blank
 
blank

Ερμής σε τετράγωνο με Δία. Οι απροσεξίες και η υπερβολική αισιοδοξία, μπορεί να μας κοστίσουν! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ερμής σε τετράγωνο με Δία. Οι απροσεξίες και η υπερβολική αισιοδοξία, μπορεί να μας κοστίσουν! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Ερμής σε τετράγωνο με Δία

Στις 23 Νοεμβρίου και ώρα 06:43, διαμορφώνεται το τετράγωνο Ερμή – Δία, μία όψη που μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα, κυρίως λόγω απροσεξίας, υπερβολικής ταχύτητας ή υπεραισιοδοξίας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε όλοι στον χώρο της εργασίας μας, προκειμένου να αποφύγουμε σοβαρά λάθη, που μπορεί να μας κοστίσουν. Μια συνετή διαχείριση στα οικονομικά μας είναι επίσης απαραίτητη, καθώς ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα μας κάνει να εντυπωσιαζόμαστε από πράγματα που στην πραγματικότητα δεν αξίζουν. Σοβαρά προβλήματα θα υπάρξουν και στις μετακινήσεις, ενώ καλό είναι όσοι οδηγούν να προσέχουν να μην κάνουν παραβάσεις που θα τους κοστίσουν. Τέλος, προσοχή χρειάζεται και η επικοινωνία ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, ενώ καλό είναι να αποφευχθεί η αγορά ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και οι υπογραφές συμβολαίων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή-Δία

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).

Ερμής σε τετράγωνο με Δία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, το τετράγωνο Ερμή – Δία που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου, πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σου, αφού θα σε φέρει αντιμέτωπο με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που χρειάζονται άμεση τακτοποίηση. Το γεγονός ότι ο Δίας βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα από την άλλη, σε ωθεί σε απολαύσεις, που απαιτούν αρκετά έξοδα. Το ζητούμενο λοιπόν αυτής της όψης είναι να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες, να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην ξεφύγεις από τον προγραμματισμό σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες, ίσως θελήσεις να επενδύσεις περισσότερα χρήματα στη δουλειά σου τις επόμενες μέρες, γεγονός που μπορεί να αποτελεί μεγάλο ρίσκο. Τέλος, όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, ώστε να αποφύγεις πισωγυρίσματα, για τα οποία ίσως μετανιώσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, ο Ερμής που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 23 Νοεμβρίου και συνιστά να αφοσιωθείς περισσότερο στο σύντροφό σου και στην οικογένειά σου, αποφεύγοντας εντάσεις και εκνευρισμούς, που θα διαταράξουν την αρμονία. Αν υπάρχουν διαφωνίες σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών, καλό θα είναι να βρεθεί η χρυσή τομή, που θα ικανοποιήσει όλα τα μέτωπα. Αν πάλι σκέφτεσαι την προοπτική μιας μετακόμισης, θα πρέπει να αποφύγεις κάθε υπερβολή, καθώς εύκολα παρασύρεσαι από πολυτέλειες, που ξεφεύγουν από τον προϋπολογισμό σου. Η όψη αυτή εξάλλου, σου επιτρέπει να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στον καλλωπισμό του σπιτιού σου χρησιμοποιώντας το έμφυτο ταλέντο σου και αποφεύγοντας περιττά έξοδα. Τέλος, δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να πραγματοποιηθεί μια σημαντική αγοραπωλησία, που θα σε απαλλάξει από πολλά προβλήματα.Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής που βρίσκεται στον χώρο της εργασίας σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 23 Νοεμβρίου, γεγονός που τονώνει την αισιοδοξία σου και σε παροτρύνει να κάνεις νέα ανοίγματα. Η όψη του τετραγώνου ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να έχεις πραγματικά οφέλη από τις κινήσεις σου. Το ερχόμενο διήμερο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές συζητήσεις, που μπορεί να έχουν μια θετική κατάληξη, ειδικά αν δεν προβάλλεις παράλογες απαιτήσεις, που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές. Καλό θα είναι επίσης να μην επιχειρήσεις αυτό το διάστημα να διεκδικήσεις περισσότερα από όσα αξίζεις και να περιοριστείς σ’ αυτά, που δικαιωματικά σου ανήκουν. Αλλαγές που καθοδηγούνται από υπερβολική αυτοπεποίθηση, δύσκολα θα επιτύχουν. Απόφυγε επίσης τις έντονες σωματικές δραστηριότητες και τις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να σου προκαλέσουν ατυχήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, η παρουσία του Ερμή στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου και σε άλλες ευχάριστες δραστηριότητες, που σε ξεκουράζουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ωστόσο, το τετράγωνο που θα σχηματίσει από εκεί με τον Δία στις 23 Νοεμβρίου, συνιστά να προσέχεις τα οικονομικά σου, καθώς η όψη αυτή από τη μια αυξάνει τη δημιουργικότητά σου και σε βοηθά να βρεις τρόπους να αυξήσεις τις αποδοχές σου και από την άλλη σου δημιουργεί την ανάγκη για «καλοπέραση» που μπορεί να σου κοστίσει ακριβά, γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητο να έχεις την αίσθηση του μέτρου. Στον αισθηματικό τομέα, το ερχόμενο διήμερο θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, ο Δίας που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει στις 23 Νοεμβρίου τετράγωνο με τον Ερμή και φέρνει στο προσκήνιο όλα τα θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Σε περίπτωση που υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες, η όψη αυτή μπορεί να επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση ή ακόμα και να φέρει ένα τέλος, ειδικά στην περίπτωση που αυτό το τέλος είναι αναμενόμενο και επιθυμητό. Αντίθετα, αν υπάρχει αμοιβαία διάθεση για αποκατάσταση των διαφορών, τότε οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Όσοι Λέοντες επιθυμούν μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή ακόμα και μια αγοραπωλησία, μπορούν τώρα να την επιτύχουν, αρκεί να τσεκάρουν τις τιμές, αλλά και τα έγγραφα που πρέπει να υπογράψουν, ώστε να αποφευχθούν ζημιές ή παρανομίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, η φιλική σου διάθεση και η εξωστρέφεια είναι ιδιαίτερα εμφανής αυτό το διάστημα, που ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στον φιλικό ζώδιο του Σκορπιού. Ωστόσο, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στις 23 Νοεμβρίου, συνιστά να ρίξεις για λίγο τους τόνους και να σταματήσεις να εμπιστεύεσαι στον καθένα, θέματα που δεν θέλεις να διαρρεύσουν. Παρά το γεγονός ότι η ανάγκη σου για αποκαλύψεις και εκμυστηρεύσεις είναι έντονη αυτό το διάστημα, η αντιμετώπιση των γύρω σου μπορεί να μην είναι αυτή που περιμένεις και αυτό ίσως σε δυσαρεστήσει. Η επιλογή λίγων και καλών φίλων που μπορούν να σε καταλάβουν, είναι προτιμότερη το ερχόμενο διήμερο. Αντίθετα, στον αισθηματικό τομέα, μια ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφό σου θα λύσει πολλά προβλήματα που σας απομακρύνουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, το τετράγωνο Ερμή – Δία, που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου, πρόκειται να προκαλέσει κάποιες διακυμάνσεις στα οικονομικά σου το ερχόμενο διήμερο. Παρόλο που η συγκεκριμένη όψη δεν επηρεάζει αρνητικά το δικό σου ζώδιο, συνιστάται να αποφύγεις τις σπατάλες αυτές τις μέρες και να προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και που μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τα εισοδήματά σου. Επιπλέον η όψη αυτή εγγυάται κάποιες νέες γνωριμίες, που μπορούν επηρεάσουν την πορεία των επαγγελματικών σου αλλά και της προσωπικής σου ζωή, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ανοιχτός σε κάθε είδους επαφή που θα κάνεις αυτές τις μέρες. Η αισθηματική σου ζωή δεν απειλείται από αυτή την όψη, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, μία γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου σηματοδοτεί το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Δία στις 23 Νοεμβρίου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο, θα πρέπει να στρέψεις όλη την προσοχή σου σ’ αυτό τον τομέα και να εκμεταλλευτείς προτάσεις, που μπορεί να δώσουν μια σημαντική ώθηση στη δουλειά σου. Νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, επίσης φαίνεται ότι μπορούν να σου ανοίξουν νέες προοπτικές και το μόνο ίσως που χρειάζεται προσοχή, είναι ο αυθορμητισμός και η αυτοπεποίθηση που μπορεί να φανεί υπερβολική στα μάτια των άλλων. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου ίσως νιώθεις έτοιμος να επισημοποιήσεις μια σχέση, ή αν είσαι αδέσμευτος, να ξεκινήσεις μια καινούργια ερωτική ιστορία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, το τετράγωνο Ερμή – Δία που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου, βοηθάει στην ταχύτατη εξέλιξη των σχεδίων σου το ερχόμενο διήμερο. Οι ενέργειες που έκανες στο πρόσφατο παρελθόν, φαίνεται να αρχίζουν να αποδίδουν όπως ακριβώς είχες φανταστεί. Το γεγονός εξάλλου ότι ο κυβερνήτης σου Δίας βρίσκεται στο ευνοϊκό ζώδιο του Λέοντα, αποτελεί μια εγγύηση για όλες τις επιδιώξεις σου. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας ωστόσο οφείλεται στο ότι το τελευταίο διάστημα έχεις περιορίσει αρκετά την έμφυτη εξωστρέφειά σου και έχεις γίνει πιο επιφυλακτικός με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Αυτή η τακτική καλό θα είναι να συνεχιστεί για λίγο ακόμα, καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, απαιτεί να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου. Θετική αναμένεται και η πορεία της αισθηματικής σου ζωής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, η παρουσία του Δία στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε έχει ήδη κάνει πιο υπεύθυνο απέναντι στις οικονομικές υποχρεώσεις σου, αφού βλέπεις ότι τα περιθώρια για «ατασθαλίες» έχουν στενέψει επικίνδυνα. Αν ωστόσο συνεχίζεις να κάνεις τα στραβά μάτια, το τετράγωνο Ερμή – Δία που θα διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου, θα σε αναγκάσει να δράσεις άμεσα. Είτε οφείλεις εσύ χρήματα, είτε οφείλουν άλλοι σε σένα, το θέμα αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες. Ξεκαθάρισμα όμως φαίνεται ότι χρειάζεται και στην ερωτική σου ζωή, ειδικά αν συνεχίζεις να μένεις κολλημένος στο παρελθόν. Μια προσπάθεια ακόμα ίσως είναι απαραίτητη, ώστε είτε να αναζωπυρώσεις τη σχέση που σε ενδιαφέρει, είτε να ενδώσεις στο καινούργιο που έρχεται… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου, αλλά και των σχέσεών σου, σου επιφυλάσσει το τετράγωνο Ερμή – Δία, που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο θα προκύψουν ζητήματα τέτοια, που θα σε αναγκάσουν να πάρεις θέση και να προγραμματίσεις αλλαγές. Κάθε αλλαγή ωστόσο, θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή καθώς το γεγονός ότι η όψη αυτή σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με το ζώδιό σου, ίσως σου προσδώσει υπερβολική αισιοδοξία, με αποτέλεσμα να προβείς σε πράξεις, για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις. Για παράδειγμα, ένας χωρισμός ή η εγκατάλειψη μιας σταθερής δουλειάς για «ψύλλου πήδημα», μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά στο μέλλον. Ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο να αποφύγεις κάθε βεβιασμένη ενέργεια το ερχόμενο διήμερο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, στις 23 Νοεμβρίου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία, μια όψη που πρόκειται να αυξήσει κατά πολύ τις υποχρεώσεις σου το ερχόμενο διήμερο. Ο υπερβολικός φόρτος εργασίας ή άλλες εξωτερικές δραστηριότητες, θα πρέπει να προγραμματιστούν έτσι, ώστε να τακτοποιηθούν χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα στον οργανισμό σου. Εξάλλου, το γεγονός ότι ο Ερμής βρίσκεται σε μια φιλικά προσκείμενη προς το ζώδιό σου θέση, μπορεί να σου χαρίζει ενέργεια και ζωτικότητα, σίγουρα όμως δεν είναι αστείρευτη. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να σου φέρει κάποιες σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό και σ’ αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να αξιολογήσεις το κατά πόσον θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον αισθηματικό τομέα, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Ιχθείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-11-2014 13:07:00