blank
 
blank

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Προσοχή στα... παραμύθια! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Προσοχή στα... παραμύθια! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Στις 29 Αυγούστου και ώρα 17:33, ο Ήλιος διαμορφώνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια αρκετά επικίνδυνη όψη, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς συνδέεται με απάτες, εξαπατήσεις, παρανομίες και σκάνδαλα. Το πιο δύσκολο μάλιστα είναι ότι η όψη αυτή μας κάνει να «παραμυθιαζόμαστε» εύκολα και να μην μπορούμε να διακρίνουμε το απατηλό που κρύβεται πίσω από κάθε ενέργεια. Ο Ποσειδώνας έχει την τάση να «θολώνει» το τοπίο και να ωραιοποιεί τις καταστάσεις, κάνοντάς τις να φαντάζουν ιδανικές. Ο άξονας Παρθένου-Ιχθύων στον οποίο σχηματίζεται η συγκεκριμένη όψη, σχετίζεται με την εργασία, τους εργαζόμενους, τους ένστολους, τα νοσοκομεία, την τέχνη και τα ιδανικά κι έτσι, είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να ακούσουμε όμορφες εξαγγελίες και λόγια για τα συγκεκριμένα θέματα, που ωστόσο κρύβουν «παγίδες» από πίσω. Καλό θα είναι επίσης να προσέχουμε καταχρήσεις, ποτά, καθώς επίσης και αλλεργίες ή μολύνσεις, που μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 25/2, 27/5, 29/8 και 28/11.

Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στις 29 Αυγούστου σχηματίζεται η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή το ερχόμενο τριήμερο και κυρίως στο χώρο της εργασίας σου, καθώς υπάρχει πιθανότητα να κάνεις λανθασμένες ενέργειες, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν την πρόοδό σου. Καλό θα είναι λοιπόν να μην «ανοίγεσαι» στους συναδέλφους σου και να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου, αν δεν θέλεις να επωφεληθεί κάποιος άλλος από τις δικές σου ιδέες. Θα πρέπει επίσης να προσέχεις ιδιαίτερα όταν εργάζεσαι, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη που δύσκολα θα διορθωθούν. Όσον αφορά στην υγεία σου, φρόντισε να μην εξαντλείς τα όρια της αντοχής σου και να ξεκουράζεσαι αρκετά. Τέλος, καλό θα είναι να μην ριψοκινδυνέψεις μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή σου αυτές τις μέρες, αφού το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σε ικανοποιήσουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 29 Αυγούστου, είναι μια όψη που τονίζει τη δημιουργικότητά σου και σε βοηθάει να αναδείξεις όλα τα κρυφά σου ταλέντα. Το γεγονός ότι τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ποσειδώνας βρίσκονται σε ευνοϊκή προς το ζώδιό σου θέση, αποτελεί έναν θετικό παράγοντα, που μπορεί να σου εμφανίσει ακόμα και νέες προοπτικές. Θα πρέπει ωστόσο να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία και να μην πιστεύεις σε μεγάλα λόγια, που δεν πρόκειται να τηρηθούν. Στον αισθηματικό τομέα, η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει έντονο ρομαντισμό στη σχέση σου και να κάνει πιο φλογερό τον έρωτα για τον σύντροφό σου, σε περίπτωση όμως που είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, που μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 29 Αυγούστου ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν ταυ-τετράγωνο με το ζώδιό σου, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή για το επόμενο τριήμερο. Η όψη αυτή πρόκειται να δημιουργήσει μια σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή και στην καριέρα σου και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου, προκειμένου να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις. Αν πρόκειται κάνεις σημαντικές συζητήσεις αυτό το διάστημα, καλό θα είναι να ακούς με προσοχή τι σου λένε και να μην προχωρήσεις σε μια συμφωνία, αν δεν είσαι σίγουρος. Ακόμα και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, καλό θα είναι να αποφύγεις παρεξηγήσεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την πορεία σου. Τέλος, η συγκεκριμένη όψη ίσως αναδείξει κάποιες βλάβες στο σπίτι σου, που θα αποκατασταθούν με δυσκολία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 29 Αυγούστου, δεν σε επηρεάζει αρνητικά, αφού και οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε φιλικά προσκείμενα ζώδια. Ωστόσο, καλό θα είναι το ερχόμενο τριήμερο να προσέξεις ιδιαίτερα τυχόν συζητήσεις, είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό τομέα, που μπορεί να κρύβουν παγίδες. Αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις αυτές τις μέρες, φρόντισε να έχεις εξασφαλίσει τον προορισμό και την διαμονή σου και βεβαιώσου ότι έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα (δίπλωμα, ταυτότητα, διαβατήριο), προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις με το συγγενικό σου περιβάλλον, καθώς κάποιες παρεξηγήσεις ίσως δημιουργήσουν ένα τεταμένο κλίμα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 29 Αυγούστου, επηρεάζει αρνητικά τον τομέα των οικονομικών σου και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Έτσι, το επόμενο τριήμερο θα πρέπει να είσαι πιο επιφυλακτικός στις συναλλαγές σου, καθώς υπάρχει τάση για απώλειες ή εξαπατήσεις, που θα σε ζημιώσουν. Δεν αποκλείεται επίσης να παρασυρθείς και να κάνεις αγορές που θα σου κοστίσουν ακριβά, χωρίς να σε καλύψουν τελικά. Στον αισθηματικό τομέα, η όψη αυτή εγκυμονεί κινδύνους για τη σχέση σου, καθώς σου δημιουργεί μια αυξημένη ανασφάλεια, που σε ωθεί στα άκρα. Καλό θα είναι λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην χαλάσεις μια όμορφη σχέση, χωρίς σοβαρό λόγο. Τέλος, αν είσαι αδέσμευτος η όψη αυτή μπορεί να σου φέρει μια ρομαντική γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 29 Αυγούστου, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή και ειδικά στον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις έναν κώδικα επικοινωνίας με τον σύντροφό σου και είναι πολύ πιθανό να σχηματίσεις λανθασμένες εντυπώσεις, που θα σε παρασύρουν. Αν μπορέσεις να κρατήσεις μια στάση αναμονής και να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις, θα αποφύγεις τις δυσάρεστες επιπτώσεις αυτής της όψης. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σου φέρει μια ρομαντική γνωριμία, καλό θα είναι όμως να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σε παρασύρει σε μια σχέση χωρίς μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 29 Αυγούστου, επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου, που χρειάζεται προσοχή το ερχόμενο τριήμερο. Μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης, τα αυξημένα καθήκοντά σου μπορεί να σου φανούν βουνό, θα πρέπει όμως να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις σου. Φρόντισε επίσης να διατηρήσεις μια καλή σχέση με τους συναδέλφους σου και μην αναζητάς ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος. Αν υποβόσκει ένα φλερτ στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να παραμείνει κρυφό για λίγο διάστημα. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί επίσης να αναδείξει μια «προδοσία» από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, γεγονός που θα σε απογοητεύσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 29 Αυγούστου σχηματίζεται η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, που μπορεί να μην σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, καθώς οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε φιλικά προσκείμενα ζώδια, συνιστά ωστόσο κάποια προσοχή. Το ερχόμενο τριήμερο η διάθεσή σου θα είναι αρκετά «ανεβασμένη» και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, που θα σε ενθουσιάσουν. Ίσως μάλιστα μέσα από αυτές τις δραστηριότητες παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες, που υπόσχονται πολλά. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δείξεις προσοχή και να μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται. Καλό θα είναι να αποφύγεις σοβαρά ξεκινήματα, που όχι μόνο δεν θα σε ικανοποιήσουν, αλλά θα αποδειχθούν και επιζήμια. Τυχόν νέες ερωτικές γνωριμίες χρειάζονται επίσης προσοχή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, που διαμορφώνεται στις 29 Αυγούστου, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για σένα, καθώς ανήκεις στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, που επηρεάζονται ιδιαίτερα. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις πολλά διλήμματα, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι πιθανό να ενοχλήσουν τους οικείους σου και να δημιουργήσουν μια τεταμένη κατάσταση, από την οποία δύσκολα θα απεγκλωβιστείς. Υπάρχει ακόμα περίπτωση να δεχτείς μια αξιόλογη πρόταση, που απαιτεί να μετακινηθείς σε μια άλλη περιοχή ή και χώρα, γεγονός που θα προκαλέσει την δυσαρέσκεια των δικών σου. Η καλύτερη λύση είναι να «παγώσεις» σημαντικές αποφάσεις για λίγες μέρες, αφού το πιθανότερο είναι να κάνεις μια λάθος επιλογή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Ήλιος, που βρίσκεται στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 29 Αυγούστου, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους σε κάποιες αξιόλογες προτάσεις και ευκαιρίες, που θα προκύψουν αυτές τις μέρες. Το γεγονός ωστόσο ότι και οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε ευνοϊκές θέσεις προς το ζώδιό σου, δείχνει ότι θα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή, έστω και με κάποια δυσκολία. Αν οι στόχοι σου αυτό το διάστημα σχετίζονται με το εξωτερικό, έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, αρκεί να έχεις συγκεντρώσει σωστά στοιχεία και πληροφορίες και όχι να καταφύγεις σε επιπόλαιες κινήσεις. Προσοχή χρειάζονται επιπλέον οι νέες γνωριμίες, που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν ή να σου δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 29 Αυγούστου, επηρεάζει τα οικονομικά σου τα οποία θα σε προβληματίσουν έντονα το ερχόμενο τριήμερο. Αν μάλιστα οι ενέργειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα δεν έφεραν τα αποτελέσματα που επιθυμούσες, το πρόβλημα μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο, αφού ο Ποσειδώνας συνεχίζει να σε παρασύρει σε σπατάλες, ενώ ο Ήλιος σε καλεί να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές που εκκρεμούν. Παρόλο που πρόκειται για μια βραχύχρονη επιρροή, η διαχείριση που θα κάνεις αυτές τις μέρες, θα έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα θετικά ή αρνητικά, γι’ αυτό και πρέπει να απαρνηθείς για λίγο τις απολαύσεις και να κοιτάξεις πώς θα απεγκλωβιστείς από τα προβλήματά σου. Σε περίπτωση που δεν έχεις χρέη, απόφυγε αυτές τις μέρες επενδύσεις, που σίγουρα θα σε ζημιώσουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο δικός σου κυβερνήτης, ο Ποσειδώνας, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, διαμορφώνει αντίθεση με τον Ήλιο στις 29 Αυγούστου και δημιουργεί αρκετή σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό ακόμα και η παραμικρή απαίτηση του συντρόφου σου να σημάνει για σένα συναγερμό. Η ασυνεννοησία και η ζήλια μπορεί να επιφέρουν μια ψυχρότητα, που μπορεί να είναι πρόσκαιρη ή και να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία και των δυο σας. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, καλό είναι αυτό το διάστημα να μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες, που δεν εγγυώνται μέλλον. Ανάλογη προσοχή χρειάζεται και στο χώρο της εργασίας σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-08-2014 19:00:00