blank
 
blank

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2016, από την Φένια Σταμέλου.

 
Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2016, από την Φένια Σταμέλου.
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
 

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που έρχεται να περιπλέξει τις ερωτικές μας υποθέσεις. Ενώ ο μήνας ξεκινά δυναμικά, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και το θεαματικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό να ανεβάζουν την ερωτική διάθεση στα ύψη, σύντομα το σκηνικό αλλάζει και η αισθηματική μας ζωή μπαίνει σε μια περίοδο δοκιμασιών. Οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει η θεά του έρωτα το πρώτο δεκαπενθήμερο σε συνδυασμό με την Σεληνιακή Έκλειψη στις 18 του μήνα, οδηγούν πολλές σχέσεις σε αδιέξοδα, συγκρούσεις και ρήξεις. Όμως, τις τελευταίες 5 μέρες του μήνα έρχονται ευκαιρίες αποκατάστασης και επιδιόρθωσης των προβλημάτων που ανέκυψαν, ενώ για πολλούς κάνουν την εμφάνισή τους νέοι έρωτες, που υπόσχονται να τους χαρίσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα…

Sponsored Links

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2016 για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που έρχεται να ξεκαθαρίσει το ερωτικό τοπίο στη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 2 Αυγούστου, σου δίνει την ώθηση να διεκδικήσεις το κομμάτι που σου αναλογεί από την… πίτα του έρωτα. Η αύξηση της αυτοπεποίθησης και της γοητείας σου, σε κάνουν κυρίαρχο στο ερωτικό παιχνίδι, ενώ η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη την ίδια μέρα, σε βοηθά να κατακτήσεις ευκολότερα ερωτικούς στόχους. Όμως, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 5 του μήνα στρέφει την προσοχή σου σε άλλους τομείς της ζωής σου και οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει, φαίνεται να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τις ερωτικές σου υποθέσεις, μιας και η διάθεση, ο χρόνος και η προσοχή σου είναι αφιερωμένα αλλού και ο έρωτας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Μέχρι το τέλος του μήνα καλείσαι να θέσεις προτεραιότητες και να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες, ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που ζητάς από τις σχέσεις σου. Και φαίνεται πως το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να βγάλεις ορθά συμπεράσματα, αφού η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 30 του μήνα, βρίσκει τις σχέσεις σου ανανεωμένες, την ερωτική σου ζωή ισορροπημένη και εσένα ικανοποιημένο από τα αποτελέσματα των επιλογών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσοι Ταύροι δεν υποδέχθηκαν έναν καινούριο έρωτα τους τελευταίους 10 μήνες, με τον Δία να διελαύνει τον 5ο ηλιακό τους οίκο καλό θα είναι να προετοιμάζονται, γιατί ο Αύγουστος έρχεται να ανταμείψει την υπομονή τους. Με την Αφροδίτη να περνά στην Παρθένο στις 5 του μήνα, οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και παρόλο που μέχρι τις 15 Αυγούστου οι νέοι έρωτες θα χρειαστεί να περάσουν από τεστ αντοχής, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα προμηνύεται ιδιαίτερα ανανεωτικό για την ερωτική σου ζωή. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ταύρους, θα έχεις τη δυνατότητα να αναζωπυρώσεις το πάθος και τη σπίθα στη σχέση σου, ενώ αν αναμένεις την έλευση ενός απογόνου ή επιθυμείς διακαώς να μεγαλώσεις την οικογένειά σου, το τελευταίο 5ήμερο του μήνα είναι ιδιαίτερα γόνιμο. Από την άλλη, αν και δε φημίζεσαι για σπασμωδικές κινήσεις και απερίσκεπτες αντιδράσεις, πρόσεξε μήπως τον μήνα αυτό ενθουσιαστείς υπερβολικά ή εξιδανικεύσεις ένα πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν, διότι από τις 30 Αυγούστου και μετά, ο ανάδρομος Ερμής σου κόβει τη φόρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αύγουστος είναι ένας δυνατός μήνας για την ερωτική σου ζωή, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και καθοριστικές για το ερωτικό σου μέλλον. Ο μήνας κάνει ποδαρικό με τον Άρη να περνά στον Τοξότη, απέναντι από το ζώδιό σου, επηρεάζοντας τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Γεγονότα και καταστάσεις που απασχόλησαν την ερωτική σου ζωή από τα μέσα Μαρτίου μέχρι το τέλος Μαΐου, επανέρχονται για να κλείσουν οριστικά. Αν η σχέση σου παρουσίασε προβλήματα εκείνο το διάστημα, τώρα θα επανέλθουν, για να διαπιστώσεις κατά πόσο καταφέρατε να τα αφήσατε πίσω σας, ενώ όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου υποδέχθηκαν έναν νέο έρωτα την περίοδο της Άνοιξης, το πλανητικό σκηνικό του Αυγούστου θα τεστάρει αν έχει τα εχέγγυα να πάει παρακάτω η ερωτική σας ιστορία. Σε κάθε περίπτωση, έχε στο νου σου ότι μέχρι τις 20 του μήνα λαμβάνουν χώρα οι εξελίξεις και μετά τις 20 έως το τέλος του, σειρά έχουν οι αποφάσεις και οι οριστικές εκκαθαρίσεις. Μη διστάσεις να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που σε εμποδίζουν να πας παρακάτω. Εξάλλου, από τον Σεπτέμβρη και μετά, φαίνεται ότι με τον ένα η με τον άλλο τρόπο ο έρωτας θα κυριαρχήσει στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά από έναν δύσκολο και ανατρεπτικό Ιούλιο, η ερωτική σου ζωή φαίνεται να σταθεροποιείται και η ένταση να υποχωρεί. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις και τη ζωή σου και να θέσεις τις απαραίτητες προτεραιότητες, που θα επαναφέρουν τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι. Αν η σχέση σου πέρασε σκαμπανεβάσματα το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται πως τώρα, όποια απόφαση και αν έλαβες, θα λειτουργήσει υπέρ σου, αφού το μυαλό και η καρδιά σου επιστρέφουν στη θέση τους. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι, θα έχουν αυξημένες πιθανότητες να κάνουν μια νέα, πολλά υποσχόμενη γνωριμία καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και μάλιστα, η επικοινωνία και η χημεία με το πρόσωπο αυτό θα είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα τους. Ειδικά το τέλος του μήνα, κρύβει μεγάλες ερωτικές προσκλήσεις και προκλήσεις, που μπορεί να προκύψουν είτε σε μια κοντινή απόδραση που θα έχεις πραγματοποιήσει ή μέσα από μια απροσδόκητη συνάντηση με ένα πρόσωπο από τα παλιά. Πρόσεξε μόνο την τελευταία περίπτωση, γιατί η επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία από τις 30 Αυγούστου μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, δεν ευνοεί την επικοινωνία με το πρόσωπο αυτό και ενδέχεται να προκύψουν… αναταράξεις.

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός μήνας για την ερωτική σου ζωή, με το πλανητικό σκηνικό να σε ωθεί σε αποφάσεις. Η είσοδος του Άρη στον 5ο ηλιακό σου οίκο στις 2 του μήνα και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου την ίδια μέρα, σε σπρώχνουν να φλερτάρεις και να εντάξεις το πάθος και τον έρωτα στη ζωή σου. Η σεξουαλικότητα και η ερωτικές σου επιθυμίες αυξάνονται και φαίνεται πως θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να τις ικανοποιήσεις, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες. Όμως, η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου και οι όψεις που σχηματίζει ο Άρης στο τέλος του μήνα με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, φέρνουν τα πρώτα εμπόδια, δημιουργώντας σου μια αίσθηση ανικανοποίητου ή μια ανάγκη να ξεκαθαρίσεις ποιοι υποψήφιοι ερωτικοί σύντροφοι έχουν τις προϋποθέσεις να παραμείνουν στη ζωή σου. Εξάλλου, με τον Κρόνο στον 5ο σου οίκο, βρίσκεσαι σε μια περίοδο που αποζητάς πιο σοβαρές και ολοκληρωμένες σχέσεις και τώρα, αυτή σου η ανάγκη θα γίνει πιο έντονη από ποτέ. Από την άλλη, όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου διατηρούν μια μόνιμη και σταθερή σχέση, δεν αποκλείεται να λάβουν την απόφαση να την επισημοποιήσουν ή να την εξελίξουν μέσα από τη δημιουργία απογόνων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ξεκινά ένας μήνας που θα τεστάρει σε μεγάλο βαθμό τις αντοχές σου και θα δοκιμάσει τις σχέσεις σου. Αν και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου στις 5 του μήνα, αναπτερώνοντας το ηθικό και ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου, από τις 7 μέχρι τις 15 Αυγούστου σχηματίζει δυσμενείς όψεις, φέρνοντας εμπόδια και απογοητεύσεις σε οποιαδήποτε ερωτική εξέλιξη. Το διάστημα από 16 έως 22 Αυγούστου σε βοηθά να μαζέψεις δυνάμεις και να αφεθείς σε ερωτικές περιπέτειες, ειδικά αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, όμως από 23-27 του μήνα το πλανητικό σκηνικό σε βάζει και πάλι σε μπελάδες. Πρόσεξε ιδιαίτερα το διάστημα αυτό, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να εθελοτυφλείς ή να μπλέκεις σε καταστάσεις που στο παρελθόν έχουν αποδείξει ότι οδηγούν σε αδιέξοδο. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου καταφέρουν να αντιμετωπίσουν με ωριμότητα και σοβαρότητα τις προκλήσεις, λίγο πριν κλείσει ο μήνας θα ανταμειφθούν, είτε με μια νέα γνωριμία που επαναφέρει τον ενθουσιασμό τους, είτε μέσα από εξελίξεις που τους δημιουργούν την αίσθηση ότι έφτασαν πιο κοντά στις επιθυμίες τους. Να θυμάσαι ότι το διάστημα αυτό είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσεις την υπομονή σου και την προσήλωση σε στόχους που έθεσες το προηγούμενο διάστημα, για το μέλλον που επιθυμείς να έχεις στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας αυτός αποτελεί μια περίοδο προετοιμασίας κάποιων σημαντικών αλλαγών που έρχονται στη ζωή σου. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά στην Παρθένο και σχηματίζει δυσμενείς όψεις μέχρι τις 15 του μήνα, φανερώνοντας πως οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε όλο το φάσμα της ζωής σου, σου δημιουργούν ένα αίσθημα αστάθειας που επηρεάζει και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό καλό θα είναι να θέσεις προτεραιότητες και να προετοιμάσεις τις αλλαγές που σχεδιάζεις, είτε αυτές αφορούν μια συγκατοίκηση, μια επικείμενη επισημοποίηση ή απλώς κάποιες ανακατατάξεις που αφορούν την πορεία της σχέσης σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους ή στους Ζυγούς που έδωσαν πρόσφατα τέλος σε μια ερωτική ιστορία, ο μήνας αυτός ενδείκνυται για ενδοσκόπηση. Είναι ένα διάστημα ιδανικό για να κάνεις εκκαθάριση και να απομακρύνεις από κοντά σου άτομα που αισθάνεσαι ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες σου, ώστε να ανοίξεις τον δρόμο για τις καινούριες ευκαιρίες που έρχονται στη ζωή σου. Στις 30 του μήνα άλλωστε, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και σου δίνει μια πρώτη γεύση όσων θα ακολουθήσουν όταν πια θα υποδεχθείς τον Δία στις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις μπροστά σου έναν μήνα που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να ρίξεις τους τόνους και να κάνεις έναν απολογισμό των γεγονότων που έχουν προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου στις 2 του μήνα και περνά στον Τοξότη, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο συναισθηματικών εντάσεων, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο σε κάνει κοινωνικό και ανοιχτό σε νέες γνωριμίες. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου, είναι ότι ο Ποσειδώνας, ο οποίος κινείται εδώ και αρκετό καιρό στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σχηματίζει δυσμενείς όψεις το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, φέρνοντας ερωτικά σκαμπανεβάσματα. Είτε τείνεις να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, είτε έχεις υψηλές προσδοκίες από υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους που σε πλησιάζουν, είτε απλώς αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι έναν παραμυθένιο, μαγικό, καινούριο έρωτα στη ζωή σου, που συνέχεια πας να πιάσεις και σου φεύγει από τα χέρια. Όποια περίπτωση κι αν ισχύει από τις παραπάνω, το πλανητικό σκηνικό του Αυγούστου θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, ώστε να μην απορρίπτεις πρόσωπα και ερωτικές ευκαιρίες που έχουν κάτι να σου δώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, βρίσκεσαι σε περίοδο εκκαθάρισης και φαίνεται πως το πλανητικό σκηνικό του Αυγούστου θα σε ωθήσει να κλείσεις ερωτικές υποθέσεις που δεν ικανοποιούν πλέον τις ανάγκες σου. Με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 2 του μήνα, αποκτάς περισσότερη μαχητικότητα και δυναμισμό, ώστε να κατακτήσεις ευκολότερα ερωτικούς στόχους, αλλά και να αναλάβεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, που θα βγάλουν τις σχέσεις σου από τελματωμένες καταστάσεις. Γεγονότα που προέκυψαν από τα μέσα Μαρτίου μέχρι το τέλος Μαΐου και αφορούσαν την ερωτική σου ζωή, επανέρχονται για να λυθούν οριστικά. Το τέλος του μήνα, με τον Άρη να συναντά τον Κρόνο στο ζώδιό σου και στην συνέχεια τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, σε βρίσκει προ κρίσιμων αποφάσεων, που αναδιαμορφώνουν εντελώς το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής. Είτε θα αφήσεις οριστικά πίσω σου σχέσεις, πρόσωπα και καταστάσεις που δεν άντεξαν τις δοκιμασίες, είτε θα τα πάρεις μαζί σου παρακάτω, μέσα από επισημοποιήσεις σχέσεων ή απόφαση για απόκτηση απογόνων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού σε βρίσκει σε κλίμα ανακατατάξεων και επαναπροσδιορισμού των καταστάσεων που προέκυψαν στην ερωτική σου ζωή τον Ιούλιο. Ο Πλούτωνας, που κινείται στο ζώδιό σου, απουσιάζει από το πλανητικό σκηνικό, με εξαίρεση το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στις 18 του μήνα, κάτι που φανερώνει πως καταφέρνεις να χαλαρώσεις χειριστικές συμπεριφορές που οδηγούσαν τις σχέσεις σου σε ρήξεις, εντάσεις και συγκρούσεις και πως θα έχεις τη δυνατότητα να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Σε αυτό συνηγορεί και η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 5 του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 30 Αυγούστου, η οποία σε βοηθά να γίνεις πιο εξωστρεφής και προσιτός στους άλλους. Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει από τη θέση αυτή, βελτιώνουν την επικοινωνία με το σύντροφό σου και επαναφέρουν την πίστη σου στην αγάπη, στον έρωτα, στις σχέσεις. Εύνοια θα έχεις και αν ανήκεις στους αδέσμευτους, αφού το πλανητικό σκηνικό στο τέλος του μήνα έχει όλες τις προϋποθέσεις να βάλει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, με το οποίο μάλιστα θα μοιράζεστε κοινό όραμα για τη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας αμφιλεγόμενος για την ερωτική σου ζωή, φίλε Υδροχόε. Το ξεκίνημά του συνοδεύεται από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και την είσοδο του Άρη στον Τοξότη, φανερώνοντας πως η ερωτική σου ζωή θα βρίσκεσαι στο απόγειό της. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το κλίμα στη σχέση σου ανανεώνεται και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να επαναφέρει το πάθος και την αφοσίωση στη σχέση σου, μέσα από γεγονότα και εξελίξεις που σας φέρνουν πιο κοντά με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι θα δουν την κοινωνικότητά τους να αυξάνεται κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να κάνουν μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία την πρώτη εβδομάδα του μήνα, που μπορεί μάλιστα να εξελιχθεί και σε σοβαρή σχέση με προοπτική να διαρκέσει καιρό. Οι ενέργειες αυτές φαίνεται να αλλάζουν στα μέσα του μήνα, όπου η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου δημιουργεί μια συναισθηματική αναστάτωση. Αν και δε σχηματίζονται ιδιαίτερα αρνητικές όψεις, ίσως αισθάνεσαι πως κλείνει οριστικά ένα σημαντικό διάστημα στη ζωή σου, ότι θα χρειαστεί να εγκαταλείψεις κάποιες ελευθερίες σου λόγω εξελίξεων στην προσωπική σου ζωή ή ότι απλώς κάτι λείπει από το ερωτικό σκηνικό, που θα ολοκλήρωνε τη συναισθηματική σου ευτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Το καλοκαίρι σου κλείνει με έναν μήνα που φέρνει εξελίξεις σε όλο το φάσμα της ζωής σου και ειδικά στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 5 του μήνα, φέρνει σε πρώτο πλάνο τον τομέα «σχέσεις», όμως οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μέχρι τις 15 του μήνα, φανερώνουν πως το κλίμα θα είναι επιβαρυμένο. Ίσως, ο σύντροφός σου χρειάζεται περισσότερο χρόνο και προσοχή από σένα, αλλά λόγω του ότι εσύ έχεις εστιάσει σε άλλους τομείς της ζωής σου, του τα στερείς και εισπράττεις απογοήτευση. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να βρίσκεσαι προ σημαντικών αλλαγών στην καριέρα σου, που επηρεάζουν τη σχέση σου και για αυτό χρειάζεται να γίνουν κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για την κοινή σας πορεία. Σε κάθε περίπτωση, το τέλος του μήνα με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία, βρίσκει την ερωτική σου ζωή ανανεωμένη. Οι δεσμευμένοι έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τις ισορροπίες και να λύσουν προβλήματα που προέκυψαν στη σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν πολλαπλάσιες ευκαιρίες για να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα. Αυτό που χρειάζεται προσοχή, είναι η επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στις 30 Αυγούστου μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, μια διέλευση που πιθανόν θα οδηγήσει σε αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμό των σημαντικών σου σχέσεων.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-07-2016 10:00:00