blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Τρίτης, 30 Αυγούστου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Τρίτης, 30 Αυγούστου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η ερωτική συμβουλή της Τρίτης, 30 Αυγούστου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό, απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας ρομαντισμό και αρμονία στην αισθηματική σου ζωή. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση άμεσα, είναι προ των πυλών, ενώ οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να γεφυρώσουν χάσματα στη σχέση τους, να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους και να το ερωτευτούν από την αρχή… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον 5ο ηλιακό σου οίκο και σε βάζει σε διαδικασία αναθεωρήσεων, αλλά και επαναπροσδιορισμού των καταστάσεων που αφορούν την ερωτική σου ζωή. Όσοι έκαναν πρόσφατα μια νέα ερωτική γνωριμία, θα διανύσουν μια περίοδο δοκιμασιών, ώστε να δουν αν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω, ενώ οι δεσμευμένοι θα στρέψουν την προσοχή τους σε πρακτικά θέματα που απασχολούν τη σχέση τους, ώστε να βρουν λύσεις στα προβλήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εκκινώντας ένα διάστημα εξωστρέφειας, ανάγκης για φλερτ και ερωτικών περιπετειών. Είτε διατηρείς μόνιμο δεσμό είτε όχι, από σήμερα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αφεθείς στον έρωτα, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς με ένταση και πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό τη σημερινή μέρα, δημιουργώντας σου την επιθυμία και την ανάγκη να ζήσεις ρομαντικές στιγμές στον έρωτα. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, φαίνεται πως θα καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα αρμονικό κλίμα στη σχέση τους, που θα τους κάνει να νιώσουν την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζονται. Όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, είναι πιθανό να δεχθούν επισκέψεις από το παρελθόν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού σου χαρίζει επικοινωνιακή διάθεση και εξωστρέφεια. Η σημερινή μέρα αλλά και το προσεχές διάστημα, είναι ιδανικά για να διευρύνεις τις επαφές σου και να γοητεύσεις τους γύρω σου, εξασκώντας την τέχνη του ξελογιάσματος. Όσοι Λέοντες διατηρούν μόνιμη σχέση, θα έχουν τη διάθεση αλλά και τις κατάλληλες συνθήκες για να επιλύσουν τυχόν προβλήματα, που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου, αυξάνοντας τις πιθανότητες για επιστροφές ατόμων από το ερωτικό σου παρελθόν, με τα οποία ίσως χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Η ταυτόχρονη είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, θα σου χαρίσει την απαραίτητα αυτοπεποίθηση για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις, χωρίς εκπτώσεις στα θέλω και τις επιθυμίες σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου σήμερα και σε γεμίζει ρομαντισμό, ερωτική διάθεση, αυτοπεποίθηση και γοητεία. Είναι η ιδανική μέρα και περίοδος να γνωρίσεις νέα άτομα, με τα οποία θα ανακαλύψεις ότι υπάρχει χημεία μεταξύ σας. Οι έχοντες μόνιμο δεσμό, θα διανύσουν ένα διάστημα γεμάτο ευχαρίστηση και αισθαντικότητα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο τη σημερινή μέρα, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε κρυφές επιθυμίες, αλλά και αυξάνοντας τις πιθανότητες για καρμικές ερωτικές γνωριμίες. Όσοι διατηρούν μόνιμο δεσμό, φαίνεται πως θα νιώσουν μια εσωτερική γαλήνη, που προέρχεται από τη συναισθηματική ασφάλεια που λαμβάνουν από το ταίρι τους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο τη σημερινή μέρα, ανεβάζει στα ύψη την κοινωνικότητά σου και φέρνει ρομαντικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Γενικά, για τις επόμενες περίπου τρεις εβδομάδες, οι ευκαιρίες να ερωτευτείς, ακόμη και να συνάψεις μόνιμο δεσμό, θα είναι πολλαπλάσιες, γι’ αυτό έχε αυτιά και μάτια ανοιχτά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού σε κάνει γοητευτικό και ευπρόσιτο, ενώ φαίνεται πως αυξάνει τις πιθανότητες για ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το χώρο της δουλειάς σου. Όσοι διατηρούν μόνιμο δεσμό, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, μέσα από δραστηριότητες που τους ανανεώνουν. ΓιΓια τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού τη σημερινή μέρα, αυξάνει τις πιθανότητες να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι με το ταίρι σου που θα αναζωογονήσει τη σχέση σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, δεν αποκλείεται να κάνεις μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία τις ημέρες αυτές, που θα σου χαρίσει χαρά και αισιοδοξία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος απέναντι από το ζώδιό σου σήμερα και σε ωθεί σε σημαντικές αναθεωρήσεις που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι προς το ταίρι σου και γενικώς να αποφύγεις καταστάσεις, που ενδέχεται να δημιουργήσουν μπερδέματα. Οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να έχουν επισκέψεις από το ερωτικό τους παρελθόν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-08-2016 22:00:00