blank
 
blank

Ο Ήλιος σε αντίθεση με Πλούτωνα με ακραίες συμπεριφορές, ζήλιες και εντάσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με Πλούτωνα με ακραίες συμπεριφορές, ζήλιες και εντάσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος σε αντίθεση με Πλούτωνα

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Στις 4 Ιουλίου και ώρα 11:03, αποκορυφώνεται η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, μια όψη επικίνδυνη, που χρειάζεται αρκετή προσοχή από όλους, καθώς δημιουργεί παράλογο εκνευρισμό και αυξάνει την επιθετικότητα.
 
Έτσι, για το ερχόμενο τριήμερο, θα πρέπει όλοι μας να ρίξουμε τους τόνους, να αποφύγουμε ακραίες συμπεριφορές, ζήλιες και εντάσεις, να φροντίσουμε να ασχοληθούμε με την προσωπική μας ανάπτυξη και να αναζητήσουμε τρόπους να πραγματοποιήσουμε τα οράματα και τις επιθυμίες μας, χρησιμοποιώντας μόνο θεμιτά μέσα. Η όψη αυτή μας βοηθάει να απαλλαγούμε από περιττά και άχρηστα πράγματα ή ακόμα και να κόψουμε κακές συνήθειες. Η γωνία των 180 μοιρών (αντίθεση) δεν είναι πάντα αρνητική και σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και θετικά, αρκεί να μην την χρησιμοποιήσουμε εις βάρος των άλλων.
 
Σε κοσμικό επίπεδο ωστόσο, συνδέεται με οικονομικά εγκλήματα, ανθρώπινες απώλειες και άλλα δυσάρεστα περιστατικά, ενώ επηρεάζει ιδιαίτερα την Αμερική η οποία έχει τα «γενέθλιά» της αυτή την ημέρα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2/1, 2/4, 4/7 και 5/10.

Ήλιος σε αντίθεση με Πλούτωνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 4 Ιουλίου, αποτελεί ένα σημείο καμπής, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Η ανάγκη να δημιουργήσεις μια ανεξάρτητη καριέρα θα πρέπει να στηριχθεί σε γερές βάσεις και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να βασιστείς στις δυνάμεις σου, αλλά και στα άτομα που σου προσφέρουν πραγματική υποστήριξη και που μπορούν να σε «προσγειώσουν», όταν εκδηλώνεις υπερβολικές φιλοδοξίες. Τα άτομα που μπορείς να εμπιστεύεσαι περισσότερο είναι αυτά που ανήκουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή ο σύντροφός σου, που παρά τις όποιες ενστάσεις τους, μπορούν να σου προσφέρουν ένα χέρι βοήθειας. Οι εμπειρίες του παρελθόντος μπορούν επίσης να σε αποτρέψουν από πιθανά λάθη. Η όψη αυτή επίσης μπορεί να σε βοηθήσει να διευθετήσεις θέματα, που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 4 Ιουλίου συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες και εντάσεις, ειδικά αν επιμένεις να μην «δέχεσαι» τις απόψεις των άλλων. Οι συμβουλές έμπειρων ατόμων σε θέματα που σε απασχολούν, μπορούν να σου ανοίξουν το δρόμο, αν είσαι πρόθυμος να κάνεις κάποιες μικρές παραχωρήσεις. Δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσεις και στην περίπτωση που έχεις να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές ή νομικές διαδικασίες, οι οποίες χρειάζονται χρόνο και υπομονή. Το ερχόμενο τριήμερο καλό θα είναι ακόμα να αποφευχθούν ταξίδια, τα οποία πιθανότατα θα αποδειχθούν πολύ κουραστικά. Όσον αφορά στις σχέσεις με το σύντροφό σου ή και το συγγενικό σου περιβάλλον, προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο σαφής, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 4 Ιουλίου, σηματοδοτεί γεγονότα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και που θα σε προβληματίσουν το ερχόμενο τριήμερο. Χρέη και οφειλές, που επανέρχονται στο προσκήνιο σε συνδυασμό με τα τρέχοντα έξοδα, σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου και το πρόγραμμά σου. Η σκέψη να «χαραμίσεις» ένα μέρος της άδειάς σου προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, ίσως αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής αυτή τη δύσκολη περίοδο. Επιπλέον βοήθεια μπορείς να δεχτείς και από το στενό συγγενικό σου περιβάλλον ή ακόμα και από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου. Με την όψη αυτή, η αίσθηση της ασφάλειας, όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε συναισθηματικό, θα γίνει πιο έντονη, γεγονός που μπορεί να σε ωθήσει να εκδηλώσεις μια κτητική συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 4 Ιουλίου, δημιουργώντας για άλλη μια φορά προβλήματα στον τομέα των σχέσεών σου. Η συγκεκριμένη όψη θα σε αφυπνίσει και θα σε αναγκάσει να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, καθώς μέσα από διάφορα γεγονότα θα σου «δείξει» τα τρωτά σημεία του συντρόφου σου ή και των συνεργατών σου. Αν μάλιστα υπάρχουν άτομα τα οποία διαχειρίζονται τα εισοδήματά σου, δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν γεγονότα, που θα πυροδοτήσουν ακόμα και την οριστική διάλυση μιας φαινομενικά καλής σχέσης. Αντίθετα, αν είσαι ελεύθερος και αναζητάς μια νέα σχέση, ίσως το ερχόμενο τριήμερο, κάνεις μια σημαντική γνωριμία, που θα σε σημαδέψει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 4 Ιουλίου, σου επιφυλάσσει κάποιες δυσκολίες στον τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητάς σου. Καθώς βρίσκεσαι ήδη σε μια «υποτονική» περίοδο, ίσως θα πρέπει να είσαι πιο επιφυλακτικός απέναντι σε συναδέλφους, που φαίνεται ότι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να «χαλάσουν» την εικόνα σου ή να επωφεληθούν από τυχόν λάθη σου. Θα πρέπει λοιπόν τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις μέρες, να δείχνεις περισσότερη προθυμία, ακόμα και σε καθήκοντα που πιθανότατα δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά σου. Μια προσωπική ανανέωση μπορεί να φτιάξει τη διάθεσή σου και να σε κάνει πιο δυναμικό και δραστήριο. Αφιέρωσε λοιπόν χρόνο στον εαυτό σου και σε πράγματα που σε ευχαριστούν και μην αναλώνεσαι σε ίντριγκες και κουτσομπολιά, από τα οποία μπορεί να βγεις χαμένος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 4 Ιουλίου, σηματοδοτεί μια έντονη περίοδο, έστω και μικρής διάρκειας. Το επόμενο τριήμερο λοιπόν, θα υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον και θα χρειαστεί να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ, προκειμένου να αποφύγεις κόντρες, που μπορεί να πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις. Αν είσαι διαζευγμένος, ίσως αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα σχετικά με την κηδεμονία ή τη διατροφή του παιδιού σου και σ’ αυτή την περίπτωση, ίσως μια επαγγελματική συμβουλή είναι απαραίτητη. Ένα δυσάρεστο κλίμα είναι επίσης πιθανό να δημιουργηθεί ανάμεσα στο φιλικό σου περιβάλλον και στο σύντροφό σου, γεγονός που θα σε διχάσει, καθώς θα είναι δύσκολο να επιλέξεις το στρατόπεδο που θα υποστηρίξεις. Η έμφυτη διπλωματία σου είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Ροδούλα
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 4 Ιουλίου, θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για το ζώδιό σου, καθώς θα σημάνει συναγερμό, τόσο στις σχέσεις σου όσο και στα επαγγελματικά σου. Κάποιες αλλαγές στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου, ίσως σου δημιουργήσουν επιπρόσθετες ευθύνες και άγχος, παράλληλα όμως θα επηρεάσουν και τις αποδοχές σου, γι’ αυτό θα πρέπει να φανείς διπλωμάτης και πρόθυμος να αναλάβεις οτιδήποτε σου ανατεθεί. Μπορεί αυτό το διάστημα να πιεστείς αρκετά, θα έχεις όμως την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, γεγονός που αξίζει κάποιες θυσίες. Όσο για την οικογένειά σου, αν καταφέρεις να κάνεις πιο ποιοτικό αυτό τον ελάχιστο χρόνο που περνάς μαζί της, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα στις 4 Ιουλίου, απαιτεί να χαμηλώσεις τους τόνους και να προσέξεις ιδιαίτερα την συμπεριφορά σου, που μπορεί να είναι περισσότερο επιθετική και αυταρχική το επόμενο τριήμερο. Τα προβλήματα που υπάρχουν στο περιβάλλον σου, μπορούν να λυθούν καλύτερα με συζήτηση και υπομονή, παρά με νεύρα και ξεσπάσματα, που θα φέρουν τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως προκύψουν κάποια απρόοπτα, που θα σε «ταρακουνήσουν», θα πρέπει όμως προτού προβάλλεις τις όποιες αντιρρήσεις σου, να εξετάσεις μήπως αυτές οι εξελίξεις σου ανοίγουν νέες προοπτικές. Το γεγονός εξάλλου, ότι τόσο ο Ήλιος όσο και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε φιλικά προσκείμενα ζώδια, σηματοδοτεί ευχάριστες εκπλήξεις, που ίσως ακόμα δεν μπορείς να διακρίνεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, τα οικονομικά σου μπαίνουν στο στόχαστρο του Ήλιου και του Πλούτωνα, που σχηματίζουν αντίθεση στις 4 Ιουλίου. Το επόμενο τριήμερο, θα παρατηρήσεις έντονη δυσαρμονία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου, γεγονός που θα σε παροτρύνει να σκεφτείς περισσότερο, να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να περικόψεις περιττές πολυτέλειες, που θα ελαφρύνουν τον προϋπολογισμό σου. Αν έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μπορεί να βρεις πληροφορίες μέσα από το διαδίκτυο, που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις κατά πολύ τα έξοδά σου. Αν πάλι βρίσκεσαι στην ευχάριστη θέση να προγραμματίζεις το γάμο σου, φρόντισε να βρεις οικονομικές λύσεις, ώστε να αποταμιεύσεις περισσότερα χρήματα για το ξεκίνημα της νέας σου ζωής. Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε ζήλιες και γκρίνιες, που θα ψυχράνουν τη σχέση με το σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Αλισέ
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 4 Ιουλίου διαμορφώνεται η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που εγκυμονεί κινδύνους για όλες τις προσωπικές σου σχέσεις. Θα πρέπει λοιπόν το επόμενο τριήμερο να προσέχεις περισσότερο τη συμπεριφορά σου, να μην «αρπάζεσαι» με το παραμικρό και κυρίως, να περιορίσεις την επιθετικότητά σου, που μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αν διατηρείς μια προβληματική σχέση που δεν επιδέχεται βελτίωση, μπορείς αν θέλεις να την διακόψεις οριστικά, χωρίς αδιέξοδες συζητήσεις. Εξάλλου, μια τέτοια εξέλιξη αυτό το διάστημα μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για νέες γνωριμίες, με άτομα που σου ταιριάζουν περισσότερο. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να πυροδοτήσει τη διάλυση ενός συνεταιρισμού, ο οποίος έχει αρνητικές επιπτώσεις στα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 4 Ιουλίου, πρόκειται να εντείνει την ανασφάλεια που νιώθεις το τελευταίο διάστημα για τα επαγγελματικά σου και να σε παροτρύνει να σκεφτείς νέες προοπτικές για το μέλλον σου. Είτε θελήσεις να αναζητήσεις μια νέα πορεία, είτε επικεντρωθείς στην διατήρηση της υπάρχουσας δουλειάς σου, οι εμπειρίες του παρελθόντος και τα λάθη σου πρέπει να αποτελέσουν τον οδηγό σου, που θα σου εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις το ερχόμενο τριήμερο, καθώς και ο σύντροφός σου, μπορούν να σου προσφέρουν μια σημαντική βοήθεια, θα πρέπει όμως να την «εντοπίσεις» μέσα από τις πολλές πληροφορίες που θα πάρεις. Μια νέα συνεργασία επίσης αυτό το διάστημα, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επικερδής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 4 Ιουλίου διαμορφώνεται η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, που εγκυμονεί αρκετές δυσκολίες για όλους. Στη δική σου περίπτωση, η επιρροή αυτής της όψης είναι πιο ήπια, χρειάζεται όμως προσοχή, καθώς θα διαταράξει την ισορροπία στις σχέσεις σου και ιδιαίτερα στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και στην αισθηματική σου ζωή. Αν έχεις δημιουργήσει μια νέα σχέση το τελευταίο διάστημα, ή γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο αυτό το τριήμερο, καλό θα είναι να μην βιαστείς να το φέρεις σε επαφή με τους φίλους σου, αφού κατά πάσα πιθανότητα η αντιπάθεια θα είναι αμοιβαία, γεγονός που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Ακόμα και αν διατηρείς ένα μακροχρόνιο δεσμό, απόφυγε αυτό το διάστημα τις πολλές συναντήσεις με τους φίλους σου ή τις κοινές διακοπές, που δεν θα σου βγουν σε καλό. Με λίγη προσοχή, αυτή η όψη μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-07-2014 00:00:00