blank
 
blank

Τα άστρα 26 ως 28 Σεπτεμβρίου 2014, με τον Ερμή στον Σκορπιό: Ανακάλυψε αυτό που δε φαίνεται!

 
Τα άστρα 26 ως 28 Σεπτεμβρίου 2014, με τον Ερμή στον Σκορπιό: Ανακάλυψε αυτό που δε φαίνεται!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 26 ως 28 Σεπτεμβρίου 2014 με τον Ερμή στον Σκορπιό

Ο Ερμής στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Το πιο σημαντικό γεγονός του τριημέρου είναι η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού την ημέρα της Κυριακής. Ο Ερμής θα παραμείνει στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, δεδομένου ότι στις 4 Οκτωβρίου μπαίνει σε ανάδρομη πορεία, επιστρέφοντας ξανά στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, οπότε θα περάσει σε ορθή πορεία και θα επιστρέψει ξανά στον ζώδιο του Σκορπιού.
 
Στο ζώδιο αυτό ο Ερμής θα ασχοληθεί περισσότερο, όχι αυτό που φαίνεται, αλλά με αυτό που δεν φαίνεται! Άλλωστε, ο Ερμής εδώ έχει την τάση να διεισδύει κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, να ψάχνει όχι για το προφανές, αλλά γι’ αυτό που είναι κρυμμένο και συχνά δεν είναι ορατό με μια απλή ματιά!
 
Δεν είναι εύκολη η θέση του Σκορπιού για τον Ερμή, γιατί συχνά τον βάζει στη διαδικασία του ψαξίματος και τον κάνει να αναλώνεται, διεγείροντας εκείνη την φυσική του τάση του ψαξίματος, της έρευνας, της ανακάλυψης, που εδώ λειτουργούν συχνά σε υπέρμετρο βαθμό, χωρίς ωστόσο να του προσφέρουν κάτι σημαντικό!
 
Και βεβαίως, του δημιουργεί την τάση μιας μεγαλύτερης μυστικοπάθειας, που δεν επιτρέπει την ελεύθερη έκφραση, έτσι όπως συνηθίζει ο πλανήτης. Συχνά τον φορτώνει με πράγματα που δεν μπορεί να διαχειριστεί, καθώς και μια πιο έντονη εσωτερική αναταραχή, που δημιουργεί η διείσδυσή του στον κόσμο των συναισθημάτων. Ένας κόσμος όχι οικείος για τον Ερμή, που υποχρεώνεται να τα δει και να προσπαθήσει να τα κατανοήσει!
 
Έτσι, την περίοδο αυτήν γινόμαστε πιο καχύποπτοι απέναντι στους άλλους. Συχνά δεν εμπιστευόμαστε αυτά που μας λένε, αλλά νοιώθουμε την ανάγκη να ψάξουμε τα πράγματα σε βάθος, για να κατανοήσουμε περισσότερο και τις αλήθειες μας, αλλά και τις αλήθειες των άλλων.
 
Ο ανάδρομος Ερμής θα επαναφέρει ζητήματα, τα οποία μας απασχόλησαν την περίοδο του Σεπτεμβρίου, για να δώσει μια ακόμα ευκαιρία διερεύνησης κάποιων καταστάσεων, που ενδεχομένως μας προβλημάτισαν ή δεν καταφέραμε να πάρουμε θέση απέναντί τους και τώρα χρειάζονται επανεξέταση, για να μπορέσουμε να τις ολοκληρώσουμε.
 
Κατά τα άλλα, το τριήμερο που ακολουθεί φαίνεται να έχει ένα αρκετά χαλαρό κι ευχάριστο χρώμα. Ιδιαίτερα οι μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής δίνουν τη δυνατότητα εποικοδομητικών συζητήσεων, συναντήσεων, θετικών διαπραγματεύσεων, ενώ γενικά οι επαφές και οι επικοινωνίες κινούνται σε ένα ευχάριστο κλίμα.

Σελήνη στον Σκορπιό

Στις απογευματινές ώρες της ημέρας η Σελήνη περνά στη δύσκολη περιοχή του Σκορπιού, δημιουργώντας μία συναισθηματική φόρτιση, αλλά και μια ερωτική διάθεση, που κυριαρχεί στο τριήμερο αυτό. Κάτω από την ενέργεια της Σελήνης στον Σκορπιό, θα δοθεί σε πολλούς η δυνατότητα, να ζήσουν ένα ιδιαίτερα ερωτικό Σαββατοκύριακο, με τα πρόσωπα που επιλέγουν να μοιραστούν τις στιγμές τους…

Σελήνη σε σύνοδο με Κρόνο

Λίγο μεγαλύτερη προσοχή χρειάζονται οι πρωινές ώρες της Κυριακής, μια και η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο δημιουργεί μία πιο βαριά ατμόσφαιρα και μια πιο δύσκολη ψυχολογία, που μπορεί πολύ εύκολα να παρασυρθεί από την συναισθηματική της φόρτιση και να βγάλει εντάσεις και στο περιβάλλον. Ωστόσο, από τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας και μετά, το κλίμα αποκαθίσταται και η δυνατότητά του να αξιοποιήσουμε δημιουργικά την Κυριακή μας, είναι και αυτή που θα δημιουργήσει και μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία στους περισσότερους από εμάς. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Σεπτεμβρίου 2014.
Αστρολογικές προβλέψεις 22-30 Σεπτεμβρίου: Νέα Σελήνη και Ουρανός σε τρίγωνο με Δία: Μεγάλες αλλαγές!
Ο Ήλιος στον Ζυγό και φθινοπωρινή Ισημερία. Ώρα να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ευχές για ένα υπέροχο τριήμερο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-09-2014 21:25:00