blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Τρίτης, 26 Ιουλίου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Τρίτης, 26 Ιουλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η ερωτική συμβουλή της Τρίτης, 26 Ιουλίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί μια ανυπομονησία και μια επαναστατική διάθεση, που ενδέχεται να προκαλέσει ρήξεις στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να ελέγξεις το θυμό σου, αν υπάρχουν πράγματα που σε έχουν ενοχλήσει στο σύντροφό σου, ώστε να μην οδηγηθείτε σε σύγκρουση. Γενικά, οποιαδήποτε κίνηση κάνεις εν βρασμώ σήμερα, δε θα έχει θετικά αποτελέσματα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου σήμερα το απόγευμα, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός αισθησιακού διημέρου. Αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις συναισθηματικές σου ανάγκες, κάτι που σε παρακινεί να πλησιάσεις το σύντροφό σου ή ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, ώστε να εκπληρώσεις επιθυμίες. Ερωτική ατμόσφαιρα και μικρές απολαύσεις που σε γεμίζουν, θα χαρακτηρίσουν τη μέρα σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στον 3ο ηλιακό σου οίκο, ίσως σε οδηγήσει να πεις πράγματα που δεν εννοείς, προκαλώντας ένταση στη σχέση με το σύντροφό σου. Από την άλλη, αν υπήρχαν ανάγκες που καταπίεζες το προηγούμενο διάστημα, σήμερα θα διεκδικήσεις να τις ικανοποιήσεις με τρόπο απαιτητικό. Σε κάθε περίπτωση, πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι για να αποφύγεις παρεξηγήσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φαίνεται πως υπάρχει μια συναισθηματική ένταση τη σημερινή μέρα, που σε οδηγεί να ξεσπάς σε λάθος άτομα. Αν νιώθεις καταπίεση ή περιορισμό στη σχέση σου, καλό θα είναι να κάνεις μια κουβέντα με το σύντροφό σου για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα και να αποφύγεις κινήσεις που προέρχονται από παρόρμηση της στιγμής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό σε κάνει κοινωνικό, αλλά και αρκετά παρορμητικό τη σημερινή ημέρα. Πρόσεξε μήπως γίνεις πολύ απαιτητικός ή υπερβολικά απόλυτος στις θέσεις σου, προκαλώντας ρήξεις. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου τις απογευματινές ώρες, ρίχνει τους τόνους και βγάζει προς τα έξω μια αισθαντική σου πλευρά… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στο ζώδιο του Κριού, δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα τη σημερινή ημέρα, επηρεάζοντας τις ερωτικές σου σχέσεις. Ο καλύτερος τρόπος να διοχετεύσεις την ενέργεια της όψης αυτής, είναι μέσα από την σεξουαλικότητα. Διαφορετικά, χωρίς την εκτόνωση της έντασης, είναι πιθανό να δημιουργηθούν καβγάδες στη σχέση σου από το πουθενά. Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο τις απογευματινές ώρες βοηθά να πέσουν οι τόνοι… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με παρορμητικές συμπεριφορές από την πλευρά του συντρόφου σου. Ίσως, να υπάρχουν θέματα που δεν αφορούν απαραίτητα τη σχέση σας και του έχουν δημιουργήσει θυμό, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε σένα. Βέβαια, είναι πιθανό και μια δική σου συμπεριφορά να πυροδοτήσει αντιδράσεις και σύγκρουση μεταξύ σας. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον σας, γιατί σύντομα θα τις αναθεωρήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, απέναντι από το ζώδιό σου, δημιουργώντας ένα αισθαντικό βράδυ και ένα απολαυστικό διήμερο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους θα θελήσεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου, ενώ το κλίμα θα είναι ιδανικό για να οργανώσετε δραστηριότητες και να περάσετε στιγμές που θα αναζωπυρώσουν το πάθος σας. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη συναντά τον Ουρανό σε μια όψη συνόδου τη σημερινή μέρα, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Η ανάγκη σου να κοινωνικοποιηθείς και να φλερτάρεις θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προσελκύσεις ενδιαφέρουσες υπάρξεις. Οι δεσμευμένοι θα έχουν αυξημένη σεξουαλική διάθεση και μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή μέρα για να αναζωπυρώσουν το πάθος στη σχέση τους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού φαίνεται να σου δημιουργεί μια συναισθηματική ένταση τη σημερινή ημέρα, την οποία μάλλον θα σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Είναι πιθανό να οδηγηθείς σε ξεσπάσματα που προέρχονται από ανικανοποίητες ανάγκες σου ή να γίνεις εσύ ο αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών από την πλευρά του συντρόφου σου. Είναι μια προσωρινή μπόρα πάντως, που το απόγευμα με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο, καταλαγιάζει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου αυξάνει τις πιθανότητες για μια απροσδόκητη εξέλιξη με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον και σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον. Ίσως συναντηθείτε κάπου τυχαία ή κανονιστεί μια έξοδος, στην οποία θα έχεις την ευκαιρία να το προσεγγίσεις. Δεν αποκλείεται, επίσης, η ξαφνική συνάντηση να αφορά και ένα πρόσωπο από τα παλιά… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου τη σημερινή ημέρα και σε βοηθά να εναρμονιστείς με τις ανάγκες σου και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον σύντροφό σου και να λύσετε πιθανές διαφορές μέσα από τον διάλογο, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα μπορέσουν να προσελκύσουν ευκολότερα υποψήφιους παρτενέρ. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2016 22:00:00