blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Μια θετική όψη, που υπόσχεται λύσεις! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Μια θετική όψη, που υπόσχεται λύσεις! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Στις 21 Αυγούστου και ώρα 22:20, ο Ερμής διαμορφώνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια εξαιρετικά θετική όψη που υπόσχεται να δώσει λύσεις σε όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Ο Ερμής, που βρίσκεται πανίσχυρος στο ζώδιο της κυβέρνησής του, την Παρθένο, ευνοεί ιδιαίτερα επαγγελματικά ζητήματα και μας επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με την «τύχη» των υπαλλήλων που έχουν δει τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά. Με την όψη αυτή μπορεί ακόμα και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, που θα μειώσουν κατά ένα σημαντικό ποσοστό την ανεργία που επικρατεί. Ο ανάδρομος Πλούτωνας θα φροντίσει να αναθεωρηθούν θέματα που αφορούν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και να αποκατασταθούν οικονομικές αδικίες. Σε προσωπικό επίπεδο, η λογική και η πειθαρχία θα βοηθήσουν τον καθένα ξεχωριστά να βρει το δρόμο του και να χαράξει ένα καλύτερο μέλλον.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτό το φαινόμενο είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στις 21 Αυγούστου, σηματοδοτεί σημαντικές επιτυχίες που σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια, που μπορούν να απογειώσουν την καριέρα σου ή να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία, που θα εξασφαλίσει το μέλλον σου. Η όψη αυτή θα σε βοηθήσει επίσης να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν, ενώ δεν αποκλείεται να σου αποφέρει ένα σημαντικό όφελος από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου. Αν πάλι σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία, αυτό το διάστημα είναι το πιο κατάλληλο. Εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σου ζωή, αφού η σχέση που διατηρείς εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, μια σημαντική γνωριμία μπορεί να γίνει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 21 Αυγούστου, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και ίσως πραγματοποιηθεί ένα όνειρό σου, που σχετίζεται με το εξωτερικό ή με το ξεκίνημα μιας νέας ζωής με το σύντροφό σου. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μπορεί να προκύψει κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσα από το συγγενικό σου περιβάλλον και γρήγορα θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Εύνοια αναμένεται και στα επαγγελματικά σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, είναι πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου στο εξωτερικό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 21 Αυγούστου διαμορφώνεται το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που για σένα θα σημάνει ευχάριστες εξελίξεις στο οικιακό σου περιβάλλον, αλλά και στην ακίνητη περιουσία σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, ίσως αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον καλλωπισμό του χώρου σου ή αποκτήσεις ένα νέο περιουσιακό στοιχείο. Αν αναζητάς μια νέα στέγη, προκειμένου να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια, αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να βρεις κάτι που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, μπορεί επίσης να σου ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, γι’ αυτό αν αναζητάς μια καινούργια δουλειά, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτές τις μέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 21 Αυγούστου ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί να σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες τόσο στον αισθηματικό τομέα, όσο και στα επαγγελματικά σου. Το επόμενο τριήμερο, είναι κατάλληλο για να κάνεις συζητήσεις και επαφές, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις, που φρενάρουν την πρόοδο της σχέσης σου. Αν διατηρείς ένα σοβαρό δεσμό, η επικοινωνία που θα αναπτύξεις αυτές τις μέρες με το σύντροφό σου, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην επισημοποίηση της σχέσης σας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε καλύψει, όχι μόνο ερωτικά αλλά και εγκεφαλικά. Ευνοϊκές συνθήκες θα υπάρξουν και στα οικονομικά σου, όπου μια κίνησή σου μπορεί να σου εξασφαλίσει σημαντικά εισοδήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 21/8, ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, καθώς και τα επαγγελματικά σου. Το επόμενο τριήμερο θα δεις τις προσπάθειες που έκανες το τελευταίο διάστημα να αρχίζουν να αποδίδουν και να σου φέρνουν τα αποτελέσματα που περιμένεις. Πέρα από την ηθική ικανοποίηση μάλιστα, θα υπάρξουν και σημαντικές υλικές απολαβές που ίσως και να ξεπερνούν τις προσδοκίες σου. Η όψη αυτή ευνοεί επίσης θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, τα οποία εδώ και αρκετό καιρό σε ταλαιπωρούν, και που τώρα μπορούν να βρουν λύσεις. Επιπλέον, η αυξημένη ζωτικότητά σου μπορεί να σε ωθήσει να ξεκινήσεις μια αθλητική δραστηριότητα, που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην εμφάνισή σου, αλλά και στη φυσική σου κατάσταση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Αυγούστου και εγγυάται τις καλύτερες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Έτσι, το επόμενο τριήμερο θα δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα σου εξασφαλίσουν τη συναισθηματική σταθερότητα και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή και να εκπλαγείς ευχάριστα, από μια απρόσμενη εγκυμοσύνη που θα επισπεύσει τις εξελίξεις. Αν δεν έχεις σχέση, μια νέα γνωριμία ή ακόμα και η επιστροφή ενός παλιού έρωτα θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου, αφού θα διαπιστώσεις ότι πλέον υπάρχουν οι εγγυήσεις για σταθερότητα. Ευχάριστες εξελίξεις όμως θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, όπου δεν αποκλείεται ακόμα η επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας ή και μια σημαντική προαγωγή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στις 21 Αυγούστου, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τα προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν μάλιστα η σχέση με τους οικείους σου έχει κλονιστεί τα τελευταίο διάστημα, τώρα μπορείς να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, που θα σας φέρει πιο κοντά και θα λύσει κάθε παρεξήγηση. Τα ταξίδια γενικότερα σου επιφυλάσσουν ευχάριστα γεγονότα, και αν σου το επιτρέπουν οι συνθήκες ίσως αποφασίσεις να αγοράσεις ένα εξοχικό, το οποίο θα εκμεταλλευτείς και οικονομικά στο μέλλον. Επιπλέον, κέρδη μπορεί να προέλθουν και από κάποιες επαγγελματικές ιδέες, που θα βάλεις σε εφαρμογή αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στις 21 Αυγούστου και σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις στόχους και φιλοδοξίες, με τη βοήθεια υψηλά ισταμένων ατόμων ή και μέσα από νέες γνωριμίες που θα κάνεις το επόμενο τριήμερο. Συζητήσεις και συμφωνίες που θα γίνουν αυτές τις μέρες, μπορούν να εκτοξεύσουν τη δημοτικότητά σου και την καριέρα σου και επιπλέον να σου αποφέρουν εισοδήματα, που θα σε βοηθήσουν να απεμπλακείς από χρέη ή να κάνεις νέες επενδύσεις, που κατά κάποιο τρόπο θα εξασφαλίσουν το μέλλον σου. Θετικές εξελίξεις ωστόσο αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου μπορείς τώρα να επισημοποιήσεις μια σχέση ή να κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στις 21 Αυγούστου, ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου και τα επαγγελματικά σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο είναι κατάλληλο για διαπραγματεύσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια σταθερή βάση ή και να προωθηθείς σε μια ανώτερη θέση με περισσότερες ευθύνες, αλλά και καλύτερες προοπτικές. Αν ανήκεις στους άνεργους Τοξότες, που αναζητούν μια νέα εργασία, φρόντισε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτές τις μέρες, που η τύχη είναι στο πλευρό σου. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά και τον τομέα των σχέσεών σου, εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορείς τώρα να κάνεις το μεγάλο βήμα με τον σύντροφό σου ή, αν είσαι αδέσμευτος, να κάνεις μια γνωριμία με εξαιρετικές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στις 21 Αυγούστου και υπόσχεται θετικές εξελίξεις στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο είναι ιδανικό για να προωθήσεις τις ιδέες σου και να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Οι επαφές με άτομα του εξωτερικού ή και ένα ταξίδι, μπορούν να σου προσφέρουν επιπλέον ιδέες που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις πιο εύκολα τις φιλοδοξίες σου. Η όψη αυτή ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή και σε βοηθάει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, υπόσχεται ένα νέο έρωτα που θα σε καλύψει απόλυτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 21 Αυγούστου, ενεργοποιεί δυο από τους πιο κρυφούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που τονίζει την διαίσθησή σου και σου επιτρέπει να οραματιστείς ένα καλύτερο μέλλον, που μπορείς να χτίσεις χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες που έχεις αποκτήσει μέχρι τώρα, αλλά και την τύχη που θα σε οδηγήσει στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Το επόμενο τριήμερο μπορείς να βρεις λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα και να απεμπλακείς από υποχρεώσεις, που νιώθεις να σε «πνίγουν». Εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, ωστόσο αυτή η όψη ευνοεί περισσότερο την αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης, παρά την δημιουργία ενός νέου ερωτικού δεσμού, που μπορεί να βασίζεται μόνο στο πάθος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 21 Αυγούστου, ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σου, τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στο φιλικό σου περιβάλλον. Έτσι, το επόμενο τριήμερο, μπορείς να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σου αποκατάσταση ή θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις όνειρα που σχετίζονται με την καριέρα σου. Ακόμα και αν είσαι αποκατεστημένος επαγγελματικά, ίσως κάποιες νέες προοπτικές σε παροτρύνουν να ξεκινήσεις μια παράλληλη δραστηριότητα, που θα γεμίσει ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σου μπορεί τώρα να αποκτήσει πιο σοβαρές προοπτικές, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα φωτίσει τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-08-2014 11:55:00