blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 24 Αυγούστου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 24 Αυγούστου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 24 Αυγούστου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή μέρα κρύβει κάποιου είδους περιορισμό, που θα σε προβληματίσει. Η σύνοδος του κυβερνήτη σου με τον Κρόνο φαίνεται να σε γειώνει απότομα όσον αφορά μια ερωτική σου υπόθεση ή κάποια μελλοντικά σχέδια που αφορούν τη σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αναβάλεις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα…  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Άρη – Κρόνου που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, αλλά και οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιό σου, δημιουργούν μια άκρως ερωτική και αισθησιακή ατμόσφαιρα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πιθανοί τριγμοί στη σχέση σου που ενδέχεται να προέλθουν από οικονομικά προβλήματα. Μην αφήσεις πρακτικές υποχρεώσεις να χαλάσουν το όμορφο κλίμα της ημέρας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης συναντά τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιό σου τη σημερινή μέρα και κορυφώνει γεγονότα στον τομέα των σχέσεων. Φαίνεται πως καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα πιθανές αντιδράσεις από την πλευρά του συντρόφου σου ή να λάβεις σοβαρές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της ερωτικής σου ζωής γενικότερα. Προσπάθησε να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις, γιατί σήμερα δε θα σου βγουν σε καλό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και κοινωνικό, φέρνει νέα ενδιαφέροντα άτομα στο δρόμο σου και σου χαρίζει θετική και επικοινωνιακή διάθεση. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να προβάλεις τα χαρίσματά σου και να προσελκύσεις θαυμαστές… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο τη σημερινή μέρα, φέρνοντας μοιραία γεγονότα στην ερωτική σου ζωή. Είτε μπει στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο, είτε μπεις στη διαδικασία να επαναπροσεγγίσεις μια παλιά σου σχέση, το βέβαιο είναι ότι κάτι σε σπρώχνει να αφήσεις τη μοναξιά πίσω σου. Οι δεσμευμένοι πιθανόν να αρχίσουν να σκέφτονται την απόκτηση απογόνων… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Άρη – Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, σε καλεί να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Κάποια μοιραία γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην ερωτική σου ζωή, σε ωθούν να ολοκληρώσεις έναν κύκλο όσον αφορά τα αισθηματικά σου και να αναζητήσεις καινούριο νόημα και ουσία στις σχέσεις σου. Μην επενδύεις σε πρόσωπα που δεν εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Οι όψεις της ημέρας σε παροτρύνουν να επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να λύσετε πιθανά προβλήματα που έχουν προκύψει στη σχέση σας ή να οργανώσετε μαζί κάποια μελλοντικά σας σχέδια. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί ίσως να μπουν σε σκέψεις αναφορικά με κάποιες επιλογές που έκαναν το τελευταίο διάστημα στον ερωτικό τομέα, επιθυμώντας να τις αναθεωρήσουν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Άρη – Κρόνου και οι όψεις της Σελήνης από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνουν σε πρώτο πλάνο την ανάγκη σου για συναισθηματική, αλλά και υλική ασφάλεια. Οι δεσμευμένοι θα θελήσουν να τακτοποιήσουν υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά που μοιράζονται με τον σύντροφό τους ή να συζητήσουν πιθανά οικονομικά προβλήματα που έχουν ανακύψει στη σχέση τους. Οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να βρουν αυτό που ψάχνουν σε ένα πρόσωπο, που μπήκε πρόσφατα στη ζωή τους… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα κορυφώνεται η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, μια όψη που σε φέρνει προ αποφάσεων. Φαίνεται πως καλείσαι να δεις τα πράγματα με ένα αίσθημα ευθύνης, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, και να οδηγήσεις τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή προς τα εκεί που θέλεις εσύ. Να θυμάσαι ότι η φυγή από προβλήματα και καταστάσεις, δεν αποτελεί ούτε λύση, ούτε διέξοδο σήμερα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φαίνεται να σου δημιουργεί μια ανάγκη απομάκρυνσης και αποστασιοποίησης από τις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής. Είναι μια μέρα που θα θελήσεις να την αφιερώσεις σε περισυλλογή και σε έναν γενικότερο απολογισμό, ώστε να λάβεις στη συνέχεια τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον 11ο ηλιακό σου οίκο και η πορεία της Σελήνης στο ηλιακό σου ναδίρ, συνθέτουν ένα σκηνικό που σε οδηγεί σε κλείσιμο κεφαλαίων και άνοιγμα νέων. Το μέλλον που επιθυμείς να έχεις στην ερωτική σου ζωή θα σε απασχολήσει έντονα και θα θελήσεις να αναλάβεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Μην αναβάλλεις άλλο σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου. ια τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον Ταύρο, αλλά και η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο, σου δημιουργούν την ανάγκη να επικοινωνήσεις τα θέλω σου και να δρομολογήσεις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Είναι μια μέρα και μια περίοδος γενικότερα, που οι αποφάσεις που λαμβάνεις, θα καθορίσουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στη ζωή σου, γι’ αυτό καλό είναι να τις έχεις σκεφτεί διεξοδικά… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-08-2016 22:00:00