blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Πέμπτης, 1 Σεπτεμβρίου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Πέμπτης, 1 Σεπτεμβρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 33
 

Η ερωτική συμβουλή της Πέμπτης, 1 Σεπτεμβρίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου σε παροτρύνει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, αλλάζοντας την καθημερινότητά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως κάποιες εξελίξεις σε άλλους τομείς της ζωής σου επηρεάσουν τη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι θα κληθούν να βάλουν προτεραιότητες και να θέσουν στέρεες βάσεις στη ζωή τους, πριν προχωρήσουν σε νέες ερωτικές περιπέτειες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τον έρωτα και το φλερτ. Από τη μία, ίσως αισθάνεσαι ότι λείπουν αυτά από τη ζωή σου και σου δημιουργείται η ανάγκη να βγεις εκεί έξω, για να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Από την άλλη, όσοι διατηρούν μόνιμο δεσμό θα θελήσουν να αναζωπυρώσουν το πάθος στη σχέση τους μέσα από ερωτικά παιχνίδια, ενώ για όσους έχουν παιδιά, οι μέρες αυτές φέρνουν τις σχέσεις μαζί τους σε πρώτο πλάνο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα κεφάλαιο της ερωτικής σου ζωής θα αποτελέσει παρελθόν, αφού η ηλιακή έκλειψη που κορυφώνεται στο ηλιακό σου ναδίρ, σε σπρώχνει να αφήσεις πίσω σου κάποια κομμάτια της ζωής σου, που δεν εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες σου. Είναι η στιγμή να θέσεις προτεραιότητες στη ζωή σου και να αναλογιστείς ποια πρόσωπα ή καταστάσεις πρέπει να τελειώσουν, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τους δικούς σου όρους… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου σε βάζει σε σκέψεις, αναφορικά με την πορεία της ερωτικής σου ζωής, ενώ παράλληλα φέρνει μοιραίες γνωριμίες στο δρόμο σου. Κάποια άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, φαίνεται πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξελικτική σου πορεία και ίσως αλλάξουν σημαντικά τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και τις σχέσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, οι σκέψεις σου θα περιστρέφονται γύρω από τις αξίες και τα θέλω σου. Η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο σε βάζει σε διαδικασία αξιολόγησης κάποιων προσώπων που βρίσκονται κοντά σου, ώστε να δεις κατά πόσο ικανοποιούν τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, ενώ φαίνεται πως γενικότερα, θα σε απασχολήσουν θέματα που αφορούν την αυτοεκτίμησή σου. Άφησε πίσω σου όποια κατάσταση νιώθεις ότι δε σου αξίζει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, που κορυφώνεται σήμερα, κλείνει με τρόπο βαρύγδουπο ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου. Αν αισθάνεσαι ότι κάποιες καταστάσεις (ή η σχέση σου) έχουν φτάσει σε ένα τέλμα, είναι η στιγμή να τις αποχαιρετήσεις, διότι φαίνεται ότι εμποδίζουν την εξελικτική σου πορεία. Από την άλλη, κάποιες μοιραίες γνωριμίες ή συναντήσεις, έχουν πολλά να σου μάθουν τις μέρες αυτές. Έχε ανοιχτές, για να λάβεις τα μηνύματα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η κορύφωση της ηλιακής έκλειψης σε οδηγεί σε έναν απολογισμό, αναφορικά με εξελίξεις που έλαβαν χώρα στη σχέση σου το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, φαίνεται πως θελήσεις να κλείσεις συναισθηματικές σου υποθέσεις, που πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Το πλανητικό φαινόμενο σε καλεί να «καθαρίσεις» συναισθηματικά, για να πας παρακάτω. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον, φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των ημερών. Δεν αποκλείεται η σχέση σας ήταν φιλική μέχρι σήμερα και ξαφνικά παρατηρείς μια αλλαγή στη συμπεριφορά του ή δέχεσαι κάποιες εξομολογήσεις, που δεν περίμενες να ακούσεις. Όσοι διατηρούν μόνιμη σχέση, θα θελήσουν να προγραμματίσουν μελλοντικά σχέδια με το ταίρι τους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου, αν και λαμβάνει χώρα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά κυρίως τα επαγγελματικά σου, στρέφει το βλέμμα σου στο μέλλον. Θα θελήσεις να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου, ώστε να νιώσεις ότι έχεις ανοίξει πλέον τον δρόμο σε νέες ερωτικές ιστορίες και έχεις καταφέρει να τακτοποιήσεις τους τομείς που δε σου άφηναν το χώρο και το χρόνο να προχωρήσεις παρακάτω στην αισθηματική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου σε σπρώχνει να αποκτήσεις και πάλι όραμα στη ζωή σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα θελήσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου και να δημιουργήσεις καινούριες προοπτικές με το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι, ενδέχεται να έχουν μοιραίες γνωριμίες με πρόσωπα, που έχουν κάτι να τους διδάξουν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σεξουαλική σου ζωή, αλλά και τα πράγματα που μοιράζεσαι με το σύντροφό σου, είναι τα θέματα που φέρνει στην επιφάνεια η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου. Παράλληλα, ίσως να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια απωθημένα, κρυφές επιθυμίες ή πρόσωπα από το παρελθόν σου, με τα οποία φαίνεται ότι δεν έχεις ξεμπερδέψει ακόμη… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ηλιακή έκλειψη που κορυφώνεται σήμερα απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων. Φαίνεται πως τελειώνει μια εποχή, που αφορά σε κάποια διαπροσωπική σου σχέση, είτε μέσα από την εξέλιξή της με μια επισημοποίηση, είτε μέσα από μια κοινή σας απόφαση, που αλλάζει τα δεδομένα της. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις, αφήνοντας πίσω σου οριστικά ένα πρόσωπο, που δεν έχει πλέον τίποτα να προσφέρει στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-08-2016 22:00:00