blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Κρόνο: Έρχεται η στιγμή των αποκαλύψεων..!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Κρόνο: Έρχεται η στιγμή των αποκαλύψεων..!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Κρόνο

Ήλιο σε σύνοδο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Η εβδομάδα έχει αρκετές αστρολογικές όψεις που την χαρακτηρίζουν και ομολογουμένως οι περισσότερες από αυτές δεν είναι εύκολες. Σήμερα, στις 10:50 π.μ. κορυφώνεται η σύνοδος του Ηλίου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού, που φαίνεται πως δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα… Η όψη εστιάζει σε δύο σημαντικούς τομείς της ζωής σου, τον οικονομικό και τον αισθηματικό, ανοίγοντας πολύ συχνά την ντουλάπα με τους… σκελετούς! Και γεγονός είναι πως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βγει από κει μέσα!
 
Έτσι κι αλλιώς, ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που θα κρατήσει πάρα πολλά πράγματα κρυμμένα, για τον εαυτό του, δε θα τα μοιραστεί με κανέναν και για κανένα λόγο. Όμως… πάντα έρχεται η στιγμή των αποκαλύψεων! Και τώρα είναι μια τέτοια στιγμή, που θα εμφανίσει πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, τα οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα…
 
Όταν κάνεις μια κίνηση, όταν επιλέγεις μια κατάσταση, η οποία δεν συμφωνεί με την αλήθεια σου, όμως γίνεται γιατί εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς σου, συνήθως μέσα σου ξέρεις πως παρακάτω θα πληρώσεις το τίμημα, ακόμη κι αν κάνεις ότι δεν το βλέπεις ή δεν θέλεις να το δεις!
 
Οποιαδήποτε κίνηση ή ενέργεια ενάντια στις αξίες σου ή στις επιθυμίες σου, οτιδήποτε εξυπηρετεί το ''πρέπει'' χωρίς να στηρίζεται από ολόκληρη την ύπαρξή σου, αλλά ακολουθεί αυτό που σου επιβάλλουν οι άλλοι, αργά ή γρήγορα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τον ίδιο σου τον εαυτό… Κι αυτό ακριβώς θα συμβεί τις ημέρες που διανύουμε!
 
Ο Κρόνος επηρεάζει γενικά την έκφραση του Ήλιου, δημιουργώντας μια εσωστρεφή διάθεση και μια πιο απαισιόδοξη τάση, που ενδεχομένως σε κάνει να κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου, κάνοντας ίσως και έναν εσωτερικό απολογισμό. Και βεβαίως, ανάλογα με τις επιλογές σου, έρχεται και εκείνη η εσωτερική σου φωνή, που θα σε κρίνει για τα καλά ή… για τα λάθη σου!
 
Γιατί, πάνω απ’ όλα, κριτής του εαυτού σου είσαι εσύ ο ίδιος! Δεν χρειάζεσαι κανέναν άλλον, αν και συχνά-πυκνά τα ίδια τα γεγονότα έρχονται να επιβεβαιώσουν ή να ανατρέψουν τις κινήσεις σου τις μέρες αυτές. Ωστόσο, είσαι πάντα ο πιο σκληρός κριτής των επιλογών σου, άλλωστε είσαι αυτός που εισπράττει και το αποτέλεσμα τους… Έτσι, τις μέρες αυτές μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με οικονομικά ζητήματα, τα οποία αφορούν και σε παρελθοντικές σου κινήσεις ή εκκρεμότητες, που τώρα καλείσαι να επιλύσεις και μάλιστα όχι με εύκολο τρόπο…
 
Επίσης, και στα θέματα της καρδιάς ίσως χρειαστεί να κάνεις έναν σοβαρό απολογισμό… Πού βρίσκεσαι; Πόσο ευτυχισμένος είσαι τελικά; Μήπως η ζωή σου ακολουθεί μια συνήθεια, που ωστόσο δεν τροφοδοτεί την καθημερινότητά σου με τη χαρά και την ευλογία, που χρειάζεται να συνοδεύει την κάθε ημέρα σου; Ο κατάλογος των ερωτημάτων που θα σου δώσει ο Κρόνος είναι μακρύς και εστιάζει στις δικές σου συγκεκριμένες ανάγκες και ευαισθησίες, αλλά και στους τομείς που νιώθεις να είσαι περισσότερο ευάλωτος… Να θυμάσαι πως μόνο εσύ μπορείς να δώσεις τις κατάλληλες απαντήσεις… Και βέβαια, μόνο εσύ μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που πραγματικά επιθυμείς!
 
Να θυμάσαι επίσης, πως ο Κρόνος δεν έρχεται ποτέ να πειράξει τομείς που είναι υγιείς και λειτουργικοί στη ζωή σου. Εστιάζει σε αυτά που δεν έχεις καταφέρει να διαχειριστείς, δεν έχεις καταφέρει να αντιμετωπίσεις, ωστόσο με κάποιο τρόπο πρέπει να διευθετήσεις… Αυτή ακριβώς είναι η δουλειά του, θα την κάνει τώρα για σένα, ίσως πιο δύσκολα και με πιο σκληρό τρόπο, μα να θυμάσαι πως εσύ του έδωσες το περιθώριο να το κάνει!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των επιλογών σας… Μπορεί να επιβραβευθείτε, μια και η όψη Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σας φέρει μια επαγγελματική αναγνώριση, που θα σας προάγει στις ανώτερες βαθμίδες της ιεραρχίας, αν το προηγούμενο διάστημα είχατε δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσετε σε αυτόν τον στόχο! Από την άλλη, ίσως να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές και εκκαθαρίσεις σε πρόσωπα ή καταστάσεις, που ίσως από καιρό δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στη ζωή σας, όμως δεν είχατε καταφέρει να πάρετε ξεκάθαρη θέση… Δύσκολη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει! Η δυνατή αυτή όψη θα επηρεάσει το μέλλον των σχέσεών μας. Κάλεσε τώρα στο 14788 για να μιλήσεις με τους πιο διάσημους αστρολόγους του Myastro και να λάβεις μία προσωπική ερωτική πρόβλεψη από τους ειδικούς ή στείλε sms με την λέξη ΜΑΝΟΣ στο 54529. Η χρέωση είναι μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 17 ως 23 Νοεμβρίου 2014.

Έρωτες που ανθίζουν το Νοέμβρη, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η ταξιδιάρα Νέα Σελήνη, η πλανεύτρα Αφροδίτη, ο Ουρανός και οι κεραυνοβόλοι έρωτες…

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 17 ως 23 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

 

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Ήλιο σε σύνοδο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Ήλιο σε σύνοδο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-11-2014 20:00:00