blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής, 29 Ιουλίου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής, 29 Ιουλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής, 29 Ιουλίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, πιθανόν να φέρει κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σου. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι προς το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς. Οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να αποφύγουν παρορμητικές κινήσεις επανασύνδεσης με ένα πρόσωπο από τα παλιά, διότι η μέρα κρύβει απρόοπτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει εντάσεις και λεκτικές συγκρούσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία η σημερινή μέρα, διότι οι εξελίξεις μπορεί να λάβουν απρόσμενη τροπή και να οδηγηθείς σε οριστικές ρήξεις με σημαντικά πρόσωπα. Απόφυγε κόντρες, ζήλιες και ισχυρογνωμοσύνη, γιατί δε θα σου βγουν σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σου, Ερμή, με τον Άρη σε κάνει ιδιαίτερα αιχμηρό στα λεγόμενά σου. Υπάρχει κίνδυνος να γίνεις πολύ επιθετικός προς το σύντροφό σου ή προς ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σε διεκδικήσει, οδηγώντας τις καταστάσεις στα άκρα. Καλό είναι να αποφύγεις βαριές κουβέντες και αποφάσεις, για τις οποίες δεν αισθάνεσαι σίγουρος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, ίσως να προκαλέσει συγκρούσεις που δε σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Κάποιες επιλογές που έχεις κάνει και αφορούν την ερωτική σου ζωή, πιθανόν να επηρεάζουν τρίτους ή να θέτουν άλλες ανάγκες σου σε δεύτερη μοίρα, κάτι που σήμερα σε προβληματίζει έντονα. Προσπάθησε να μην κάνεις εκπτώσεις σε αυτά που ζητάς, για να ικανοποιήσεις άλλους.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο του Ερμή που κινείται στο ζώδιό σου, με τον Άρη από τον Σκορπιό, αποτελεί μια δύσκολη όψη που πιθανόν να ανατρέψει κάποια σχέδιά σου. Ο τρόπος που διεκδικείς ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν ίσως να μην είναι ο κατάλληλος για να το φέρεις κοντά σου, ενώ αν διατηρείς μια σχέση αυτό το διάστημα, απόφυγε απόλυτες θέσεις και προκλητικές συμπεριφορές που την οδηγούν σε αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σου, του Ερμή, με τον Άρη, σου δημιουργεί μια τάση να επιβάλλεις τις απόψεις σου, ενώ τα λεγόμενά σου ίσως να μην είναι ξεκάθαρα τη σημερινή μέρα. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι, αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου και μην μπεις στη διαδικασία να λάβεις αποφάσεις για το ερωτικό σου μέλλον, διότι η κρίση σου είναι θολωμένη.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη ίσως σου δημιουργήσει μια ανασφάλεια που προέρχεται από ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου. Καλό θα είναι να εκμυστηρευτείς στο ταίρι σου αυτά που σε προβληματίζουν και να μην καταπιέζεις τον εαυτό σου, απλά και μόνο για να μη διαταράξεις τις ισορροπίες. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα θελήσουν να δουν τα πράγματα από άλλη οπτική σήμερα, ώστε να οδηγήσουν την ερωτική σου ζωή σε νέα μονοπάτια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη που διελαύνει τις τελευταίες μοίρες στο ζώδιό σου, έρχεται να κλείσει κάποιες υποθέσεις σου με τρόπο απόλυτο και βαρύγδουπο. Θέματα που απασχόλησαν την ερωτική σου ζωή, είτε πρόσφατα είτε από τις αρχές του έτους, φαίνεται πως σήμερα καλείσαι να τα ολοκληρώσεις και να πας παρακάτω. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη ανακινεί κάποιες φοβίες ή προβληματισμούς σου τη σημερινή μέρα, δημιουργώντας σου μια εσωτερική ένταση. Ίσως να σε απασχολεί το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, αφού διαπιστώνεις ότι κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες ή όπως είχες σχεδιάσει. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε βαρύγδουπες δηλώσεις και τελεσίδικες αποφάσεις. Η μέρα ενδείκνυται μόνο για περισυλλογή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη ίσως φέρει στο δρόμο σου κάποιο εμπόδιο ή μια δοκιμασία τη σημερινή μέρα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μια ανατροπή στα σχέδιά σας με το ταίρι σου ή μια συμπεριφορά του, θα τεστάρει την υπομονή σου. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να επαναπροσδιορίζουν τις επιθυμίες τους σήμερα ή να αλλάζουν τακτική στην προσέγγιση ερωτικών στόχων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη τη σημερινή μέρα, δημιουργώντας ένα δυσμενές κλίμα στις σχέσεις σου. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις από τη μεριά του συντρόφου σου, οι οποίες προέρχονται από καταπιεσμένο θυμό. Γενικά, καλό θα είναι να κρατήσεις παθητική στάση για να μην οδηγηθείτε σε ρήξη.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη ίσως σου δημιουργήσει μια συναισθηματική ένταση τη σημερινή μέρα, καθώς φαίνεται πως η αδυναμία σου να υλοποιήσεις κάποια σχέδια, επηρεάζουν την ψυχολογία σου και κατά συνέπεια την ερωτική σου ζωή. Μην εμπλέκεις το σύντροφό σου σε προβλήματα που δεν αφορούν τη σχέση σας και καταλήγουν να τη φθείρουν, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-07-2016 22:00:00