blank
 
blank

Η ερwτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου, 29-30 Οκτωβρίου 2016.

 
Η ερwτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου, 29-30 Οκτωβρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Η ερwτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου, 29-30 Οκτωβρίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερwτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερwτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου

ΚΡΙΟΣ

Ένα ανατρεπτικό, γεμάτο ίντριγκα Σαββατοκύριακο καταφθάνει, αγαπητέ Κριέ. Το τετράγωνο του κυβερνήτη σου με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, φέρνει μια απροσδόκητη εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή, ενώ η Νέα Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου ξυπνά την ανάγκη να ζήσεις στιγμές πάθους. Είτε συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, είτε δεχθείς μια έκπληξη από το ταίρι σου, το σίγουρο είναι δε θα βαρεθείς καθόλου από τις εξελίξεις…

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται απέναντι από το ζώδιό σου και η σύνοδος που σχηματίζει η κυβερνήτης σου με τον Κρόνο στον Τοξότη, φανερώνουν πως ολοκληρώνεται ένας συναισθηματικός κύκλος για σένα και εισέρχεσαι σε μια νέα φάση αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους οι εξελίξεις για τις σχέσεις σου θα είναι σημαντικές και θα κληθείς να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον τους. Οι αδέσμευτοι έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν κάποιον που θα μπορούσε να αποτελέσει σύντροφο ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο σε μια όψη συνόδου απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, φαίνεται πως θα σκεφτείς σοβαρά το μέλλον της, αναλογιζόμενος μια πιθανή επισημοποίηση ή, αν αντιμετωπίζεις προβλήματα, την πιθανότητα να την τερματίσεις για να πας παρακάτω. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, ενδέχεται να κάνουν μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή και αυξάνει τα ενδεχόμενα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα χαρακτηρίζεται από ένταση και πάθος. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους, καλό είναι να προσέξεις πιθανές αντιδράσεις προς το ταίρι σου, καθώς το τετράγωνο Άρη – Ουρανού, φέρνει μια απρόοπτη εξέλιξη που μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις…

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο είναι μια όψη που επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που συνδέεται με τον έρωτα και την αυτοπεποίθησή σου. Πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο που σε ωθήσει να βγεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, πολλές από τις οποίες θα έχουν και αρκετά σοβαρές προοπτικές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές κινήσεις επαναπροσέγγισης ενός προσώπου από τα παλιά, αφού η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, ίσως να σε κάνει να νιώσεις ανασφαλής, κάτι που σε οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργούν ένα ερωτικό σκηνικό και προσδίδουν ρομαντισμό στις μέρες σου. Θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ μια κοντινή απόδραση που ενδέχεται να πραγματοποιήσετε, θα σας ανανεώσει. Οι αδέσμευτοι δέχονται ερωτικές προσκλήσεις από νέα πρόσωπα, ενώ κάποιοι ενδέχεται να έχουν συναντήσεις με άτομα από τα παλιά, τα οποία τους πλησιάζουν για να τους εκφράσουν ανομολόγητα συναισθήματα…

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης συναντά τον Ουρανό σε μια όψη τετραγώνου αυτό το Σαββατοκύριακο, δημιουργώντας ένα σκηνικό ανατροπών, το οποίο ενδέχεται να σου δημιουργήσει ανασφάλεια για το μέλλον της σχέσης σου. Καλό είναι να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις και να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε εξέλιξη με ωριμότητα και ψυχραιμία. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον 3ο ηλιακό σου οίκο, θα σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι, αρκεί να αποβάλλεις τον φόβο της σύγκρουσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου και το τρίγωνο του Ερμή, που κινείται επίσης στο ζώδιό σου, με τον Ποσειδώνα, δημιουργούν ένα ερωτικό σκηνικό αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Σκορπιούς, φαίνεται πως το ταίρι σου, σου ξυπνά πρωτόγνωρα συναισθήματα και πως αισθάνεσαι την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά. Η λίμπιντο θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα αναζωπυρωθεί το πάθος μεταξύ σας. Αισθαντική διάθεση θα έχουν και οι αδέσμευτοι Σκορπιοί, οι οποίοι δεν αποκλείεται να θελήσουν να προσεγγίσουν έναν παλιό τους πόθο…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στο ζώδιό σου αυτό το Σαββατοκύριακο, μια όψη που φέρνει σημαντικά γεγονότα στις σχέσεις σου. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό ίσως να σκεφτείς το ενδεχόμενο να τον εξελίξεις μέσα από μια επισημοποίηση. Όμως, αν η σχέση σου παρουσιάζει τριγμούς, είναι πιθανό να δώσεις ένα οριστικό τέλος, ώστε να απελευθερωθείς και να προχωρήσεις παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως τις μέρες αυτές δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ελαφρά τη καρδία το κομμάτι του έρωτα και καλείσαι να λάβεις αποφάσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Σαββατοκύριακου φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Ο Άρης από το ζώδιό σου συναντά τον Ουρανό σε μια όψη τετραγώνου, η οποία φέρνει κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις, ειδικά αν υπάρχει ένα πρόσωπο από το παρελθόν που σε πολιορκεί το τελευταίο διάστημα. Καλό είναι να αποφύγεις κινήσεις που προέρχονται από παρόρμηση ή φόβο και να αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε κατάσταση με την ωριμότητα που σε χαρακτηρίζει. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τη συμπεριφορά τους, για να μη δημιουργήσουν ανούσιες συγκρούσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πλανητικές όψεις του Σαββατοκύριακου σε κάνουν ιδιαίτερα επικοινωνιακό και φέρνουν νέες ερωτικές ευκαιρίες. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μοιραίες γνωριμίες στο δρόμο σου, ενώ η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στο 3ο ηλιακό σου σπίτι σε κάνει πιο εκφραστικό και σε βοηθά να λάβεις αποφάσεις για το ερωτικό σου μέλλον. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, οι μέρες αυτές είναι εξαιρετικές για να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις το κλίμα μεταξύ σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής από τον Σκορπιό σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, μια όψη που σου χαρίζει ρομαντική διάθεση και σε βοηθά να εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, φαίνεται πως οι μέρες αυτές θα εμπεριέχουν ερωτισμό, ένταση και πάθος είτε ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, είτε όχι. Εκμεταλλεύσου τες!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-10-2016 22:00:00