blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή σε σύνοδο με Αφροδίτη.

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή σε σύνοδο με Αφροδίτη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και το πλανητικό σκηνικό μας προετοιμάζει για ένα νέο κύκλο πραγμάτων που θα δρομολογηθούν με την ηλιακή έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται την πρώτη ημέρα του μήνα του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο η έναρξη της εβδομάδας κινείται σε ένα αρκετά ευχάριστο κλίμα και γι’ αυτό φροντίζουν οι ενέργειες του Ερμή και της Αφροδίτης που συναντώνται τη σημερινή ημέρα, μέσα από μια όψη συνόδου στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου.

Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016, με τον Ερμή σε σύνοδο με Αφροδίτη

Η επικοινωνία έχει την τιμητική της και μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, να μας χαρίσει ευχάριστες στιγμές, ακόμα και μέσα από απλές καθημερινές εκδηλώσεις, όπως μια απλή βόλτα, ένας περίπατος, μια όμορφη θεατρική παράσταση που γεμίζει την ψυχή μας… Μας δίνεται η δυνατότητα να ανοίξουμε έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας σε θέματα που μας ενδιαφέρουν σημαντικά, όπως συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στην επαγγελματική μας ζωή, οικονομικά ζητήματα ή σχέδια που μας ενδιαφέρει να προωθήσουμε, και να εισπράξουμε μια θετική εξέλιξη ή και να τα ολοκληρώσουμε επιτυχώς.

Όμως, η όψη Ερμή-Αφροδίτης αφορά και την… ερωτική επικοινωνία που τις ημέρες αυτές παίρνει φωτιά και μας προσφέρει ενδιαφέρουσες συναντήσεις με πρόσωπα που μπορούν να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, αλλά και ευχάριστες ανταλλαγές ερωτικών μηνυμάτων, που ανανεώνουν τη διάθεσή μας και τις σχέσεις μας.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης;

Προσκλήσεις, έξοδοι, ευχάριστες συναντήσεις συνθέτουν το μενού του διημέρου που διανύουμε, κυρίως για τους εκπροσώπους της Γήινης Τριπλότητας, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, που τις ημέρες αυτές βιώνουν ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις… Μπορεί να είναι η αρχή μιας σημαντικής πορείας, η οποία θα τους δώσει ανοίγματα που καλούνται να εκμεταλλευτούν και να αξιοποιήσουν προς όφελός τους.

ΥΓ. Απο αύριο ο Ερμής περνά σε ανάδρομη πορεία, οπότε κρατήστε σε κάθε περίπτωση μικρό καλάθι σε ό,τι έρχεται τώρα προς την μεριά σας, γιατί θα έχει και συνέχεια...

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-08-2016 19:00:00