blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου, 27-28 Αυγούστου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου, 27-28 Αυγούστου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η ερωτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου, 27-28 Αυγούστου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

 Ερωτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό σε φέρνει κοντά στις συναισθηματικές σου ανάγκες, όμως παράλληλα στρέφει την προσοχή σου στο παρελθόν. Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, σε παροτρύνουν να τομλήσεις στον έρωτα και να αναλάβεις ένα ρίσκο, προκειμένου να ικανοποιήσεις τα θέλω σου. Αυτό που πρέπει να συνυπολογίσεις πριν προβείς σε κινήσεις, είναι αν και η άλλη πλευρά είναι συντονισμένη σε αυτά τα θέλω... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο φέρνει στο δρόμο σου εξαιρετικές ερωτικές ευκαιρίες, αγαπητέ Ταύρε. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία που κορυφώνεται μέσα στον 5ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει μεγάλη τύχη στον έρωτα, σε νέες γνωριμίες και φλερτ, ενώ παράλληλα εκτοξεύει την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου. Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις μέρες αυτές, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο αυτό σε καλεί να απελευθερωθείς απο πρόσωπα, καταστάσεις και μοτίβα που σε έχουν κουράσει και να ανοίξεις τα φτερά σου για νεές περιπέτειες. Φαίνεται πως κάτι σε σπρώχνει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και πράγματα που μέχρι τώρα τα έβλεπες περιοριστικά, να τα δεις με άλλο μάτι, ώστε να σταματήσεις να βασανίζεσαι. Μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο, με το οποίο αισθάνεσαι ιδιαίτερη οικειότητα, είναι επίσης πιθανό να έρθει στο δρόμο σου... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου αυτό το Σαββατοκύριακο, βγάζοντας προς τα έξω τη ρομαντική σου πλευρά, ενώ η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου, σε κάνει επικοινωνικό, εξωστρεφή και ευπρόσιτο. Οι μέρες είναι ιδανικές και για νέες γνωριμίες και για αποκατάσταση σχέσεων, ενώ όσοι Καρκίνοι διατηρούν μόνιμο δεσμό, φαίνεται πως θα βρουν τη δύναμη να μιλήσουν ανοιχτά στο ταίρι τους για όσα τους προβληματίζουν... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

Έρχεται ένα απογειωτικό Σαββατοκύριακο που θα σε ανανεώσει, αγαπητέ Λέοντα. Με ενεργοποιημένο το 12ο ηλιακό σου σπίτι από την Σελήνη και με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στο ζώδιο της Παρθένου, φαίνεται πως θα θελήσεις να αφεθείς σε μικρές απολαύσεις και αν ανήκεις στους δεσμευμένους, να αποδράσεις με ταίρι σου χαλαρώνοντας και ανανεώνοντας τον έρωτά σας. Αλλά και οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή τους μέσα από θαυμαστές που έρχονται στο δρόμο τους... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, το Σαββατοκύριακο αυτό θα βρίσκεσαι υπό την επιρροή της συνόδου Αφροδίτης – Δία, μιας όψης που έρχεται να σε ανοίξει συναισθηματικά και να σου φέρει μεγάλη τύχη στον έρωτα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου φαίνεται πως με την εκτοξευμένη αυτοπεποίθηση που θα έχουν, θα προσελκύσουν με ιδιαίτερη άνεση ένα καινούριο ταίρι που θα τους γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό. Αλλά και οι δεσμευμένοι μπορούν να οργανώσουν δραστηριότητες με το ταίρι τους και γενικά να νιώσουν ότι ερωτεύονται από την αρχή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, με τον Δία φέρνει μεγάλη εύνοια στην ερωτική σου ζωή και συναισθηματικά ανοίγματα. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, να πραγματοποιήσεις μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους ή να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν δε διατηρείς μόνιμη σχέση. Σε κάθε περίπτωση, το πλανητικό σκηνικό σε προετοιμάζει για έντονες ερωτικές στιγμές, που θα σε ανανεώσουν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό κορυφώνεται μια σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης με τον Δία, μια όψη που θα σε γεμίσει ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Είναι βέβαιο, ότι ο κοινωνικός σου κύκλος κρύβει μεγάλες ερωτικές ευκαιρίες και πολύ σύντομα, αν όχι αυτές τις μέρες, θα μπει στη ζωή σου ένα καινούριο πρόσωπο, που θα σε κάνει να ανοιχτείς και να κάνεις όνειρα για το ερωτικό σου μέλλον. Προετοιμάσου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η πορεία της Σελήνης στον 8ο ηλιακό σου οίκο και η σύνοδος του κυβερνήτη σου, του Δία, με την Αφροδίτη, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα άκρως ερωτικό Σαββατοκύριακο. Σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις αν ανήκεις στους δεσμευμένους, καθώς φαίνεται ότι το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται, ενώ οι αδέσμευτοι θα δεχθούν προσκλήσεις που θα τους γεμίσουν χαρά. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των ημερών! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Σαββατοκύριακου σε ανανεώνει ψυχολογικά και μέσα από διάφορες εξελίξεις, έρχεται να προσδώσει και πάλι νόημα και όραμα στη ζωή σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στο φιλικό για σένα ζώδιο της Παρθένου, φέρνει ερωτικές ευκαιρίες με πρόσωπα που δεν περίμενες ότι θα σε ελκύουν, καθώς διαθέτουν κάτι διαφορετικό από τις μέχρι τώρα επιλογές σου. Αφέσου σε ερωτικές περιπέτειες που σου παρουσιάζονται και δε θα χάσεις... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία που κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο 8ο ηλιακό σου σπίτι, έρχεται να απογειώσει την ερωτική σου ζωή και να εκτοξεύσει τη λίμπιντό σου. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, και να αναζωπυρώσεις τη φλόγα που υπήρχε ανάμεσά σας. Και στους αδέσμευτους Υδροχόους όμως, δε θα λείψουν οι προσκλήσεις και οι προκλήσεις που θα τους ανεβάσουν ψυχολογικά και θα τους γεμίσουν συναισθηματικά... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, έρχεται ένα Σαββατοκύριακο που θα σου μείνει αξέχαστο. Απέναντι από το ζώδιό σου σχηματίζεται η εξαιρετική σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία, μια όψη που σίγουρα θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν ένα πρόσωπο, με το οποίο μάλιστα θα συνάψουν πολύ γρήγορα δεσμό, καθώς φαίνεται ότι έρχεται να τους μάθει καινούρια πράγματα και να τους χαρίσει ενθουσιασμό. Οι δεσμευμένοι θα δουν τη σχέση τους να ανανεώνεται σημαντικά και ίσως θελήσουν να προχωρήσουν σε μια επισημοποίηση άμεσα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-08-2016 22:00:00