blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Δευτέρας, 29 Αυγούστου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Δευτέρας, 29 Αυγούστου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Η ερωτική συμβουλή της Δευτέρας, 29 Αυγούστου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη σε μια όψη συνόδου στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγοντας την εβδομάδα σου με μια επιθυμία να επιστρέψεις σε ρυθμό καθημερινότητας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου ίσως θελήσουν να κάνουν συζητήσεις με το ταίρι τους, κυρίως επί πρακτικών θεμάτων, ενώ η αδέσμευτοι ενδέχεται να γοητευτούν από ένα πρόσωπο στο επαγγελματικό τους περιβάλλον… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η σύνοδος του Ερμή με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, σου δημιουργεί μια έντονη επιθυμία για νέες γνωριμίες, ενώ η ερωτική και επικοινωνιακή σου διάθεση θα βρίσκονται στα ύψη. Είναι πιθανό μάλιστα, να έρθουν μοιραία πρόσωπα στη ζωή σου, μιας και το πλανητικό σκηνικό έχει βαλθεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βλέπεις τον έρωτα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ηλιακό σου ναδίρ και φαίνεται πως σου δημιουργεί την επιθυμία να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Φαίνεται πως κάποιες σκέψεις σου για τις σχέσεις και τις καταστάσεις που βιώνεις στα αισθηματικά σου, σε οδηγούν σε αποφάσεις. Πρόσεξε τις κινήσεις που κάνεις σήμερα, γιατί ενδέχεται να τις μετανιώσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα σου ξεκινά με έντονη κινητικότητα και επικοινωνιακή διάθεση, καθώς η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης κορυφώνεται στο 3ο ηλιακό σου σπίτι. Νέες, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες, πολλές από τις οποίες ενδέχεται να έχουν και μια καρμική χροιά, ενδέχεται να έρθουν στο δρόμο σου τη σημερινή μέρα. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, μάλλον θα χρειαστεί να κάνουν μια συζήτηση με το σύντροφό τους για θέματα που απασχολούν τη σχέση τους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

Τη σημερινή μέρα, κορυφώνεται μια σύνοδος μεταξύ του Ερμή με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία σε καλεί να θέσεις κάποιες προτεραιότητες, όσον αφορά τα θέλω σου και να κάνεις μια εκκαθάριση σε πρόσωπα και καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σου. Είναι η αφετηρία μιας περιόδου μερικών εβδομάδων, που θα αναθεωρήσεις ποια πρόσωπα αξίζουν και είναι σημαντικό να παραμείνουν στη ζωή σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα σου ξεκινά με μια σύνοδο του κυβερνήτη σου με την Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα του ζωδίου σου, ένα φαινόμενο που φέρνει μοιραίες ερωτικές γνωριμίες, σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου ή με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και γενικά εκκινεί μια περίοδο επαναπροσδιορισμού καταστάσεων στα αισθηματικά σου. Προετοιμάσου για αλλαγές… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, στο ζώδιο της Παρθένου, ξυπνά τις διαισθητικές σου ικανότητες και ενεργοποιεί το υποσυνείδητό σου, φέρνοντας στην επιφάνεια κάποιες σκέψεις που αφορούν τις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να κάνεις έναν απολογισμό και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου συναισθήματα και επιθυμίες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα σου ξεκινά με την κορύφωση μιας συνόδου του Ερμή με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό σου οίκο, μια όψη που σε ανεβάζει κοινωνικά και φέρνει νέα, ενδιαφέροντα άτομα στη ζωή σου. Ο κοινωνικός σου κύκλος θα αποτελέσει πηγή νέων γνωριμιών, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς και μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα νόμιζες ότι διατηρεί μόνο φιλικά αισθήματα για σένα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό, αγαπητέ Τοξότη, και αυξάνει τις πιθανότητες να συναντήσεις σημαντικά πρόσωπα τις μέρες αυτές, που θα παίξουν ρόλο-κλειδί για το μέλλον σου. Ειδικά αν υπάρχει ένα πρόσωπο που συνδέεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και σας ενώνει κάτι περισσότερο από την επαγγελματική σας σχέση, να αναμένεις εξελίξεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σου προμηνύεται ιδιαίτερα αισιόδοξο, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς ο σχηματισμός συνόδου του Ερμή με την Αφροδίτη πραγματοποιείται στο φιλικό για σένα ζώδιο της Παρθένου και στο 9ο ηλιακό σου σπίτι. Ίσως καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι με το ταίρι σου ή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, να έχει μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου με το οποίο σας συνδέει κάτι μοναδικό… Αφέσου σε περιπέτειες και ερωτικές προκλήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με ενεργοποιημένο τον 8ο ηλιακό σου οίκο από τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης, στρέφοντας την προσοχή σου στις ερωτικές σχέσεις και στη σεξουαλικότητά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως θελήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το σύντροφό σου για τη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να έχουν συναντήσεις με πρόσωπα από το ερωτικό τους παρελθόν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη που κορυφώνεται απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει μοιραία γεγονότα στον τομέα που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι μια μέρα που θα αποτελέσει την αφετηρία μερικών εβδομάδων, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά σημαντικές εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον της σχέσης σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αλλά και της ερωτικής σου ζωής γενικότερα. Προετοιμάσου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-08-2016 22:00:00