blank
 
blank

Τα άστρα Τρίτη, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Ουρανό: Η ανανέωση στον τρόπο σκέψης φέρνει και ανανέωση στην καθημερινότητα!

 
Τα άστρα Τρίτη, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Ουρανό: Η ανανέωση στον τρόπο σκέψης φέρνει και ανανέωση στην καθημερινότητα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Ουρανό

Ο Δεκέμβριος έρχεται χαμογελαστός, με αισιοδοξία και… εκπλήξεις, έτσι όπως αρμόζει στην φύση του μήνα αυτού, για να απαλύνει τη χθεσινή δύσκολη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, που βεβαίως είναι ακόμα ενεργή! Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό στο ξεκίνημα του μήνα, μας δίνει την δυνατότητα να αναστρέψουμε το δύσκολο κλίμα, μέσα από την διεύρυνση του νου και της οπτικής μας! Οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να στραφείς σε καινούρια ενδιαφέροντα, δημιουργικά, αισιόδοξα, που ανανεώνουν την ψυχολογία σου, αλλά και τις δραστηριότητες σου!
 
Ξαφνικές ειδήσεις, ευχάριστα μηνύματα ή επικοινωνίες, διανθίζουν με χαρούμενα χρώματα την καθημερινότητά σου, ανανεώνοντας σημαντικά και το ενδιαφέρον σου προς κάθε κατεύθυνση! Αλλά και η κοινωνική σου ζωή κινείται σε μια πολύ καλύτερη διάθεση, με τάσεις επέκτασης που μπορεί να φέρουν κοντά σου καινούργια πρόσωπα και γνωριμίες, με τις οποίες νιώθεις πως έχεις πάρα πολλά να ανταλλάξεις.
 
Βεβαίως, καθώς ο Ουρανός είναι ανάδρομος, δεν αποκλείονται κι εκείνες οι ξαφνικές συναντήσεις ή οι ξαφνικές ειδήσεις από κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, με τα οποία η σχέση σου έχει κάθε λόγο να ανανεωθεί! Αυτό αφορά κυρίως την ερωτική σου ζωή, αφού πάντα το σύμπαν έχει έναν μαγικό τρόπο, να ενώνει τα πρόσωπα που έχουν κάποιο λόγο για να ξανασυναντηθούν!
 
Στα επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να ανοίξουν καινούργιοι κύκλοι ή να επανέρθουν στο προσκήνιο σχέδια, που για κάποιο λόγο είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, για να τροφοδοτήσουν και πάλι το ενδιαφέρον σου.
 
Η όψη αυτή φέρνει μια ανανέωση, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στη διάθεσή σου, που θα σου δώσει το κίνητρο να εκμεταλλευτείς κάθε θετική προοπτική που εμφανίζεται τώρα μπροστά σου!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού

Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες, Δίδυμοι και Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως οι ημέρες αυτές τις ανοίγουν την πόρτα του ξαφνικού, του απροσδόκητου και του αναπάντεχου! Ενδεχομένως να δεχτείτε ευχάριστες ειδήσεις ή μηνύματα, καθώς και προσκλήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά με κάποια πρόσωπα με τα οποία έχετε απομακρυνθεί, νοιώθετε όμως την ανάγκη να επικοινωνήσετε από καρδιάς μαζί τους!

Καλό μήνα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-11-2015 20:00:00