blank
 
blank

Η ερwτική συμβουλή της Παρασκευής, 21 Οκτωβρίου 2016.

 
Η ερwτική συμβουλή της Παρασκευής, 21 Οκτωβρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Η ερwτική συμβουλή της Παρασκευής, 21 Οκτωβρίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερwτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερwτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα κρύβει έντονο συναίσθημα, αγαπητέ Κριέ, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει στο μυαλό σου αναμνήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες, σου δημιουργούν εσωστρέφεια και μια ανάγκη να κοιτάξεις πίσω, αναλογιζόμενος πρόσωπα και σχέσεις που οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο. Η αντίθεση του φεγγαριού με τη σύνοδο Άρη – Πλούτωνα το βράδυ, σε βοηθά να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να αναζητήσεις νέους στόχους προς κατάκτηση… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου τη σημερινή μέρα, ενώ οι όψεις που σχηματίζει τις πρωινές ώρες, χρωματίζουν την ατμόσφαιρα με ρομαντισμό. Το κλίμα θα είναι ιδανικό για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να οργανώσεις ευχάριστες δραστηριότητες με το ταίρι σου. Το βράδυ προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με Άρη και Πλούτωνα πρόκειται να ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη! Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου ίσως να σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας τη σημερινή μέρα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία τις πρωινές ώρες, φανερώνει πως κάτι εμποδίζει τη χαρά και τον ενθουσιασμό σου, ενώ η αντίθεση Σελήνης – Άρη τις βραδινές ώρες, στρέφει την προσοχή σου σε παλιά απωθημένα. Καλό είναι να σκεφτείς σε ποια πρόσωπα αξίζει να επενδύσεις από εδώ και πέρα… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες, σε κάνουν ιδιαίτερα αισθαντικό και σε καλούν να μοιραστείς αυτά που νιώθεις με το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεται προσοχή, είναι οι όψεις που σχηματίζει το φεγγάρι τις βραδινές ώρες, καθώς προμηνύουν ένταση. Απόφυγε συμπεριφορές που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σου, ειδικά αν προέρχονται καθαρά από ανασφάλεια. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σε καλεί να αποστασιοποιηθείς και να ξεκουραστείς. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες σε ωθεί σε ενδοσκόπηση, ενώ το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία, σε παροτρύνει να μοιραστείς τις σκέψεις σου με το ταίρι σου ή με ένα πρόσωπο που αισθάνεσαι ότι σε καταλαβαίνει. Προσπάθησε να αφεθείς σε χαλαρές και απόλαυσε αισθησιακές στιγμές με το σύντροφό σου. Δε χρειάζεσαι κάτι άλλο τις μέρες αυτές… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, απέναντι από το ζώδιό σου, κάνοντάς σε ιδιαίτερα αισθαντικό, ρομαντικό και τρυφερό με το ταίρι σου. Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα τετριμμένα θα είναι έντονη, γι’ αυτό αν έχεις την ευκαιρία, οργάνωσε μια απόδραση μαζί του. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δεχθούν μια ερωτική πρόσκληση, που θα τους ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιό σου τις πρωινές ώρες, μεγαλοποιώντας τα συναισθήματά σου, είτε αυτά είναι ευχάριστα είτε δυσάρεστα. Καλό είναι να μοιραστείς με το ταίρι σου οποιονδήποτε προβληματισμό, γιατί θα σε βοηθήσει να βρεις τη χρυσή τομή. Τις βραδινές ώρες, οι αδέσμευτοι Ζυγοί είναι πιθανό να θελήσουν να προσεγγίσουν ένα πρόσωπο από τα παλιά… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες, σε κάνει άκρως ρομαντικό, αισθαντικό και δοτικό προς το ταίρι σου. Αλλά και οι όψεις της το βράδυ με τον Άρη και τον Πλούτωνα, φέρνουν πάθος και ερωτισμό. Εκμεταλλεύσου την ημέρα αυτή για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να εκμυστηρευτείς στο σύντροφό σου τις πιο βαθιές σου επιθυμίες. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σήμερα, φέρνοντας στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και ίσως, σκέψεις για το ερωτικό σου παρελθόν. Είναι μια καλή μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο ένστικτό σου και στις βαθύτερες ανάγκες σου, κάτι στο οποίο συνηγορούν και οι αντιθέσεις που σχηματίζει το φεγγάρι με τον Άρη και τον Πλούτωνα τις βραδινές ώρες. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το κλίμα θα είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τη σχέση σου… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες, φανερώνει πως το ξεκίνημα της ημέρας σου εμπεριέχει τρυφερές στιγμές και ρομαντικό κλίμα. Όμως, η συνάντησή της με τον Άρη και τον Πλούτωνα σε όψεις αντίθεσης από το ζώδιό σου τις βραδινές ώρες, ενδέχεται να βαρύνει την ατμόσφαιρα, δημιουργώντας κόντρες και αντιζηλίες. Πρόσεξε τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι προς το ταίρι σου ή προς το πρόσωπο που θέλει να κερδίσεις. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Δία σήμερα το πρωί, φανερώνοντας πως θα σε διακατέχει μια έντονη ανάγκη να αποδράσεις από τη ρουτίνα σου. Αν έχεις τη δυνατότητα και τον χρόνο, οργάνωσε μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου το διήμερο που ακολουθεί ή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια έξοδο με φίλους που μπορεί να σου φέρει ερωτικές ευκαιρίες… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη κινείται στον ερωτικό 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου τις πρωινές ώρες. Ευχάριστη διάθεση και ρομαντισμός θα χαρακτηρίσουν τη μέρα σου και αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το κλίμα στη σχέση σου θα είναι ιδιαίτερα τρυφερό και η βραδιά σας γεμάτη πάθος. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, καλό είναι να μην απορρίψουν προτάσεις για νυχτερινές εξόδους… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-10-2016 22:00:00