blank
 
blank

Ο Ερμής στο Σκορπιό: η επιβολή της σκέψης και της λέξης!

 
Ο Ερμής στο Σκορπιό: η επιβολή της σκέψης και της λέξης!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ερμής στο Σκορπιό

Ο Ερμής στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

O Ερμής εισέρχεται στο Σκορπιό, μόλις εκπνεύσει η 27 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 4 Οκτωβρίου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, επιστρέφοντας πίσω στο Ζυγό. Στις 9 Νοεμβρίου, εισέρχεται για δεύτερη φορά στο Σκορπιό και παραμένει έως τις 28 Νοεμβρίου.
 
Ο Ερμής στο Σκορπιό εγκαινιάζει ένας είδος επικοινωνίας και έκφρασης που έχει βάθος, κυριαρχικότητα, διεισδυτική ικανότητα, αλλά και έναν βαθύ συναισθηματισμό.
 
Κάπως έτσι θα είναι και οι σχέσεις το διάστημα αυτό, ερωτικές και μη: βαθιές, ακριβείς στην έννοια και τα όριά τους, δύσκολες στην επικοινωνία τους. Η επίδραση των λέξεων σχεδόν μαγική, μεθυστική και χειριστική. Το διάστημα αυτό χρωματίζεται από μια μυστικοπάθεια και μια καχυποψία, όσον αφορά στη συμπεριφορά μας.
 
Ο Ερμής στο Σκορπιό παίζει με το συναίσθημα, αγαπά να αποκαλύπτει και να ξεσκεπάζει τα κίνητρα των ανθρώπων, είναι δύσπιστος με τους λόγους που παρακινούν κάποιον να μας πλησιάσει, ψάχνει και αναζητά κάτι μεμπτό στις πράξεις, το κρυφό, είναι ένα είδος ντετέκτιβ και ανιχνευτή σκέψεων και αισθημάτων.
 
Οι σχέσεις το διάστημα αυτό θα χαρακτηρίζονται από μία λεκτική διέγερση, μία προσπάθεια να προκαλέσουμε πνευματικά το άτομο που μας ενδιαφέρει. Η αλήθεια είναι πως εδώ πρόκειται για την επιβολή μέσω του λόγου, της έκφρασης και των λέξεων, που μπορεί να είναι από προσβλητικές έως καθοριστικές, με βαθιά επίδραση στο ψυχισμό των εμπλεκόμενων.
 
Ο λόγος χρησιμοποιείται ως μέσο, ενίοτε ως όπλο για το χειρισμό και τη κατεύθυνση συμπεριφορών και συναισθημάτων. Έχει δηλαδή μια άλλη, πιο ύπουλη και πιο βαθιά λειτουργία.
 
Η εκρηκτική και καταλυτική δύναμη του Πλούτωνα είναι παρούσα και οι κάθε είδους καταστάσεις εξιχνιάζονται πρώτα ενστικτωδώς, πριν ακόμα υπάρξουν τα πρώτα χειροπιαστά δείγματα για κάτι. Βέβαιο είναι πως δεν θα αρκεστούμε σε ένα “Σ αγαπώ”, για να πειστούμε για την ειλικρίνεια και την αγνότητα των αισθημάτων του άλλου, αλλά θα περάσουμε την κάθε λέξη και την κάθε κίνηση από κόσκινο, μέχρι να σιγουρευτούμε για την ορθότητά της.
 
Όχι και τόσο εύκολη περίοδος για τον έρωτα, αφού μυστικά και ψέματα ξεσκεπάζονται και οι ένοχοι τιμωρούνται και διαπομπεύονται όπως τους αξίζει.

Ο πειραματισμός στις ψυχές

Με τον Ερμή στο Σκορπιό πέφτουμε σε παραπτώματα και σε προκλήσεις να επισυνάψουμε κρυφές ερωτικές σχέσεις. Ο φόβος της αποκάλυψης μεγάλος, μαζί με μία τάση σαδισμού απέναντι στον άλλον, σα να θέλουμε να τον βασανίσουμε για να δούμε πόσο μας αντέχει ακόμα.
 
Η αλήθεια είναι πως θα μας βάλει σε δυσκολίες η απόλυτη στάση που κρατάμε, ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα επιδείξουμε μία σπάνια αυτοκαταστροφή. Αρκεί να επιβεβαιωθούμε και τα δικά μας επιχειρήματα να είναι ακράδαντα και αδιαμφισβήτητα.
 
Οι άνθρωποι που αυτό το καιρό θα μας ταρακουνήσουν, θα έχουν ένα αέρα ίντριγκας, μυστηρίου και αμφίβολης προέλευσης, όπως επίσης και σκοτεινών κινήτρων. Σε γενικές γραμμές, λείπει η χαλαρότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις, γεγονός που τις κάνει δύσκολες.
 
Πολλοί δεν θα αποφύγουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τις αδυναμίες των άλλων προς δικό τους όφελος, ενώ επαγγελματικά υπάρχει ο κίνδυνος για… σκάψιμο λάκκου από συναδέλφους.
 
O Ερμής στο Σκορπιό θα προσπαθήσει να χειριστεί ανάλογα συναισθήματα και ανθρώπους. Θα παίξει και θα πειραματιστεί με το πόσο εύκολα μπορεί οι άνθρωποι που ξέρει και τον εμπιστεύονται, να πληγωθούν και να πονέσουν. Θα δοκιμάσει τη δύναμη του πάνω σε ψυχές και τον αυθορμητισμό των άλλων, προσπαθώντας να τα τσακίσει αν χρειαστεί και τα δύο.
 
Η αλήθεια είναι πως ο Ερμής στο Σκορπιό αφυπνίζει καλά κρυμμένα συναισθήματα. Το πώς αυτά θα εξωτερικευτούν, εξαρτάται από τις συνθήκες που συναντάμε αλλά και από τα άτομα τα οποία μας τα πυροδοτούν. Εννοείται πως μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτος στην έκφραση του και το θυμό του. Αλλά και στην αγάπη που δείχνει, η οποία είναι γεμάτη πάθος, όσο μέσα από τη σιωπή και το υπονοούμενο, καταφέρνει να κυριαρχεί και να συντονίζεται με ό,τι θεωρεί ζωτικής σημασίας για αυτόν! Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Ο Ερμής στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Ο Ερμής στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-09-2014 11:51:00