blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Δευτέρας, 25 Ιουλίου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Δευτέρας, 25 Ιουλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η ερωτική συμβουλή της Δευτέρας, 25 Ιουλίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σου ξεκινά με ανεβασμένη ερωτική διάθεση, καθώς τα τρίγωνα της Σελήνης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο και την Αφροδίτη, σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Εκπέμπεις γοητεία, πολλαπλασιάζοντας τις ερωτικές ευκαιρίες, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς, η μέρα είναι ιδανική για να ζήσεις στιγμές πάθους, χαράς και ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα, ίσως να κρύβει συναισθηματική ένταση, καθώς φαίνεται να προβληματίζεσαι από κάποια γεγονότα ή εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος στην ερωτική σου ζωή. Μην προσπαθείς να κρύψεις αυτά που αισθάνεσαι γιατί αργότερα, θα βγουν προς τα έξω με μορφή έκρηξης. Σκέψου καλά τους πραγματικούς λόγους που σε κάνουν να θυμώνεις και προσπάθησε να τους εκφράσεις με ειλικρίνεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει με ανεβασμένη κοινωνική διάθεση και αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου φαίνεται να γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ σας, ενώ φαίνεται ότι βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσεις τις σκέψεις, τις επιθυμίες, τα θέλω σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν καινούριες, πολλά υποσχόμενες γνωριμίες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις ζηλόφθονες συμπεριφορές από την πλευρά του συντρόφου σου, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνει συναισθηματικές εντάσεις και χειριστικές αντιδράσεις. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόκληση με ωριμότητα και ψυχραιμία, ώστε να βάλεις ένα τέλος σε καταστάσεις που σε φθείρουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΛΕΩΝ

Σε ερωτικό κλίμα ξεκινά η εβδομάδα σου, με την Σελήνη να σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με πλανήτες που κινούνται στο ζώδιό σου. Οι ερωτικές ευκαιρίες δε θα λείψουν από τη μέρα σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα θελήσεις να κάνεις όνειρα για το μέλλον της σχέσης σου. Οργάνωσε δραστηριότητες που θα αναζωπυρώσουν το πάθος μεταξύ σας… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σου κρύβει πάθη και έντονες σεξουαλικές επιθυμίες, αγαπητέ Παρθένε. Με την Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο να συναντά την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, φαίνεται πως θα ζήσεις ιδιαίτερα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, μάλλον θα αναζητήσουν υποψήφιους για να εκφράσουν την παιχνιδιάρικη, ερωτική διάθεση που αισθάνονται σήμερα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα ερωτική ατμόσφαιρα θα χαρακτηρίσει το ξεκίνημα της εβδομάδας σου, με την Σελήνη να κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, σχηματίζοντας ευνοϊκά τρίγωνα με την κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, να του αφιερώσεις χρόνο και να οργανώσετε μαζί μια ρομαντική βραδιά. Οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από το φιλικό τους κύκλο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας εμπεριέχει στιγμές πάθους… Με την Σελήνη να κινείται στο φλογερό ζώδιο του Κριού, σχηματίζοντας πύρινα τρίγωνα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα έχεις πολλαπλάσιες ευκαιρίες και για νέες ερωτικές γνωριμίες και για αισθησιακές στιγμές με το σύντροφό σου. Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη τη σημερινή ημέρα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυξημένη διάθεση για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια θα χαρακτηρίσει τη μέρα σου, αγαπητέ Τοξότη. Η Σελήνη από τον 5ο ηλιακό σου οίκο, σε προικίζει με την απαραίτητη μαχητικότητα και αυτοπεποίθηση για να κατακτήσεις ερωτικούς στόχους και να αφεθείς σε παθιασμένες στιγμές, είτε διατηρείς μόνιμη σχέση είτε όχι… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης που κινείται στον Κριό με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, ίσως σου δημιουργήσει μια συναισθηματική ένταση. Απόφυγε να ξεσπάσεις στο σύντροφό σου για λόγους που δεν αφορούν τη σχέση σας ή λόγω αυξημένης καχυποψίας χωρίς ουσιαστικό λόγο… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ένα ιδιαίτερα ερωτικό ξεκίνημα εβδομάδας, που θα απογειώσει την ερωτική σου ζωή. Θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου και να μιλήσεις ανοιχτά για αυτά που αισθάνεσαι, γεφυρώνοντας τις διαφορές σας. Αλλά και οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, θα έχουν πολλαπλάσιες πιθανότητες να βρουν τους κατάλληλους υποψήφιους, για να αφεθούν στο φλερτ και σε ερωτικά παιχνίδια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου, καθώς ενδέχεται να σου κάνει παράπονα ότι έχεις βάλει τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα. Γενικότερα, η μέρα σου φαίνεται να εμπεριέχει συναισθηματική ένταση, που μπορεί να προέρχεται κι από ανούσιες αφορμές. Καλό θα είναι να θέσεις προτεραιότητες και να προσπαθήσεις να μοιράσεις τον χρόνο και την ενέργειά σου και στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-07-2016 22:00:00