blank
 
blank

Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη και σύνοδο με την Αφροδίτη. Το παρελθόν κάνει δυναμική επανεμφάνιση! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη και σύνοδο με την Αφροδίτη. Το παρελθόν κάνει δυναμική επανεμφάνιση! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ερμής σε εξάγωνο με Άρη και σύνοδο με Αφροδίτη

Ερμής σε εξάγωνο με Άρη και σύνοδο με Αφροδίτη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Στις 17 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στις 04:49, και σύνοδο με την Αφροδίτη στις 20:55. Πρόκειται για δυο εξαιρετικά θετικές όψεις που θα συμβάλουν κυρίως στην αποκατάσταση αισθηματικών ή και φιλικών σχέσεων (αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος) αλλά και στην εξεύρεση λύσεων σε θέματα που μας απασχολούν. Παράλληλα, το παρελθόν ενδέχεται να κάνει δυναμική επανεμφάνιση, ώστε μέσα από συζητήσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις να μπορέσει να βρεθεί μία χρυσή τομή.

 

Ο Ερμής στο ζώδιο της Αφροδίτης πέρα από την ευστροφία του, γίνεται ιδιαίτερα γοητευτικός, γεγονός που βελτιώνει την επικοινωνία και δημιουργεί ένα ευχάριστο και αρμονικό κλίμα σε όλες τις συναναστροφές, ενώ η συμμετοχή του Άρη βοηθάει να διοχετεύσουμε την δράση μας με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Οι όψεις αυτές επιπλέον, μπορούν να επιφέρουν μια αισθητή βελτίωση σε οικονομικά ζητήματα, ενώ ευνοούν και τα ταξίδια που θα γίνουν το ερχόμενο τριήμερο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) ευνοούνται περισσότερο από αυτές τις όψεις. Ωστόσο, τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 12-13/1, 12-13/4, 15-16/7 και 15-16/10, καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές.

Ερμής σε εξάγωνο με Άρη, σύνοδο με Αφροδίτη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, στις 17 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής διαμορφώνει σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Άρη, όψεις που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου, αλλά και με τους γύρω σου γενικότερα. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο είναι ιδανικό για να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις και να αποκτήσεις μια πιο ουσιαστική επαφή με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν ή ακόμα και να αναβιώσεις μια σχέση από το παρελθόν, που έχει αφήσει απωθημένα. Επιτυχίες αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, ενώ άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, μπορούν να σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια ή να σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις αυτό το διάστημα, πέρα από τις πολύτιμες εμπειρίες που θα αποκτήσεις, ίσως κάνεις και μια ερωτική γνωριμία, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Για να μάθεις αν θα επιστρέψει και το δικό σου ερωτικό παρελθόν, μίλησε τώρα με έναν από τους αστρολόγους του Myastro καλώντας στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, στις 17 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη, γεγονός που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο είναι πολύ πιθανό να σου δοθούν ευκαιρίες που περιμένεις από καιρό και που θα σε βοηθήσουν να αποπληρώσεις οφειλές ή και να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα ερωτικό ενδιαφέρον που θα προκύψει μέσα από το χώρο της εργασίας σου, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου, παρόλο που καλό θα είναι να παραμείνει κρυφό τουλάχιστον για κάποιο διάστημα. Μυστική επίσης θα πρέπει να παραμείνει για λίγο η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης. Για να μάθεις αν θα επιστρέψει και το δικό σου ερωτικό παρελθόν, μίλησε τώρα με έναν από τους αστρολόγους του Myastro καλώντας στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, σχηματίζει στις 17 Οκτωβρίου σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη, γεγονός που επηρεάζει θετικά την αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σχέση, το ερχόμενο τριήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να δεθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου και να κάνεις όνειρα για το μέλλον της σχέσης σας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, οι γνωριμίες που θα κάνεις το ίδιο διάστημα, θα επηρεάσουν καθοριστικά τη ζωή σου, αφού έχουν καρμικό χαρακτήρα. Αν πάλι σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, αυτό το διάστημα μπορείς να την προσεγγίσεις με επιτυχία. Εξάλλου, παρά το γεγονός ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, η σταθερότητα μιας νέας σχέσης, στην περίπτωσή σου είναι σχεδόν εγγυημένη. Για να μάθεις αν θα επιστρέψει και το δικό σου ερωτικό παρελθόν, μίλησε τώρα με έναν από τους αστρολόγους του Myastro καλώντας στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ερμής σε εξάγωνο με Άρη και σύνοδο με Αφροδίτη και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, οι όψεις που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη και τον Άρη στις 17 Οκτωβρίου, στρέφουν το ενδιαφέρον σου στο οικογενειακό περιβάλλον σου το ερχόμενο τριήμερο. Αν μάλιστα, σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου, ακόμα και με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ειδικά αν πρόκειται για κάτι που μελετάς εδώ και καιρό. Ακόμα και η συμβίωση με τον σύντροφό σου, μπορεί να ξεκινήσει αυτό το διάστημα χωρίς ρίσκο, ενώ αν πρόκειται για την αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα, η συμβίωση είναι κάτι που συνιστάται. Τέλος, μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα που θα γίνει από το χώρο του σπιτιού, μπορεί να αργήσει να αποδώσει, δεν είναι όμως απαγορευτική. Για να μάθεις αν θα επιστρέψει και το δικό σου ερωτικό παρελθόν, μίλησε τώρα με έναν από τους αστρολόγους του Myastro καλώντας στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, στις 17 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς περισσότερο με τους γύρω σου, να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, να ανταλλάξεις απόψεις για θέματα που σε ενδιαφέρουν και να συλλέξεις πολύτιμες πληροφορίες. Δημιουργικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, αλλά δεν ξέρεις πώς ακριβώς να τα εφαρμόσεις, μπορούν τώρα να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Σημαντική βελτίωση αναμένεται στα οικονομικά σου, αλλά και στην αισθηματική σου ζωή, όπου αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Αν πάλι σε απασχολεί ένας έρωτας από το παρελθόν, μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης θα βοηθήσει στην δημιουργία μιας πιο γερής βάσης. Για να μάθεις αν θα επιστρέψει και το δικό σου ερωτικό παρελθόν, μίλησε τώρα με έναν από τους αστρολόγους του Myastro καλώντας στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ο δικός σου Ερμής σχηματίζει στις 17 Οκτωβρίου σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και φέρνει έναν άνεμο ανανέωσης στα οικονομικά σου. Χρήματα που περιμένεις και έχουν ήδη καθυστερήσει, είναι πολύ πιθανό να έρθουν μαζεμένα την πιο κατάλληλη στιγμή και να σε βοηθήσουν όχι μόνο να αποπληρώσεις κάποιες οφειλές, αλλά και να κάνεις κάποιες σπατάλες για τον εαυτό σου και το σπίτι σου. Εύνοια αναμένεται και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να πετύχεις μια σημαντική αγοραπωλησία που επιθυμείς από καιρό. Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και στον τομέα της καριέρας σου, όπου μπορεί να κατακτήσεις μια ανώτερη θέση ή να δεχτείς μια αξιόλογη πρόταση. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, νέες γνωριμίες ή και η αποκατάσταση μιας παλιάς σχέσης, μπορούν να επιτευχθούν αυτό το διάστημα. Για να μάθεις αν θα επιστρέψει και το δικό σου ερωτικό παρελθόν, μίλησε τώρα με έναν από τους αστρολόγους του Myastro καλώντας στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ερμής σε εξάγωνο με Άρη και σύνοδο με Αφροδίτη και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, στις 17 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει σύνοδο με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη, γεγονός που σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν το ερχόμενο τριήμερο, θα έχουν μια θετική επιρροή τόσο για την προσωπική σου εξέλιξη, όσο και για τα οικονομικά σου. Μέσα από επαφές και συζητήσεις είναι πιθανό να κλείσεις κάποιες σημαντικές συμφωνίες, αν και καλό θα είναι να μην προχωρήσεις σε υπογραφές μέχρι τις 27 του μήνα, οπότε ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι αδέσμευτος θα προσελκύσεις πολλούς θαυμαστές και στο χέρι σου είναι να επιλέξεις το καλύτερο για σένα. Ένας έρωτας από το παρελθόν είναι επίσης πιθανό να «φουντώσει» ξανά αυτό το διάστημα. Για να μάθεις αν θα επιστρέψει και το δικό σου ερωτικό παρελθόν, μίλησε τώρα με έναν από τους αστρολόγους του Myastro καλώντας στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, στις 17 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σε παροτρύνει σε μια εθελοντική απομόνωση, που θα σε βοηθήσει να σκεφτείς και να οργανώσεις τα μελλοντικά σου βήματα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποξενωθείς από όλους, αντίθετα, χάρη στο εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, καλό είναι να επιδιώξεις συναντήσεις και συζητήσεις με τα κατάλληλα άτομα και στη συνέχεια να αξιολογήσεις τα γεγονότα και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, αφού οι συγκεκριμένες όψεις μπορούν να δώσουν μια σημαντική ώθηση στα οικονομικά σου, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ανάλογα θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς και για την αναζωπύρωση μιας σχέσης, που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει.  Για να μάθεις αν θα επιστρέψει και το δικό σου ερωτικό παρελθόν, μίλησε τώρα με έναν από τους αστρολόγους του Myastro καλώντας στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, στις 17 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, όψεις που τονίζουν την κοινωνικότητά σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο είναι ιδανικό για να κάνεις επαφές με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σου πρόοδο και να σου προσφέρουν νέες ευκαιρίες αναρρίχησης. Εύνοια υπάρχει και στην ερωτική σου ζωή και μάλιστα σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό μια νέα σχέση είτε να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, είτε να μπορέσει να σε βοηθήσει επαγγελματικά. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί επίσης όχι μόνο να αναβιώσει, αλλά και να σου ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Αν τέλος διατηρείς μια καλή σχέση, το διάστημα αυτό μπορείς να αποκτήσεις μια νέα οικειότητα με τον σύντροφό σου. Για να μάθεις αν θα επιστρέψει και το δικό σου ερωτικό παρελθόν, μίλησε τώρα με έναν από τους αστρολόγους του Myastro καλώντας στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ερμής σε εξάγωνο με Άρη και σύνοδο με Αφροδίτη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 17 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής διαμορφώνει σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη, όψεις που μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για την επαγγελματική σου αναρρίχηση. Το γεγονός ότι ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στον τομέα της καριέρας σου, σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές, για τις οποίες όμως είσαι ήδη προετοιμασμένος ή κατά κάποιο τρόπο τις περιμένεις. Αν λοιπόν μέχρι τώρα έκανες τις σωστές ενέργειες, η πρόοδός σου είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Καλό θα είναι ωστόσο να προσέξεις ιδιαίτερα τις σχέσεις σου με τους ανώτερούς σου, καθώς ακόμα και ένα φαινομενικά ασήμαντο ατόπημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εις βάρος σου. Η αυτοσυγκράτηση είναι το καλύτερο όπλο σου αυτό το διάστημα. Η όψη αυτή ωστόσο μπορεί να συμβάλει και στην αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης και σ’ αυτή την περίπτωση, η επισημοποίησή της ίσως είναι μονόδρομος. Για να μάθεις αν θα επιστρέψει και το δικό σου ερωτικό παρελθόν, μίλησε τώρα με έναν από τους αστρολόγους του Myastro καλώντας στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 17 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη, όψεις που θεωρούνται πολύ θετικές για το ζώδιό σου, καθώς θα σου δώσουν την ευκαιρία να απεγκλωβιστείς από προβλήματα και να επικαλεστείς τη βοήθεια ισχυρών συμμάχων, που μπορούν να δώσουν λύσεις σε τυχόν αδιέξοδά σου. Πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον ή κάποιες γνωριμίες από το εξωτερικό, μπορούν να σου προσφέρουν καθοριστική συμπαράσταση τόσο σε οικονομικά όσο και ψυχολογικά προβλήματα. Επιπλέον, η θετική πορεία της αισθηματικής σου ζωής ή και μια νέα γνωριμία – σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος – θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σου δώσει την δύναμη να αγωνιστείς για ένα καλύτερο μέλλον. Τέλος, δεν αποκλείεται η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης να είναι αυτή που θα τονώσει το ηθικό σου. Για να μάθεις αν θα επιστρέψει και το δικό σου ερωτικό παρελθόν, μίλησε τώρα με έναν από τους αστρολόγους του Myastro καλώντας στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, τα οικονομικά σου φαίνεται να αποτελούν τον μόνιμο βραχνά σου, με την παρουσία τριών πλανητών στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ωστόσο, στις 17 Οκτωβρίου η σύνοδος που διαμορφώνει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, πρόκειται να φέρουν λύσεις σε πολλά προβλήματά σου. Νέα έσοδα που μπορεί να μην τα περιμένεις, μια νέα επαγγελματική πρόταση ή και μια σημαντική αγοραπωλησία, θα σημάνουν τη βελτίωση των οικονομικών σου και θα σε απεγκλωβίσουν από αδιέξοδες καταστάσεις. Εύνοια αναμένεται και στην αισθηματική σου ζωή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό να υποκύψεις σε έναν πειρασμό που σε πολιορκεί εδώ και καιρό ή και να ενδώσεις εκ νέου σε έναν έρωτα από το παρελθόν.  Για να μάθεις αν θα επιστρέψει και το δικό σου ερωτικό παρελθόν, μίλησε τώρα με έναν από τους αστρολόγους του Myastro καλώντας στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-10-2014 13:10:00