blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Άρη: Όλα είναι στο μυαλό!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Άρη: Όλα είναι στο μυαλό!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015, με τον Ερμή σε σύνοδο με Άρη

Γεγονός είναι πως όλα ξεκινούν από το… μυαλό! Εκεί διαμορφώνεται η ψυχολογία σου, τα συναισθήματά σου και κάθε πραγματικότητα που θα βιώσεις στην καθημερινότητά σου! Υπεύθυνος για την δραστηριότητα του μυαλού είναι ο Ερμής, που σήμερα σχηματίζει όψη συνόδου με τον Άρη, δημιουργώντας μια διανοητική υπερένταση, που θα κάνει το μυαλό να δουλέψει πιο γρήγορα και πολύ πιθανά να βρει λύσεις, που το προηγούμενο διάστημα δεν είχε καταφέρει!
 
Ωστόσο, δημιουργεί μια ανυπομονησία και μια νευρικότητα η σημερινή όψη, που διοχετεύεται και στις συμπεριφορές, που γίνονται πιο εύθικτες και φυσικά πιο παρορμητικές. Ένταση όμως δημιουργείται και στο λόγο, που γίνεται πιο εριστικός, πιο προκλητικός, καθώς κινούμαστε κάτω από την επιρροή του ''εγώ'' και είναι πολύ πιθανό να είμαστε πιο αδιάλλακτοι στις συζητήσεις και στις σχέσεις μας, με αποτέλεσμα να προκαλούνται εκνευρισμοί, διαφωνίες, ακόμη και καβγάδες! Καλό είναι να το έχουμε στο νου μας, προκειμένου να μην ανοίξουμε μέτωπα και να μην πυροδοτήσουμε καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να πάρουν άλλη τροπή από αυτήν που περιμέναμε!
 
Και επειδή ο παρορμητισμός υπάρχει παντού, καλό είναι να προσέχουμε και κατά τις μετακινήσεις μας, στον τρόπο που οδηγούμε αλλά και στον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε αιχμηρά αντικείμενα, γιατί πάντα όταν βιαζόμαστε, υπάρχει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος!
 
Ας δούμε όμως τη θετική πλευρά της όψης, αυτή που μιλάει για μια ιδιαίτερη ευστροφία, η οποία μπορεί να μας βγάλει ακόμα και από δύσκολες καταστάσεις ή αδιέξοδα, με κάποιες λύσεις που μπορεί σε άλλες περιπτώσεις να μας φαίνονταν αδύνατο να τις τολμήσουμε! Μια πολύ καλή εκτόνωση είναι η άθληση, που μπορεί να διοχετεύσει όλη την ενέργεια των σκέψεών μας με δημιουργικό τρόπο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ερμή-Άρη

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η σημερινή μέρα σας προτρέπει να εκτονωθείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις και να αποφύγετε τις συμπεριφορές, που μπορεί να πυροδοτήσουν το περιβάλλον που κινείστε και στις σχέσεις σας γενικότερα. Ιδιαίτερα, καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, που μπορεί να γίνουν αιτία έντονων διαφωνιών, διεκδικήσεων, ακόμα και τσακωμών!
 
Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες, που μπορεί να σας δώσουν σημαντικές ευκαιρίες να δρομολογήσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν ή και να έρθετε πιο κοντά σε σχέδια σε φιλοδοξίες σας. Αρκεί βέβαια, να χειριστείτε τα πράγματα με μέτρο και όχι με κάτω από το καθεστώς της συναισθηματικής φόρτισης! Έχεις δώρο σήμερα! Πάρε τώρα την προσωπική σου πρόβλεψη με 50% έκπτωση! Στείλε ΜΑΡΙΑ στο 54529 με μόνο 1,23€/sms και για κάθε sms που στέλνεις θα λαμβάνεις 2 απαντήσεις στο κινητό σου με τις προβλέψεις σου.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 20 ως 26 Απριλίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 27 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Άρης και Αφροδίτη σε ερωτικό «κρεσέντο»: Κεραυνοβόλοι έρωτες στο φως του Απρίλη!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 20 ως 26 Απριλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-04-2015 20:00:00