blank
 
blank

Ερμής σε ορθή πορεία στην Παρθένο έως 7 Οκτωβρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ερμής σε ορθή πορεία στην Παρθένο έως 7 Οκτωβρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Στις 30 Ιουλίου 2016 ο Ερμής εισήλθε στο ζώδιο της Παρθένου, στο οποίο κινήθηκε σε ορθή πορεία για ένα μήνα. Στις 30 Αυγούστου γύρισε ανάδρομος στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, οπότε τώρα περνά πάλι σε ορθή πορεία στην 14η μοίρα. Εισέρχεται στον Ζυγό στις 7 Οκτωβρίου 2016.

Sponsored Links

 Ερμής σε ορθή πορεία στην Παρθένο στις 22 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόκειται για ένα διάστημα που ολοκληρώνονται εξελίξεις, κυρίως σε θέματα εργασίας και υγείας. Ο οίκος που ενεργοποιεί η διέλευση, θα αποτελέσει πεδίο τελικών εξελίξεων και τα θέματα που εγείρονται, θα περάσουν στην τελική τους φάση.

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία του Ερμή στον 6ο ηλιακό σου οίκο θα δρομολογήσει τις τελικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου. Ο χώρος δουλειάς σου, οι συναδελφικές σου σχέσεις, ακόμη και το αντικείμενο που εξειδικεύεσαι, θα δεχθούν τις τελευταίες αλλαγές μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Είναι ένα διάστημα, που καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις το άγχος για να διαφυλάξεις την υγεία σου, αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με τη φυσική κατάσταση και τη διατροφή σου. Περιόρισε, όσο το δυνατόν, καταχρήσεις και βλαβερές συνήθειες και επικεντρώσου σε συγκεκριμένους στόχους. Η μεθοδικότητα και η οργάνωση θα είναι απαραίτητες, αν θέλεις να εξελιχθείς και να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΑΥΡΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή στην Παρθένο ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σου οίκο και φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σου, ένα δημιουργικό σου έργο, επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και μια ερωτική σου γνωριμία. Ίσως σε απασχολήσουν θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ενός παιδιού σου, η έλευση ενός απόγονου ή η δρομολόγηση ενός εγχειρήματος που σου ανατέθηκε πρόσφατα στη δουλειά σου και για κάποιο λόγο διαμόρωσε διαφορετικά την καθημερινότητά σου. Η αυτοπεποίθησή σου, οι ψυχαγωγικές σου δραστηριότητες και όλα όσα σε γεμίζουν χαρά και ενθουσιασμό, σε απασχολούν ιδιαίτερα την περίοδο αυτή. Τέλος, αν το προηγούμενο διάστημα είχε προκύψει μια ερωτική γνωριμία στη ζωή σου, τώρα θα  διαπιστώσεις αν θα παραμείνει στη ζωή σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου γυρίζει σε ορθή πορεία στην Παρθένο και ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με τον 4ο ηλιακό σου οίκο. Το σπίτι, οι οικογενειακές σχέσεις, και γενικότερα η ακίνητη περιουσία σου είναι τομείς που παρουσιάζουν τις τελικές εξελίξεις μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Ίσως θελήσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο που μένεις, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες/υποχρεώσεις που αφορούν ένα ακίνητο. Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογενείας σου βελτιώνεται και καταφέρνεις να επιλύσεις τυχόν παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Ολοκληρώνεται η περίοδος που κλήθηκες να θέσεις προτεραιότητές και να πετάξεις «άχρηστα» πράγματα από τη ζωή σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή στην Παρθένο και τον 3ο ηλιακό σου οίκο, ολοκληρώνει μια περίοδο έντονης κινητικότητας, συχνών μετακινήσεων και επαφών. Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου θα δεις την επικοινωνία με τους γύρω σου να βελτιώνεται, θα εκφράσεις ιδέες και απόψεις με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία και θα χρησιμοποιήσεις όλα όσα έμαθες το πρηγούμενο διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να καταπιαστείς με ένα νέο αντικείμενο στη δουλειά σου, το οποίο θα αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς αποκαθίστανται, όπως επίσης και σχέσεις με γείτονες και γενικότερα, με ανθρώπους με τους οποίους έχεις καθημερινή επαφή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, καλώντας σε να εστιάσεις στην οικονομική σου κατάσταση. Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου που θα ολοκληρώσει την πορεία του στο ζώδιο, θα θέσεις προτεραιότητες στα έξοδα και τις ανάγκες σου και θα καταφέρεις να ορθοποδήσεις από ένα διάστημα οικονομικών αλλαγών και ανασφάλειας. Παράλληλα, μπαίνεις σε μια τελική διαδικασία αξιολόγησης προσώπων και καταστάσεων, μετά το πέρας της οποίας, θα έχεις απομακρύνει από τη ζωή σου όσους και όσα δε σου χρειάζονται πλέον. Τα πράγματα που έχουν αξία, σημασία και ουσία ξεκαθαρίζουν στο μυαλό σου και θέτεις πλέον τις προτεραιότητές σου με βάση τα συμπεράσματα της περιόδου αυτής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, ολοκληρώνοντας μια περίοδο σημαντικών εξελίξεων και αναθεωρήσεων σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου θα δρομολογηθούν γεγονότα και τελικά δεδομένα που θα αφορούν και την ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή, με εσένα να επιστρατεύεις τη λογική και την αναλυτική σου σκέψη, ώστε να θέσεις τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Το περιβάλλον ρευστότητας και συνεχών αλλαγών θα σταματήσει να σε πονοκεφαλιάζει και  θα μπορέσεις να διατηρήσεις το πρόγραμμα και τη ροή που θέλεις στα πράγματα. Κάθε σου απόφαση, νέο ξεκίνημα ή συμπέρασμα στο οποίο κατέληξες, θα αποτελέσει το εχέγγυο με το οποίο θα πας παρακάτω. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, ολοκληρώνοντας μια περίοδο αναμονής και ενδοσκόπησης. Στον επαγγελματικό τομέα, το παρασκήνιο ξεκαθαρίζει και οι πληροφορίες που καταφθάνουν και αφορούν την επαγγελματική σου πορεία, είναι πιο ξεκάθαρες και σαφείς. Από την άλλη, όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, το διάστημα μέχρι τις 7 Οκτωβρίου ενδείκνυται για λήψη σημαντικών αποφάσεων που είχες αναβάλλει κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Η καθημερινότητα στη σχέση σου αλλάζει, αν είσαι δεσμευμένος, ενώ οι αδέσμευτοι θα διανύσουν ένα διάστημα τελικού απολογισμού παρελθοντικών σχέσεων… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει τον 11ο ηλιακό σου οίκο, που αφορά φιλικές και κοινωνικές επαφές, αλλά και μελλοντικά όνειρα και στόχους. Το διάστημα μέχρι τις 7 Οκτωβρίου θα δεις τον κοινωνικό σου κύκλο να διευρύνεται και φαίνεται πως γνωριμίες που έκανες το προηγούμενο διάστημα, θα αποδειχθούν χρήσιμες για το επαγγελματικό μέλλον. Παράλληλα, αν αναθεώρησες κάποιες φιλίες σου το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα λάβεις και τις ανάλογες αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων αυτών. Όσον αφορά σχέδια ή στόχους που είχες θέσει, το διάστημα αυτό θα τα δεις να υλοποιούνται, ειδικά αν τα διαχειριστείς με μεθοδικότητα, οργάνωση και προγραμματισμό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει το ηλιακό σου μεσουράνημα, δρομολογώντας τις τελικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας. Φαίνεται πως ολοκληρώνεται μια περίοδος αλλαγών που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν στις αρχές Οκτωβρίου. Θα χρειαστεί να επιδείξεις υπομονή και να αντιμετωπίσεις πιθανές προκλήσεις που έρχονται από ανώτερους στον χώρο εργασίας σου, με μεθοδικότητα και σύνεση. Αν δε φοβηθείς τις πρόσθετες ευθύνες που, ενδεχομένως, να σου ανατέθηκαν και συνεχίσεις να επιδεικνύεις εργατικότητα και αφοσίωση στους στόχους σου, θα ανταμειφτείς πλουσιοπάροχα στο άμεσο μέλλον… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή στην Παρθένο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο φέρνει τελικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό. Είτε ξεκίνησες μια νέα συνεργασία ή ένα καινούριο εγχείρημα σε άλλη χώρα, είτε προχώρησες σε ένα μεταπτυχιακό σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού ή ακόμη και αν αποφασίσες να μετακομίσεις κάπου μακριά για να αναζητήσεις ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, το βέβαιο είναι ότι απο τώρα και έπειτα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες. Ακόμη, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι που χρειάστηκα να αναβάλεις. Η πίστη, η κοσμοθεωρία σου, το όραμά σου για το μέλλον, αποτελούν θέματα που θα να τα δεις με διαφορετική ματιά από δω και πέρα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στην Παρθένο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, στρέφοντας την προσοχή σου στην ερωτική-σεξουαλική σου ζωή, σε θέματα συμβίωσης αλλά και στον τομέα των οικονομικών σου. Το διάστημα μέχρι τις 7 Οκτωβρίου αποτελεί μια περίοδο, κατά την οποία θα θελήσεις να δρομολογήσεις θέματα που αφορούν μια ερωτική σου σχέση και να προχωρήσεις παρακάτω με εκείνα τα πρόσωπα που κατέληξες ότι θέλεις να μείνουν στο πλάι σου. Μερικά απωθημένα σου που ήλθαν στο προσκήνιο, θα τα αντιμετωπίσεις διαφορετικά, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να εξελίξεις τη σχέση σου με ένα πρόσωπο που μπ'ηκε στη ζωή σου, αποφασίζοντας μια συμβίωση. Οφειλές, συμφωνίες και οικονομικές εκκρεμότητες, προγραμματίζονται πιο αποτελεσματικά καικαταφέρνει να οργανώσεις σωστά τις υποθέσεις σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο, απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας τελικές εξελίξεις στον τομέα «σχέσεις». Ολοκληρώνεται μια περίοδος κατά την οποία, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, επανεξέτασες πόσο ταιριάζεις με το σύντροφό σου και το κατά πόσο ήσουν έτοιμος για μια επισημοποίηση, ενώ για όσους την έχουν ήδη πραγματοποιήσει, οι αλλαγές στην καθημερινότητα της σχέσης θα δημιουργήσουν ένα νέο περιβάλλον και μια διαφορετική καθημερινότητα στη σχέση τους. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αναζήτησες τρόπους για να ισορροπήσεις την επαγγελματική με την προσωπική σου ζωή, προσπαθώντας να θέσεις προτεραιότητες, κάτι που τώρα το επιτυγχάνεις. Παράλληλα, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία που σχεδίαζες ή ακόμη να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στις συναδελφικές σου σχέσεις, αναδιαμορφώνοντας εντελώς την ροή της καθημερινότητάς σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-09-2016 11:00:00