blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Κρόνο: Όλα είναι παιχνίδια του μυαλού!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Κρόνο: Όλα είναι παιχνίδια του μυαλού!
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 21
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014, με τον Ερμή σε σύνοδο με Κρόνο

Ερμή σε σύνοδο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Τις ημέρες αυτές, είναι οι σκέψεις που ταλαιπωρούν περισσότερο την ψυχολογία και μπλέκουν όλα εκείνα τα αρνητικά συναισθήματα της ανασφάλειας, του φόβου, της ανεπάρκειας και οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την προσωπικότητά σου! Και βεβαίως, πολύ πιθανόν οι σκέψεις να είναι υπεύθυνες και για μια αναστολή στις συνηθισμένες σου δραστηριότητες, αφού όλα είναι παιχνίδια του μυαλού, αυτό κινητοποιεί τα πάντα!
 
Αυτό πολλές φορές θα σε κρατήσει πίσω στην όποια δράση μπορεί να προετοιμάζεις και δεν θα σου επιτρέψει να μιλήσεις εσύ όπως θα ήθελες… Θα σου υπενθυμίσει ότι δεν είσαι ικανός να διεκδικήσεις αυτά που νιώθεις πως σου ανήκουν, θα σε βάλει στη γωνία, παρέα με ένα σωρό αρνητικές σκέψεις!
 
Και αυτό ακριβώς είναι το σημείο, που χρειάζεται να αντισταθείς! Γιατί οι αρνητικές σκέψεις πάντα θα βρίσκουν την ευκαιρία να φωλιάσουν μέσα στο μυαλό και να δημιουργήσουν τα δικά τους σκηνικά, που συχνά θα σε ακινητοποιήσουν…
 
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα μπλοκάρει την επικοινωνία και πολλές φορές ο λόγος θα γίνει σκληρός και θα πληγώσει… Τις μέρες αυτές υπάρχει διάχυτη μια τάση κριτικής απέναντι στους άλλους, η οποία συχνά γίνεται πάρα πολύ αυστηρή. Δεν παύει ωστόσο να είναι υπεύθυνη για παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, καθώς και αποστάσεις, που μπορεί να δημιουργηθούν ανάμεσα στα πρόσωπα, ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο…
 
Επίσης, τις ημέρες αυτές προσεχείς πολύ τις μετακινήσεις σου και τον τρόπο που οδηγείς, δεδομένου ότι συμπεριφορές γίνεται πιο παρορμητικές και πιο εριστικές!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, επηρεάζεστε περισσότερο από την όψη. Έρχεστε αντιμέτωποι με θέματα, που μπορεί να σας έχουν ενοχλήσει και στο παρελθόν. Τώρα καλείστε να διαχειριστείτε καταστάσεις αλλά και πρόσωπα, που με κάποιο τρόπο λειτουργούν πιεστικά, συχνά προσπαθώντας να επιβάλουν τις απόψεις τους. Επίσης, ίσως προκύψουν και οικονομικά ζητήματα, που μπορεί να έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα.
 
Γενικότερα, τις μέρες αυτές να κρατήσετε χαμηλούς τόνους τις σχέσεις σας, τόσο σε αυτά που λέτε όσο και στο πώς αντιδράτε απέναντι σε κριτικές διαθέσεις ή προκλήσεις που μπορεί να δέχεστε. Τα πράγματα μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγουν και να υπάρξουν διαφωνίες και παρεξηγήσεις ή ακόμα και ρήξεις, για τις οποίες πολύ πιθανόν να μην είστε προετοιμασμένοι! Από αυτό μπορούν να σε προφυλάξουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τώρα στο 14788 για μια προσωπική πρόβλεψη ή στείλε με sms την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 24 ως 30 Νοεμβρίου 2014.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Έρωτες που ανθίζουν το Νοέμβρη, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η ταξιδιάρα Νέα Σελήνη, η πλανεύτρα Αφροδίτη, ο Ουρανός και οι κεραυνοβόλοι έρωτες…

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Ερμή σε σύνοδο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-11-2014 20:00:00