blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή σε τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα: Να επιδιώκεις την κίνηση και την εξέλιξη, ακόμα κι όταν αυτό μοιάζει αδύνατο!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή σε τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα: Να επιδιώκεις την κίνηση και την εξέλιξη, ακόμα κι όταν αυτό μοιάζει αδύνατο!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 15
 

Ο Μάιος μας εγκαταλείπει μέσα σε ένα δύσκολο κλίμα. Οι τελευταίες εβδομάδες, μέσα από τις δύσκολες όψεις που κορυφώθηκαν, δημιούργησαν ένα περιβάλλον ασάφειας, αποσταθεροποίησης και ανακατατάξεων, το οποίο φαίνεται να δυσκολεύει την καθημερινότητά μας, τις σχέσεις μας, κυρίως όμως τον ψυχισμό μας!

Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Άρης, Κρόνος και Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία, ευθύνονται για μια σειρά αναβολών και καθυστερήσεων, κυρίως στα οικονομικά και επαγγελματικά μας θέματα, αναγκάζοντας μας να κάνουμε… ασκήσεις υπομονής, αφού φαίνεται πως τίποτα δεν προχωράει, τουλάχιστον έτσι όπως το έχουμε σκεφτεί και τίποτα δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθεί στην παρούσα φάση!

Ήλιος και Αφροδίτη κινούνται στο ζώδιο των Διδύμων και ετοιμάζονται να έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά δύσκολων όψεων, που φαίνεται να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο το πλανητικό παζλ και τις ζωές μας, κυρίως μέσα από την κορύφωση της Νέας Σελήνης, ενός κύκλου που ανοίγει την ημέρα της Κυριακής, και θα μας ακολουθήσει μέχρι την Πανσέληνο στις 20 Ιουνίου!

Ερμής σε τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα

Σήμερα έχουμε την κορύφωση του τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του ανάδρομου Πλούτωνα, μια όψη που φέρνει ευκαιρίες στην οικονομική και την επαγγελματική μας ζωή. Διευκολύνει την επικοινωνία, τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να προωθήσουμε όλα εκείνα τα θέματα που μας δυσκόλεψαν ή έμειναν σε στασιμότητα το προηγούμενο διάστημα!

Βεβαίως, δημιουργεί και νέες συγκυρίες, ευκαιρίες και ανοίγματα, που εξυπηρετούν τα σχέδια και τις ιδέες που θέλουμε να εξελίξουμε. Η ανάληψη πρωτοβουλιών και η δράση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην θετική διαμόρφωση του κλίματος. Δώστε πολύ μεγάλη σημασία στις πληροφορίες που μπορεί να έρχονται στα αυτιά σας τις ημέρες αυτές, ίσως να είναι πολύ σημαντικές, ίσως κάτι έχουν να σας πουν, που πραγματικά θα είναι πολύ χρήσιμο. Αλλά και γενικότερα, με την όψη αυτή έχουμε πάσης φύσεως αποκαλύψεις που μπορεί να κινητοποιήσουν τον μηχανισμό των εξελίξεων και να μας βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους μας!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει, να επικοινωνήσετε σε μία νέα βάση τα δεδομένα σας, να ανοίξετε νέες ευκαιρίες που θα σας εξυπηρετήσουν και ίσως να κάνετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες στην επαγγελματική, αλλά και την οικονομική σας ζωή, που θα σας δώσουν νέες προοπτικές ιδιαιτέρως αισιόδοξες!

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαΐου ως 5 Ιουνίου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό: Υπόγεια κοχλάζει το ηφαίστειο! Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Ο Δίας σε τετράγωνο με Κρόνο στις 26 Μαΐου 2016: Προβλέψεις για τα ζώδια, από την Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-05-2016 20:00:00