blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή στον Σκορπιό.

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με μια πλανητική μετακίνηση, την οποία θα νοιώσουμε κυρίως στον τρόπο που σκεπτόμαστε, αλλά και στον τρόπο που αντιδρούμε! Σήμερα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει ως τις 13 Νοεμβρίου.

Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016, με τον Ερμή στον Σκορπιό

Εδώ, ο ψύχραιμος και απρόσωπος Ερμής αναγκάζεται να διεισδύσει στους λαβυρίνθους των συναισθημάτων του Σκορπιού και να μπορέσει όχι μόνο να τα κατανοήσει, αλλά και να τα διαχειριστεί. Περνά δηλαδή σε μια δυσανάλογη για τις ιδιότητές του ζωδιακή περιοχή και ιδιαιτέρως ‘‘φορτισμένη’’ συναισθηματικά, γεγονός που τον βγάζει από τα νερά του. Έτσι θα καταβάλει προσπάθειες, συχνά πάνω από τις δυνατότητες του, χωρίς όμως να πετυχαίνει κάτι σημαντικό.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο Ερμής στον Σκορπιό γίνεται μυστικοπαθής και κυρίως εσωστρεφής, ενώ μια συνηθισμένη του δραστηριότητα είναι η τάση να ψάχνει κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, προκειμένου να κατανοήσει τα πράγματα σε βάθος. Συχνά μπορεί να εξαντληθεί από σκέψεις και σενάρια δικά του, που κουράζουν πολύ και το νευρικό του σύστημα.

Το διάστημα που ακολουθεί κλεινόμαστε περισσότερο στον εαυτό μας, χωρίς διάθεση επικοινωνίας ή μοιράσματος των σκέψεων, των απόψεων ή των προβληματισμών μας. Η τάση μυστικοπάθειας δε μας βοηθά να ανοιγόμαστε στους γύρω μας, ενώ υποβόσκει και μια έντονη καχυποψία σε ό,τι ακούμε, αλλά και στις προθέσεις ή τις συμπεριφορές των γύρω μας.

Είναι ωστόσο μια πολύ καλή στιγμή για να επεξεργαστούμε σε βάθος τα συναισθήματά μας, να κάνουμε μια σοβαρή ενδοσκόπηση, να αναθεωρήσουμε προτεραιότητες και να βάλουμε μια τάξη στα συναισθήματα και στα πρόσωπα που μας τα προκαλούν.

Επίσης, είναι μια πολύ καλή στιγμή για οικονομικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που μπορεί να δώσουν μια νέα προοπτική σε ό,τι σχεδιάζουμε ή έχουμε οργανώσει.

Οι αστρολογικές όψεις του Ερμή από τον Σκορπιό

Στις 27 Οκτωβρίου έχουμε την σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο, μια όψη που ευνοεί συζητήσεις και διαπραγματεύσεις οικονομικού χαρακτήρα, αλλά και επαγγελματικά θέματα, που μπορεί να πάρουν μια νέα διάσταση. Επίσης, είναι πολύ καλές ημέρες για πάσης φύσεως συναισθηματικές συζητήσεις και εξομολογήσεις.

Στις 30 Οκτωβρίου το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ανανεώνει το όνειρο, το όραμα, την επιθυμία που κουβαλάς στην ψυχή σου… Δημιουργεί ένα άκρως συναισθηματικό κλίμα, που αυξάνει την ευαισθησία σου και τη διάθεσή σου να δώσεις και να συμπαρασταθείς, να προσφέρεις σε όσους σε έχουν ανάγκη.

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στις 3 Νοεμβρίου θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τα πράγματα που μέχρι τώρα έμοιαζαν δυσερμήνευτα και ακατανόητα, ενώ παράλληλα μπορεί να υπάρξει και ένα περιβάλλον αποκαλύψεων, που θα σε ξαφνιάσει.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Σκορπιό

Ο Ερμής, από τη νέα του θέση προσφέρει μια σημαντική ανανέωση στους εκπροσώπους την Υδάτινης Τριπλότητας, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, τόσο στην ψυχολογία και την επικοινωνία τους, όσο και σε σχέση με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν και που μπορούν να εκμεταλλευτούν, για να προωθήσουν τα θέματα της προσωπικής, αλλά και της επαγγελματικής τους ζωής.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-10-2016 19:00:00