blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Πέμπτης, 28 Ιουλίου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Πέμπτης, 28 Ιουλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Η ερωτική συμβουλή της Πέμπτης, 28 Ιουλίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων τη σημερινή ημέρα, κάνοντάς σε ιδιαίτερα επικοινωνιακό και εξωστρεφή, έτσι προσεγγίζεις ευκολότερα ερωτικούς στόχους. Ακόμη, η μέρα ενδείκνυται για να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να θέσεις προτεραιότητες σε αυτά που ζητάς από το σύντροφό σου και από την ερωτική σου ζωή γενικότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο τη σημερινή μέρα και σε ωθεί να αξιολογήσεις κάποια πρόσωπα ή κάποιες καταστάσεις που έχουν προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Μην κάνεις εκπτώσεις στις ανάγκες σου και στην αυτοεκτίμησή σου. Οι σωστές αποφάσεις θα έρθουν μόνο αν βάλεις πρώτο από όλα τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου τη σημερινή ημέρα, ξυπνώντας σου μια νοσταλγία για το παρελθόν, αλλά και φέρνοντάς σε πιο κοντά στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό να αφήσεις την ευαίσθητη πλευρά σου να εκφραστεί σήμερα και τις επόμενες δύο ημέρες, γιατί αν την καταπιέσεις, μπορεί να οδηγηθείς σε ενέργειες που στην πορεία θα μετανιώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων σε παρακινεί να κάνεις μια στροφή προς τα μέσα, να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες και ίσως να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές σου που οδήγησαν την ερωτική σου ζωή σε αδιέξοδο. Αν βρίσκεσαι μπροστά σε ένα δίλημμα, ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τη σωστή επιλογή, είναι να ακούσεις το ένστικτό σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο στρέφοντας την προσοχή σου σε κοινωνικές επαφές και σε ερωτικούς υποψήφιους συντρόφους, που προέρχονται μέσα από αυτές. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από το φιλικό σου κύκλο, θα μπορέσεις να το προσεγγίσεις με ιδιαίτερη ευκολία το σημερινό βράδυ, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς εσύ μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που δεν περίμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στρέφει την προσοχή σου σε διαφόρων ειδών υποχρεώσεις, οι οποίες βάζουν την ερωτική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Είναι καλό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις τα πράγματα από απόσταση από σήμερα και για το επόμενο διήμερο, ώστε στη συνέχεια να ασχοληθείς με τις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής με καθαρή κρίση.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου και σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και προσιτό. Είναι μια πολύ καλή μέρα για να βγεις έξω με φίλους και να βάλεις στη ζωή σου νέους, ενδιαφέροντες υποψήφιους παρτενέρ. Οι δεσμευμένοι μπορούν να οργανώσουν ένα διασκεδαστικό βράδυ με τον αγαπημένο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο, ανεβάζοντας τη σεξουαλικότητά σου στα ύψη. Το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ενώ οι Σκορπιοί που δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, θα έχουν την ευκαιρία να αφεθούν σε ερωτικά παιχνίδια και προκλήσεις, είτε με ένα πρόσωπο από το ερωτικό τους παρελθόν είτε με ένα άτομο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας «σχέσεις» περνά σε πρώτο πλάνο από σήμερα και για το επόμενο διήμερο, καθώς η Σελήνη περνά απέναντι από το ζώδιό σου. Πιθανόν να βρίσκεσαι μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα που αφορά το ερωτικό σου μέλλον, το οποίο σε προβληματίζει έντονα. Προσπάθησε να λάβεις υπόψη σου όλες τις παραμέτρους πριν ανακοινώσεις τελεσίδικες αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι καθημερινές σου υποχρεώσεις πιθανόν να έχουν περιορίσει το χρόνο που αφιερώνεις στην ερωτική σου ζωή, με το σύντροφό σου να αισθάνεται ότι το παραμελείς. Προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες και να ισορροπήσεις την επαγγελματική με την προσωπική σου ζωή, ώστε να μη βάζεις σε δεύτερη μοίρα πράγματα που είναι σημαντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα, ξεκινά ένα ιδιαίτερα ρομαντικό διήμερο για σένα, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Η ανάγκη σου για φλερτ και ερωτικές στιγμές αυξάνεται κατακόρυφα και είτε θα θελήσεις να βγεις έξω και να προσεγγίσεις ενδιαφέρουσες υπάρξεις, είτε θα στραφείς σε ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει σεξουαλική χημεία μεταξύ σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ηλιακό σου ναδίρ που ξεκινά από σήμερα, σε κάνει ιδιαίτερα νοσταλγικό. Το ερωτικό σου παρελθόν κάνει την εμφάνισή του στις σκέψεις σου και ίσως θελήσεις να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάτι ανεκπλήρωτο ακόμη μεταξύ σας. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου, γιατί ενδέχεται να μην υπάρχει η ανταπόκριση που περιμένεις τις μέρες αυτές.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-07-2016 22:00:00