blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο σε αντίθεση με Άρη και τον Ερμή στον Κριό. Συνιστάται ψυχραιμία!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο σε αντίθεση με Άρη και τον Ερμή στον Κριό. Συνιστάται ψυχραιμία!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος σε αντίθεση με Άρη

Για μια ακόμα φορά καλούμαστε να υπερβούμε εαυτόν, και να σταθούμε πάνω από τις καταστάσεις και τα γεγονότα! Η εβδομάδα φέρει θα φέρει και άλλες προκλήσεις, σε συνέχεια όλων των προηγούμενων δύσκολων όψεων που περάσαμε, πραγματοποιώντας ένα θεαματικό φινάλε με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Άρη που κορυφώνεται την Τρίτη 8 Απριλίου!
 
Μια όψη που πέρα από το προσωπικό επίπεδο, θα έχει αντίκτυπο και σε κοσμικά γεγονότα, και ενδεχομένως να γίνουμε παρατηρητές και εστιών έντασης που θα υπάρξουν γύρω μας ανά τον κόσμο, καθώς οι εντάσεις καραδοκούν και μπορούν από τη μια στιγμή στην άλλη να κάνουν το σκηνικό να μοιάζει σαν μια μεγάλη πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί!
 
Είναι αυτή η όψη που δίνει το στίγμα σε όλη την εβδομάδα και βεβαίως θα παρατηρήσουμε πολλές μικρές η μεγαλύτερες εστίες εντάσεων, καθώς και συμπεριφορές οι οποίες πολύ εύκολα μπορεί να οδηγήσουν στα άκρα!

Ο Ερμής στον Κριό μέχρι 22 Απριλίου

Η εβδομάδα ξεκινά με τη μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22 Απριλίου.
 
Ο Ερμής στον Κριό έρχεται να επηρεάσει την έκφραση και τον τρόπο σκέψης, κάνοντας μας πιο παρορμητικούς και ωθώντας μας στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων ή των καταστάσεων. Η διάθεση γίνεται περισσότερο διεκδικητική, αλλά συνοδεύεται και με μεγαλύτερο ορθολογισμό, αυτόν που θα βοηθήσει το μυαλό να κινηθει σε πιο πρακτικούς δρόμους και να αντιμετωπίσει τα θέματα με πιο άμεσο τρόπο.

Η δύσκολη διαδρομή του Ερμή στον Κριό

Από τη θέση αυτή, ο Ερμής έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ δύσκολη διαδρομή, αντίστοιχη με αυτήν του Ήλιου και των όψεων που έχουν προηγηθεί... Η σύνοδος του με τον Ουρανό και το τετράγωνο του με τον Δία και τον Πλούτωνα, αλλά και η αντίθεσή του με τον Άρη δίνουν στην επόμενη εβδομάδα ένα αρκετά δύσκολο χρώμα, που θα πυροδοτήσει αρκετές εντάσεις και θα γίνει η αιτία για πολλούς προβληματισμούς.

Αφροδίτη σύνοδος με Ποσειδώνα

Στο τέλος της εβδομάδας, υπάρχει μια εξομάλυνση και ανάκαμψη της ηρεμίας, και σε αυτό συντελεί η όψη της συνόδου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια όψη η οποία έρχεται να απαλύνει τα κακώς κείμενα των ημερών και να φέρει μια διάχυτη αρμονία μεταξύ των σχέσεων, και όχι μόνο... έστω και προσωρινά εν αναμονή των άλλων δύσκολων επερχόμενων όψεων και του Μεγάλου Σταυρού!

Ο Απρίλιος συνιστά ψυχραιμία

Όπως έχουμε επισημάνει, ο Απρίλιος έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας και αυτό αποδεικνύεται από όλα τα δύσκολα πλανητικά γεγονότα που όπως βλέπουμε λαμβάνουν χώρα... διαδοχικά και χωρίς ανάπαυλα! Γι’ αυτό συνιστάται για μια ακόμα φορά ψυχραιμία και αποφυγή απότομων ή παρορμητικών αντιδράσεων, μια και πολύ εύκολα μπορεί να οδηγήσουν τα πράγματα να πάρουν τελείως άλλη τροπή απο αυτήν που φανταζόμαστε!

Να είστε όλοι καλά και καλή εβδομάδα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-04-2014 00:00:00