blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Ουρανό.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Είναι μια ημέρα που μπορείς να τα περιμένεις όλα! Μια ημέρα που νιώθεις πιο ζωντανός, καθώς όλα κινούνται με μια μεγαλύτερη ταχύτητα από τη συνηθισμένη, ενώ κι εσύ μπορείς να αντιλαμβάνεσαι πολύ πιο εύκολα ακόμα και δυσνόητες έννοιες! Ο Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό σήμερα, μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα όψη, η οποία αρχικά δημιουργεί γενναίες δόσεις αισιοδοξίας, αλλά και μια ευχάριστη υπερδιέγερση που σε ενεργοποιεί για να κάνεις πράγματα δημιουργικά και να εκφραστείς αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μυαλό, τις ιδέες και τα ταλέντα σου.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Ουρανό

Σήμερα μπορείς να επιλύσεις οτιδήποτε μπορεί να σε δυσκολεύει και μέχρι στιγμής δεν μπόρεσες να διαχειριστείς! Παρατήρησε τις καινούργιες ιδέες που μπορεί να έρχονται ξαφνικά στο μυαλό σου και ακολούθησέ τις, αξιοποίησέ τις, μπορεί να δώσουν λύσεις σε ό,τι αναζητούσες!

Οι ημέρες αυτές δημιουργούν ευκαιρίες απρόσμενα, ξαφνικά και πολλές φορές ανατρεπτικά, μπορεί να σε βγάλουν από την προγραμματισμένη ροή της καθημερινότητας και να σου ανοίξουν νέες κατευθύνσεις, ενδιαφέρουσες, φωτεινές και σε κάποιες περιπτώσεις συναρπαστικές!

Ξαφνικές ειδήσεις, ξαφνικά μηνύματα που έρχονται τώρα προς τη μεριά σου, μπορεί να σε βρίσκουν απροετοίμαστο, αλλά φαίνεται να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ευχαρίστηση! Αλλά είναι και αυτές οι απρόβλεπτες, οι αναπάντεχες συναντήσεις, ίσως και με κάποια πρόσωπα που έχεις να δεις εδώ και καιρό, που πολλές φορές βοηθούν να λυθεί μια παρεξήγηση, να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που αγαπάς, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις να ερωτευτείς!

Οι επικοινωνίες διευκολύνονται πάρα πολύ και μπορεί κι αυτές με τη σειρά τους να προσφέρουν λύσεις και τακτοποιήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις… Ίσως ακόμα να βρεθούν εναλλακτικές λύσεις σε μια κατάσταση, που μέχρι τώρα μπορεί να έμοιαζε αδιέξοδη. Δεν αποκλείεται επίσης οι ημέρες αυτές να δώσουν το έναυσμα για καινούρια πεδία γνώσεων ή σπουδών, μέσα από τα οποία μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά!

Γεγονός είναι πως τις ημέρες αυτές σε καμία περίπτωση δε θα βαρεθείς, γιατί πάντα υπάρχει το κίνητρο εκείνο, που σε βγάζει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και σου προσφέρει καινούργια σενάρια, με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς και μάλιστα να λειτουργήσεις επεκτατικά, με όποιον τρόπο εσύ νομίζεις και επιλέγεις!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού

Σε ιδιαίτερη εύνοια οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Αφήστε τη ζωή και την καθημερινότητα να σας εκπλήξει ευχάριστα! Και δείτε ποιος δρόμος ανοίγεται μπροστά σας… Ίσως να είναι αυτός που περιμένατε!

Tι εξελίξεις θα έχεις αυτό το καλοκαίρι στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-07-2016 19:00:00