blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου, 30-31 Ιουλίου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου, 30-31 Ιουλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η ερωτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου, 30-31 Ιουλίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου

ΚΡΙΟΣ

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου αυτό το Σαββατοκύριακο, εκκινώντας μια περίοδο απρόβλεπτων εξελίξεων στην ερωτική σου ζωή. Περιορισμοί που πιθανόν είχες θέσει εσύ στον εαυτό σου, τώρα εκφράζονται εκρηκτικά και ανεξέλεγκτα προς πάσα κατεύθυνση. Προσπάθησε να εστιάσεις στον εαυτό σου και να αλλάξεις εκείνα τα κομμάτια σου, που αποτελούν τροχοπέδη για την εξέλιξη των σχέσεών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο αυτό το Σαββατοκύριακο, φέρνοντας έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου και διανθίζοντάς τη με φλερτ, έρωτα, διασκέδαση. Νέες γνωριμίες που προκύπτουν την περίοδο αυτή, θα χαρακτηρίζονται από εξαιρετική επικοινωνία και κοινές ιδέες. Οι δεσμευμένοι έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν ανοιχτά για τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς τους στο ταίρι τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κυβερνήτης σου εισέρχεται στο ηλιακό σου ναδίρ αυτό το Σαββατοκύριακο, δημιουργώντας σου την ανάγκη να κάνεις μια εκκαθάριση με το παρελθόν σου. Θα θελήσεις να αλλάξεις προτεραιότητες στις ανάγκες σου και να επαναπροσδιορίσεις τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια. Από τώρα και στο εξής ξεκινούν σημαντικές ανακατατάξεις στην ερωτική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακό σου προμηνύεται ιδιαίτερα επικοινωνιακό, αγαπητέ Καρκίνε. Ο Ερμής εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο και φέρνει στο δρόμο σου ενδιαφέρουσες παρουσίες, κοντινές αποδράσεις και βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων μέσα από εποικοδομητικό διάλογο. Οι αδέσμευτοι πολλαπλασιάζουν τις ευκαιρίες για μια ερωτική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος αυτό το Σαββατοκύριακο και σε καλεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή και τις σχέσεις. Γεγονότα ή εξελίξεις στον ερωτικό τομέα θα σε ωθήσουν να επαναπροσδιορίσεις το μέλλον που επιθυμείς να έχεις, αλλά και να αναζητήσεις περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία, ακόμη και μέσα στη σχέση σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου αυτό το Σαββατοκύριακο, αγαπητέ Παρθένε, εκκινώντας ένα διάστημα έντονης κινητικότητας και συζητήσεων. Πράγματα που πιθανόν κρατούσες για τον εαυτό σου το προηγούμενο διάστημα, τώρα καλείσαι να τα ανακοινώσεις στους ενδιαφερόμενους, ενώ αν υπήρχαν κουβέντες που είχες αναβάλει αναφορικά με το μέλλον της σχέσης σου, ξεκινάς να τις επιδιώκεις, ώστε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων από αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτι που ίσως σε παρακινήσει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για το μέλλον της σχέσης σου. Υπάρχει πιθανότητα να παρατηρήσεις μια αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου σου, η οποία οφείλεται σε συναισθήματα που είχε καταπιέσει και βγαίνουν απότομα προς τα έξω. Δείξε κατανόηση και απόφυγε να οξύνεις τα πνεύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου και ενεργοποιεί τον 11ο ηλιακό σου οίκο, των κοινωνικών επαφών. Με αφετηρία αυτό το Σαββατοκύριακο, θα παρατηρήσεις τον κύκλο σου να διευρύνεται το προσεχές διάστημα και τις ερωτικές ευκαιρίες που προέρχονται από αυτόν, να αυξάνονται. Πρόσεξε μόνο την τάση που έχεις τελευταία να εθελοτυφλείς και να κάνεις όνειρα για πρόσωπα, που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον 5ο ηλιακό σου οίκο και ο Ερμής εισέρχεται στο ηλιακό σου μεσουράνημα, παρακινώντας σε να κάνεις σημαντικές αλλαγές από αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τον έρωτα αλλά και το πώς κατακτάς τους ερωτικούς σου στόχους, περνούν σε φάση επαναπροσδιορισμού. Από την άλλη, όσοι Τοξότες έκαναν πρόσφατα μια νέα γνωριμία, από τώρα και για μερικούς μήνες θα τεστάρουν κατά πόσο αντέχει να διαρκέσει ή να εξελιχθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου και ο ανάδρομος Ουρανός σηματοδοτούν την έναρξη μιας περιόδου αλλαγών και στην οπτική σου και στις ανάγκες σου. Από αυτό το Σαββατοκύριακο θα θελήσεις να κάνεις μια στροφή προς τα πίσω, ώστε να δεις καθαρά όσα έχουν οδηγήσει τις σχέσεις σου στο σήμερα και να τα αλλάξεις, αν δεν είσαι ικανοποιημένος από αυτά που έχεις. Θέσε προτεραιότητες και αξιολόγησε τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου, για να δεις ποια αξίζουν να μείνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνά στον 8ο ηλιακό σου οίκο και ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, γυρίζει ανάδρομος, κάνοντας αυτό το Σαββατοκύριακο ιδιαίτερα σημαντικό για το ερωτικό σου μέλλον. Αν σε έχει απογοητεύσει η στάση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, προσπάθησε να μην υιοθετήσεις συμπεριφορές που θα σας αποξενώσουν ακόμα περισσότερο. Από την άλλη, λόγω της αυξημένης ανάγκης για ανεξαρτησία που θα σε διακατέχει την περίοδο αυτή, ίσως πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου, να κατασταλάξεις στις πραγματικές σου επιθυμίες και να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής εισέρχεται απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ξεκινά μια περίοδος που η ερωτική σου ζωή θα αποτελέσει προτεραιότητα και θα θελήσεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου για την πορεία σας. Από την άλλη, ενδέχεται να είναι το ταίρι σου που θα σε παρακινήσει να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, οδηγώντας σε αποφάσεις.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-07-2016 22:00:00