blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής, 26 Αυγούστου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής, 26 Αυγούστου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής, 26 Αυγούστου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα κρύβει παγίδες, αγαπητέ Κριέ, καθώς κορυφώνεται ένα τετράγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σου, του Άρη, με τον Ποσειδώνα. Η όψη συνιστά να προσέχεις τη συμπεριφορά σου και παράλληλα να είσαι επιφυλακτικός σε μεγαλεπήβολες υποσχέσεις που δίνεις ή λαμβάνεις, γιατί πιθανότητα δε θα τηρηθούν. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς αν κάποια σχέδιά σου δε σου βγαίνουν όπως θα ήθελες. Είναι μια προσωρινή κατάσταση και το κλίμα θα αλλάξει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, συνιστά να αποφύγεις συμπεριφορές που μπορεί να πληγώσουν το ταίρι σου. Αν αισθάνεσαι μια εσωτερική ένταση, ίσως να οφείλεται σε δικές σου σκέψεις ή απωθημένα και όχι σε κάτι που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Μίλησε ανοιχτά για αυτά που σε απασχολούν με το σύντροφό σου, χωρίς να φοβάσαι... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του Άρη, που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, με τον Ποσειδώνα, ίσως να δημιουργήσει μια σύγχυση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που αντιδράς προς το ταίρι σου και αν το κλίμα είναι τεταμένο μεταξύ σας, απόφυγε να κάνεις σενάρια για τις αιτίες της συμπεριφοράς του, χωρίς να έχεις κάτι απτό. Γενικά, δεν είναι καλή μέρα για αποφάσεις και πρωτοβουλίες... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα σε καλεί να θέσεις προτεραιότητες και να οραματιστείς το μέλλον που επιθυμείς να έχεις στην ερωτική σου ζωή. Κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί πρόσφατα, ίσως να σε έχουν προβληματίσει, δημιουργώντας σου τάσεις φυγής από ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν ικανοποιούν τις ανάγκες σου. Δεν είναι η ιδανική μέρα για σοβαρές αποφάσεις, διοχέτευσε την ενέργεια σε άλλους τομείς και η λύση θα έρθει μπροστά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από τον Τοξότη και τον 5ο ηλιακό σου οίκο συναντά τον Ποσειδώνα σε μια όψη τετραγώνου σήμερα, δημιουργώντας σου την ανάγκη να φλερτάρεις και να αφεθείς σε ερωτικές περιπέτειες. Αν βρίσκεται ακόμη στις σκέψεις σου ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, ίσως θελήσεις να κάνεις κάποια κίνηση επαναπροσέγγισης, όμως καλύτερα να το σκεφτείς καλά, γιατί το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι αυτό που περίμενες... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, ίσως να σε βάλει σε διαδικασία αποφάσεων και εκκαθάρισης. Το ερωτικό σου παρελθόν φαίνεται να επανέρχεται, μέσα από συνειδητοποιήσεις και φαίνεται πως καλείσαι να θεραπεύσεις τραύματα που σου άφησαν ανεκπλήρωτοι έρωτες. Μην φοβηθείς αυτό που διαισθάνεσαι και βέβαια, απόφυγε να προβείς σε κινήσεις που ξεκινούν από ανασφάλεια... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης με τον Ποσειδώνα σχηματίζουν τετράγωνο τη σημερινή μέρα, ενεργοποιώντας κομμάτια του ωροσκοπίου σου που, μεταξύ άλλων, αφορούν και την επικοινωνία σου. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι προς το ταίρι σου ή προς ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, διότι ενδέχεται άλλα να θέλεις να πεις και άλλα μηνύματα να φτάνουν στην άλλη πλευρά... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει στο δρόμο σου πρόσωπα και καταστάσεις, τα οποία καλείσαι να αξιολογήσεις και να δεις κατά πόσο επηρεάζουν την αυτοπεποίθηση και την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Προσπάθησε να ξεδιαλύνεις μέσα σου ποια κομμάτια από το παρελθόν σου σε στοιχειώνουν και δε σου επιτρέπουν να απολαύσεις το σήμερα... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από το ζώδιό σου σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα σήμερα, η οποία ίσως να σου δημιουργεί μια συναισθηματική ένταση ή μια εσωτερική σύγχυση. Οι εξελίξεις που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή, φαίνεται πως έχουν κινήσει διαδικασίες εκκαθάρισης πολλών κομματιών που σε κρατούσαν πίσω και όσον αφορά πρόσωπα, αλλά και μοτίβα συμπεριφοράς, που σε οδηγούσαν σε αδιέξοδο... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη με τον Ποσειδώνα, σε καλεί να έρθεις πιο κοντά στα ένστικτα και τις κρυμμένες επιθυμίες σου. Κάποια πρόσωπο φαίνεται να σου ανακινεί πρωτόγνωρα συναισθήματα ή πιθανόν μια κατάσταση που εξελίσσεται στην προσωπική σου ζωή, να σε ωθεί να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι και να διαμορφώσεις νέα πορεία στα αισθηματικά σου. Σε κάθε απόφαση που θα λάβεις, προσπάθησε να μην αφήσεις απ’ έξω τη διαίσθησή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα ενεργοποιεί κομμάτια του ωροσκοπίου σου που αφορούν κάποιες ιδέες σου για τον έρωτα, τις σχέσεις και γενικότερα το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Είναι σημαντικό να διεκδικήσεις αυτά που πραγματικά ζητάς και αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, να μην κάνεις εκπτώσεις στα θέλω και τις επιθυμίες σου... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου σε μια όψη τετραγώνου τη σημερινή μέρα και ίσως να σου δημιουργεί μια τάση να αποδράσεις από την πραγματικότητα ή από καταστάσεις που σε ζορίζουν. Προσπάθησε να μη βγάλεις νεύρα και την συναισθηματική σου ένταση στο σύντροφό, ειδικά αν οφείλονται σε άλλους τομείς της ζωής σου και όχι σε προβλήματα της σχέσης σας... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-08-2016 22:00:00