blank
 
blank

Ερμής στο Τοξότη: Βάζοντας φωτιά στο μυαλό!

 
Ερμής στο Τοξότη: Βάζοντας φωτιά στο μυαλό!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 28
 
Sponsored Links

Ερμής στο Τοξότη

Ερμής στο Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Στις 28 Νοεμβρίου, ξημερώματα, ο Ερμής εισέρχεται στο Τοξότη βάζοντας στο μυαλό φωτιά, συλλαμβάνοντας τη μεγάλη εικόνα, την τρισδιάστατη σκέψη και υιοθετώντας το παράδοξο, σαν αποδεκτό. Το αντισυμβατικό, σαν συνηθισμένο. Το όραμα, σαν αυτοσκοπό.
 
Μέρες έμπνευσης, δημιουργίας, προοπτικών. Όλα μαζί συνοδεύουν την όρεξη για περιπέτεια και προετοιμάζουν για τη γεύση και τη πρόκληση της μεγάλης απόδρασης. Απόδραση στη φαντασία ή απόδραση με τρόπο έμπρακτο, μακριά από μιζέριες, καταπίεση, περιορισμό και καθημερινότητα. Τάση για περιπέτεια, αναζήτηση, ανήσυχη αβεβαιότητα. Απουσία σταθερότητας στις αποφάσεις και τα σχέδια, τα οποία είναι φιλόδοξα και πολλά υποσχόμενα. Αν βρουν το δρόμο να υλοποιηθούν, αυτό είναι άλλη ιστορία, που δεν τη γράφει εύκολα ο Ερμής στον Τοξότη.
 
Ο ενθουσιασμός είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ημερών και επειδή δεν είναι όλα ρόδινα, η τάση που έχουμε να απλοποιούμε τα πάντα και να αγνοούμε τις λεπτομέρειες σε ό,τι μας αφορά, μπορεί να στραφεί εναντίον μας.

Ταξιδεύοντας χωρίς προορισμό

Είναι μία θέση που μάλλον ευνοεί περισσότερο τον ελεύθερο έρωτα, παρά τις δομημένες καταστάσεις. Επαγγελματικά, υπάρχει ο ζήλος να διευρυνθούμε και να επεκταθούμε, ωστόσο τα ποσοστά επιτυχίας θα παραμείνουν μικρά, χωρίς οργάνωση και μέθοδο.
 
Τη περίοδο αυτή θα έχουμε ένα τσουβάλι ιδέες, πολύπλευρα ενδιαφέροντα και ασχολίες, απέναντι σε νέες ιδέες θα είμαστε ανοιχτοί, προοδευτικοί, με ένα ανήσυχο πνεύμα να μας κυριεύει, ενώ οτιδήποτε σχετίζεται με τη καθημερινότητα είναι μπανάλ και διώκεται από το μυαλό μας.
 
Τα δύσκολα θέματα, τα προσωπικά και ερωτικά που χρειάζονται επίλυση, τα παραμερίζουμε, ενώ ό,τι αφορά σε διασκέδαση, ταξίδια και μάθηση, μας ενθουσιάζει. Υπάρχει μία άρνηση να καταπιαστούμε με σοβαρά, θλιβερά, βαρετά και επαναλαμβανόμενα πράγματα.
 
Μαζί με μια γερή δόση ιδεαλισμού, πέφτουμε με τα μούτρα στην υπεράσπιση της ελευθερίας, όχι μόνο της δικής μας, αλλά και των άλλων. Ένας κάποιος φανατισμός διαφαίνεται στις ιδέες που πρεσβεύουμε και στο πώς αυτές τις υποστηρίζουμε. Το ταξίδι, η γνωριμία με το άγνωστο, γίνεται ο σκοπός και όχι το μέσο. Η αναζήτηση να βρεθεί κάτι, κάποιος, που να μας ξεπερνά και να ανατινάξει το μυαλό μας, αλλά και κάθε προσδοκία μας, είναι υπέρτατη.
 
Έντονη αισιοδοξία και δυνατή πίστη μας χαρακτηρίζουν, κάτι που αποτελεί συνταγή επιτυχίας. Παράλληλα, θα υπάρξει ένα ενδιαφέρον για γνωριμίες από μακριά, ξένες κουλτούρες και εκμάθηση ξένων γλωσσών. Δύσκολα θα κρατηθούμε πίσω, όσον αφορά στους μεγαλεπήβολους στόχους μας και την υπέρμετρη αισιοδοξία.
 
Τα ταξίδια του μυαλού είναι το υπέρτατο αφροδισιακό, τα οποία ικανοποιούνται μέσω γνώσης και εμπειριών. Μέσω της ομιλίας, της υπόσχεσης, της απόδρασης. Μέσω της μάθησης και της γνωριμίας κόσμων και καταστάσεων που αγνοούσαμε. Το μυαλό έχει ανάγκη από διέγερση και ενδιαφέρον, ώστε να κρατηθεί ζωντανό και δραστήριο, υποχρεώνοντας το σώμα να ακολουθήσει. Τι πρέπει να κάνεις για να εκπληρώσεις τα όνειρά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να το μάθεις από τους πιο διάσημους αστρολόγους.
 
Ερμής στο Τοξότη λοιπόν μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου και το μέλλον δείχνει λαμπρό!

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 24 ως 30 Νοεμβρίου 2014.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Ο Ερμής στον Τοξότη, μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Ερμής στο Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-11-2014 15:33:00