blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου 25-26 Ιουνίου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου 25-26 Ιουνίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η ερωτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου 25-26 Ιουνίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

 Ερωτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, σου φτιάχνουν ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο για να βγάλεις προς τα έξω τη ρομαντική σου πλευρά. Κάνε τις κινήσεις σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν θα απογοητευτείς από το αποτέλεσμα. Αρκεί να περιορίσεις τη γνωστή σου επιθετικότητα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Κριέ, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σου προσφέρει μια ερωτική ευκαιρία που θα σου μείνει αξέχαστη. Μην μείνεις σπίτι. Εκμεταλλεύσου αυτό το Σαββατοκύριακο για να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, που θα σου ξυπνήσει τις αισθήσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Ταύρε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σένα, το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται να σου χαρίσει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Όσο κι αν ταλαιπωρείσαι το διάστημα αυτό από μια διαπροσωπική σου σχέση που περνά δοκιμασίες, το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα κάνει το σπίτι σου καταφύγιο και σου προσφέρει ένα διήμερο αποστασιοποίησης από τσιτωμένες καταστάσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Δίδυμε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου το διήμερο αυτό ή ακόμη και να κάνεις μια νέα γνωριμία σε μια τυχαία έξοδο, που έχει σημαντικές πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Σε κάθε περίπτωση, το να παραμείνεις στο σπίτι, δεν είναι σοφή επιλογή… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΚαρκίνε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και να φέρει στο δρόμο σου ερωτικές ευκαιρίες, που ομορφύνουν την καθημερινότητά σου. Κι αν αισθάνεσαι να σου λείπει ένα πρόσωπο που θα ήθελες να βρίσκεται κοντά σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις την κίνηση επαναπροσέγγισης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Λέων, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, μετά από πολύ καιρό, έρχεται ένα διήμερο ιδανικό για να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, ακόμα και να ερωτευτείς. Το τρίγωνο του Δία από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής, έρχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ερωτικής σου ζωή και να σου χαρίσει στιγμές χαράς. Εκμεταλλεύσου το! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΠαρθένε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα δρα ευεργετικά και για σένα, αγαπητέ Ζυγέ. Είναι ένα διήμερο ιδανικό για μια απόδραση στη θάλασσα με το ταίρι σου ή ακόμη και να καλέσεις φίλους στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως αισθάνεσαι την ανάγκη να ζήσεις όμορφες στιγμές που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑΖυγέ, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο του Δία με τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα, θα σε σπρώξει να κυκλοφορήσεις, να επικοινωνήσεις, να διευρύνεις τον κύκλο σου. Η εσωστρέφεια που σου έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιό σου, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Εκμεταλλεύσου το διήμερο αυτό για να βρεις νέους ερωτικούς στόχους προς κατάκτηση… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σκορπιέ, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως σου δημιουργείται η ανάγκη να βγάλεις τον εαυτό σου προς τα έξω και να υπενθυμίσεις στους γύρω σου πόσο αισιόδοξος και θετικός άνθρωπος είσαι. Αν και η ερωτική σου ζωή πιθανόν να αποτελεί ένα αγκάθι το διάστημα αυτό, το τρίγωνο του κυβερνήτη σου με τον Πλούτωνα, είναι μια ευκαιρία να «διαφημίσεις» τα χαρίσματά σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τοξότη, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, ακολουθεί ένα διήμερο ιδανικό για να ξενοιάσεις. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη, που σε επηρεάζει άμεσα, παροτρύνοντάς σε να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις άτομα που μπορεί να διαφοροποιούνται εντελώς από τις συνήθεις γνωριμίες σου. Άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις στην άκρη και αφέσου έστω και λίγο στην περιπέτεια… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Αιγόκερε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το Σαββατοκύριακο αυτό έχεις την ευκαιρία να βγάλεις την ερωτική σου πλευρά προς τα έξω. Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που επηρεάζει τις ημέρες αυτές, τονίζει τη σεξουαλικότητά σου και σε παροτρύνει να περάσεις αξέχαστα βράδια με εκείνον/η που έχει ιντριγκάρει το μυαλό σου. Μην το αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Υδροχόε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΙΧΘΕΙΣ

Ένα ιδιαίτερα θετικό Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών, αγαπητέ Ιχθύ. Το αισθαντικό, γήινο τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, έρχεται να σου χαρίσει όμορφες στιγμές παρέα με το ταίρι σου. Κι αν δεν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό το διήμερο μη μείνεις σπίτι. Ανάμεσα σε φιλικές παρέες, ίσως να κρύβεται ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο για σένα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Ιχθύ, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-06-2016 22:00:00