blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Κρόνο: Όταν το μυαλό θέλει, μπορεί να κάνει θαύματα!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Κρόνο: Όταν το μυαλό θέλει, μπορεί να κάνει θαύματα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Κρόνο

Η σημερινή ημέρα βρίσκεται κάτω από την ενέργεια του εξαγώνου μεταξύ του Ερμή από την Παρθένο και του Κρόνου, που ακόμα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού! Εκείνο φυσικά που ενισχύεται ιδιαίτερα είναι το πρακτικό μέρος της ζωής μας, με τη θετική έκβαση των υποθέσεων που μας αφορούν!
 
Ο Ερμής στην Παρθένο λειτουργεί σαν μια πάρα πολύ καλή υπολογιστική μηχανή, ένας νους ικανός να διαχειριστεί σύνθετες καταστάσεις και να δώσει λύσεις ή κίνητρα για να εξελιχθούν! Τις ημέρες αυτές οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις εξελίσσονται, τα όποια αιτήματα γίνονται κατανοητά, ενώ η διευκόλυνση της επικοινωνίας μπορεί να προσφέρει πραγματικά σημαντικά αποτελέσματα!
 
Πολύ πιθανόν τις ημέρες αυτές να οριστικοποιηθούν συμφωνίες που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα και να ολοκληρωθούν με έναν πολύ καλό τρόπο! Και ίσως είναι η στιγμή για να πάρεις μια πολύ σοβαρή απόφαση ή να αναλάβεις μια σοβαρή δέσμευση, που ενδεχομένως αφορά την επαγγελματική σου ζωή!
 
Στο όλο κλίμα συνηγορεί και η θέση της Σελήνης, που συνεχίζει να διανύει το ζώδιο του Αιγόκερου, εστιάζοντας στα ζητήματα της επαγγελματικής ζωής, που τώρα διανθίζονται, εξελίσσονται και σε κάποιες περιπτώσεις ολοκληρώνονται με επιτυχία!

Ήλιος σε σύνοδο με Δία

Και ας μην ξεχνάμε ότι όλα κινούνται κάτω από την ενέργεια μιας πολύ σημαντικής όψης που κορυφώνεται την εβδομάδα αυτή: Η ευμενής σύνοδος του Ηλίου με τον Δία μπορεί πραγματικά να ανοίξει την πόρτα των ευκαιριών και να δώσει μια τελείως διαφορετική προοπτική στις εξελίξεις και τις ζωές, ιδιαιτέρως των γήινων ζωδίων του πρώτου δεκαημέρου!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου

Την εύνοια του εξαγώνου μεταξύ Ερμή και Κρόνου εισπράττουν Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Τώρα είναι η στιγμή που περιμένατε για να κάνετε το τελικό βήμα σε σχέδια ή προγραμματισμούς του προηγούμενου διαστήματος, καθώς οι εξελίξεις προβλέπονται ευνοϊκές!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-08-2015 18:21:00