blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Πέμπτης, 25 Αυγούστου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Πέμπτης, 25 Αυγούστου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Η ερωτική συμβουλή της Πέμπτης, 25 Αυγούστου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, κάνοντάς σε ιδιαίτερα επικοινωνιακό και ανοιχτό σε νέες γνωριμίες. Οι κοινωνικές σου επαφές πολλαπλασιάζονται και είναι εξαιρετικά πιθανό ανάμεσά τους να βρίσκεται και ένα πρόσωπο, που θα σε εξιτάρει εγκεφαλικά. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι η κατάλληλη μέρα για να επιλύσεις τυχόν προβλήματα στη σχέση σου, χρησιμοποιώντας τον διάλογο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα και σε παροτρύνει να ξεκινήσεις μια διαδικασία αξιολόγησης κάποιων καταστάσεων, που επηρεάζουν την ερωτική σου ζωή. Μην βάζεις σε δεύτερη μοίρα τα θέλω σου και λάβε αποφάσεις που δε ρίχνουν την αυτοεκτίμησή σου. Οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να επικοινωνήσουν με ένα πρόσωπο, που θα τους ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου τη σημερινή ημέρα, δημιουργώντας σου μια νοσταλγική διάθεση για μια παρελθοντική σχέση, αλλά και παροτρύνοντάς σε να αφουγκραστείς τις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες, ώστε να αποφύγεις ενέργειες που αργότερα θα σε πληγώσουν. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, άφησε το τρυφερό κομμάτι σου να βγει προς τα έξω σήμερα και μίλα ανοιχτά και χωρίς υπεκφυγές για αυτά που αισθάνεσαι… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, σε παρακινεί να ακούσεις το υποσυνείδητό σου και ίσως να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές σου, που μέχρι στιγμής δεν είχαν θετικά αποτελέσματα στην πορεία της ερωτικής σου ζωής. Αν αντιμετωπίζεις ένα δίλημμα τις μέρες αυτές, άκουσε το ένστικτό σου και θα οδηγηθείς στη σωστή απόφαση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους τη σημερινή ημέρα, στρέφοντας την προσοχή σου στον κοινωνικό σου κύκλο και σε ερωτικές επαφές, που προέρχονται μέσα από αυτόν. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά διατηρείτε φιλική σχέση μέχρι τώρα, θα μπορέσεις να το προσεγγίσεις με μεγαλύτερη άνεση, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μια πρόσκληση από ένα άτομο που δεν περίμενες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και στο ηλιακό σου μεσουράνημα φέρνει μπροστά σου ένα ερωτικό δίλημμα που σε προβληματίζει. Είναι καλό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής, ώστε στη συνέχεια να δρομολογήσεις τις εξελίξεις με καθαρή κρίση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο φιλικό για σένα ζώδιο των Διδύμων και σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή, αισιόδοξο, κοινωνικό και ευπρόσιτο. Είναι η ιδανική μέρα να οργανώσεις μια έξοδο με φίλους, να φλερτάρεις και να προσεγγίσεις νέους θαυμαστές. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν ένα διασκεδαστικό βράδυ με το ταίρι τους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, ανεβάζοντας τη σεξουαλικότητά σου στα ύψη. Το πάθος αναζωπυρώνεται αν ανήκεις στους δεσμευμένους Σκορπιούς, ανανεώνοντας τη σχέση σου μέσα από ερωτικά παιχνίδια, ενώ όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, έχουν πολλαπλάσιες πιθανότητες να δεχθούν προκλήσεις από ένα πρόσωπο από το ερωτικό τους παρελθόν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις περνούν σε πρώτο πλάνο σήμερα και για το επόμενο διήμερο, καθώς η Σελήνη περνά στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Πιθανόν να βρίσκεσαι μπροστά σε μια μεγάλη απόφαση που αφορά το ερωτικό σου μέλλον και να θελήσεις να λάβεις τη γνώμη αγαπημένων προσώπων, για να βγεις από το αδιέξοδο. Προσπάθησε να λάβεις υπόψη σου όλες τις παραμέτρους, πριν ανακοινώσεις οριστικές αποφάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποχρεώσεις της εργασιακής σου καθημερινότητας είναι πολλές και ίσως να έχουν περιορίσει το χρόνο που αφιερώνεις στο ταίρι σου. Είναι μια καλή μέρα για να σκεφτείς τι πραγματικά ζητάς από τη ζωή σου και τις σχέσεις και να προσπαθήσεις να το κάνεις πράξη, λαμβάνοντας, βέβαια, υπόψη σου και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινά ένα ιδιαίτερα ερωτικό διήμερο για σένα, φίλε Υδροχόε, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Η διάθεσή σου να φλερτάρεις και να ζήσεις ερωτικές στιγμές αυξάνεται. Είτε θελήσεις να βγεις έξω και να προσεγγίσεις υποψήφιους ερωτικούς παρτενέρ είτε στραφείς σε ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει χημεία μεταξύ σας, το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις αξέχαστες στιγμές, αν το επιδιώξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και στο ηλιακό σου ναδίρ, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο παρελθόν και σε συναισθήματα που τρέφεις για ένα πρόσωπο που δε βρίσκεται πλέον κοντά σου. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου, γιατί η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για ανάληψη ρίσκου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-08-2016 22:00:00