blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 27 Ιουλίου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 27 Ιουλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 27 Ιουλίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα κορυφώνεται ένα τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, το οποίο σου ξυπνά ενθουσιασμό, ερωτική και επικοινωνιακή διάθεση. Είναι η ιδανική μέρα να εκφράσεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και να κυνηγήσεις καινούριους ερωτικούς στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε βοηθά να αφουγκραστείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, ενώ ίσως να σου δημιουργήσει και μια εσωτερική ένταση, λόγω του ότι κάποιες από αυτές δεν ικανοποιούνται με τον τρόπο που θα ήθελες. Πάντως, η Σελήνη από το ζώδιό σου και οι όψεις που σχηματίζει, φέρνει ευκαιρίες στο δρόμο σου και ανταπόκριση στο ερωτικό σου κάλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό τη σημερινή ημέρα και σε παρακινεί να απελευθερωθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε περιορίζουν και σε δεσμεύουν. Ακόμη και οι σκέψεις σου θα περιστρέφονται γύρω πράγματα και επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις, ώστε να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε κρατά δέσμιο στο παρελθόν. Μη διστάσεις να απαλλαγείς από όσους ή όσα σε κρατάνε πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού είναι μια όψη που ίσως σου δημιουργήσει την ανάγκη να αναθεωρήσεις προτεραιότητες και ανάγκες. Οι επιθυμίες σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και είναι πιθανό να θελήσεις να απελευθερωθείς από κάποια πρόσωπα, τα οποία αισθάνεσαι ότι σε περιορίζουν ή σε καταπιέζουν. Μην μένεις σε καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, μια εξαιρετικά θετική όψη για σένα, που φέρνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο δρόμο σου. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να δεχτούν μια έκπληξη από το ταίρι τους που θα τους ενθουσιάσει, ενώ όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, δεν αποκλείεται να έχουν μια ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο που τους ενδιαφέρει ή να κάνουν μια εντελώς τυχαία, αλλά πολύ σημαντική ερωτική γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σου σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό τη σημερινή ημέρα, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιστροφής προσώπων από το ερωτικό σου παρελθόν αλλά και νέων γνωριμιών με έντονο το σεξουαλικό στοιχείο. Είναι μια όψη που σε βοηθά να απελευθερωθείς, να αφεθείς στο ερωτικό παιχνίδι και να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να ικανοποιήσεις κάθε σου ερωτική επιθυμία.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που κορυφώνεται τη σημερινή ημέρα, σε βοηθά να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου και να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή να προγραμματίσεις μια κοντινή απόδραση που θα γεμίσει τις μπαταρίες σας και θα αναζωπυρώσει το πάθος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-ουρανού είναι πιθανό να σου φέρει μια απρόσμενη συνάντηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στις σκέψεις σου ή μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία στο χώρο της δουλειάς σου, η οποία μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα σε κάτι ανέλπιστα καλό για την ερωτική σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση, η μέρα σε βρίσκει σε εξαιρετική ψυχολογία και ανεβασμένη ερωτική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού είναι μια εξαιρετική όψη για σένα, που φέρνει έρωτα και πάθος στη μέρα σου. Αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, ένας καινούριος, ξαφνικός έρωτας, ενδέχεται να εξελιχθεί γρήγορα σε μια παθιασμένη σχέση, που θα ομορφύνει τις μέρες και τις νύχτες σου. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να σπάσουν τη ρουτίνα και να αναθερμάνουν το κλίμα στη σχέση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό ανεβάζει τη λίμπιντο και την ερωτική σου διάθεση. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να κάνεις μια κίνηση επανασύνδεσης με ένα πρόσωπο που σου προκαλεί αναστάτωση και πρωτόγνωρα συναισθήματα, αφού σήμερα αισθάνεσαι πως θα έχεις το θάρρος να το διεκδικήσεις. Οι δεσμευμένοι καλό θα είναι να εκμεταλλευτούν τη σημερινή ημέρα και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να σπάσουν τη ρουτίνα στη σχέση τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή σήμερα και υπόσχεται να σου χαρίσει μια εξαιρετικά ευχάριστη μέρα. Οι σχέσεις σου θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι πολλαπλασιάζουν τις ερωτικές ευκαιρίες και προσελκύουν ευκολότερα ερωτικούς στόχους.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε βοηθά να σκεφτείς πρωτότυπες ιδέες για να σπάσεις τη ρουτίνα, οργανώνοντας ευχάριστες δραστηριότητες που αναθερμαίνουν τη σχέση σου. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου δεν αποκλείεται να κάνουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία με τρόπο απροσδόκητο, ακόμη και μέσα από το περιβάλλον εργασίας τους.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-07-2016 22:00:00