blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε αντίθεση με Ουρανό.

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε αντίθεση με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Αν σήμερα νοιώθεις την ανάγκη να σπάσεις τη συνηθισμένη σου ρουτίνα και να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που θα σου δώσει ένταση και ενδιαφέρον, μη διστάσεις, απλά κάνε το! Ο Ερμής και ο Ουρανός σε αντίθεση σε παρακινούν, αυτοί σε βγάζουν έξω από τα όρια και τα πλαίσια που έχεις ορίσει, κάνουν το μυαλό σου να κινείται πιο γρήγορα, σε βοηθούν να παίρνεις πιο γρήγορες αποφάσεις, ενώ σε πολλές περιπτώσεις σε ωθούν να κινείσαι απρόβλεπτα και ξαφνικά.

Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016, με τον Ερμή σε αντίθεση με Ουρανό

Βέβαια, υπάρχει αρκετή νευρικότητα στην ατμόσφαιρα, που θα πρέπει να την προσέξεις, μια και η όψη αυτή είναι υπεύθυνη και για αρκετή ένταση, νεύρα, ξεσπάσματα, που μπορεί να προκύψουν ακόμα και χωρίς λόγο! Όλα αυτά μπορεί να σε οδηγήσουν στη λάθος κίνηση, την οποία παρακάτω ίσως και να μετανιώσεις.

Καλύτερα να εστιάσεις στη δυνατότητα που σου δίνεται, να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς, να γνωρίσεις καινούργια, ενδιαφέροντα πρόσωπα, να πάρεις μέρος σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή ακόμα και να έχεις κάποιες απροσδόκητες συναντήσεις, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε ανατρεπτικές!

Μην μπαίνεις σε αντιπαραθέσεις τις ημέρες αυτές, δεν ξέρεις ποτέ τι αποτέλεσμα μπορεί να εισπράξεις! Και κυρίως μην γίνεσαι εμπαθής στο λόγο ή στη συμπεριφορά σου.

Απρόβλεπτες ειδήσεις και μηνύματα, μπορεί επίσης να είναι ο λόγος που ανατρέπουν το πρόγραμμα σου. Διαχειρίσου τα με ψυχραιμία σε κάθε περίπτωση. Να θυμάσαι πως τις ημέρες αυτές δεν μπορείς να ελέγξεις τίποτα, παρά μόνο την συμπεριφορά και την αντίδρασή σου απέναντι στα πράγματα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ερμή-Ουρανού;

Κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, διαχειρίσου την όποια κατάσταση με σύνεση και ψυχραιμία. Αν έχεις μια ιδέα που σου έρχεται ξαφνικά, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο πού μπορει να σε οδηγήσει. Ίσως να είναι μια φωτισμένη έμπνευση, που θα σου φανεί χρήσιμη. Ωστόσο, μην παρασύρεσαι και μην αντιδράς σπασμωδικά ή νευρικά και σε κάθε περίπτωση δώσε χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχθούν.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-10-2016 19:00:00