blank
 
blank

Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα. Το τανγκό της Νοσταλγίας!

 
Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα. Το τανγκό της Νοσταλγίας!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Στις 26 Φεβρουαρίου 2015, o Ήλιος θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αμφισβητώντας αισθήματα, παρακινώντας σε όνειρα και δημιουργώντας συναισθηματικά αδιέξοδα. Η επιθυμία να δραπετεύσουμε από μία καθημερινότητα που μας πληγώνει είναι έντονη, η ζωτικότητά μας θέλει προσοχή, ενώ η φαντασία είναι ελεύθερη να χτίσει κάστρα στην άμμο.

Το Τανγκό της Νοσταλγίας

Οι όψεις του Ποσειδώνα με τον Ήλιο προκαλούν μια έντονη νοσταλγία, μία τάση να αναπολούμε το παρελθόν. Μία στροφή στο ρομαντισμό. Επίσης, μία αντίδραση στη δυσφορία και το περιορισμό της ζωής αυτής, που σε καθημερινή βάση ζούμε, αυτής που νιώθουμε πως μας φθείρει και δε μας επιτρέπει μέσα από ένα έστω μικρό παράθυρο να δούμε το φως. Τις μέρες αυτές θα υπάρξει μία προσπάθεια να κλείσουμε απωθημένα και να έρθουμε αντιμέτωποι με τα ανεκπλήρωτα όνειρα, αλλά και όσα για χάρη της μικροαστικής σοβαρότητας είχαμε καταπιέσει.
 
Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξουμε να δρομολογήσουμε μεθοδικά και πρακτικά τα σχέδιά μας, αν θέλουμε να έχουμε επιτυχία. Σχέδια, τα οποία θα πρέπει αυστηρά να στερούνται κάθε στοιχείο παρανομίας. Το λάθος που μπορεί να κάνουμε, είναι πως οι προοπτικές που μας ανοίγονται θεωρούνται από εμάς άπειρες, ενώ πολύ πιθανόν να βρεθούμε σε δίλημμα, σε αυτοαμφισβήτηση και αυτοαπόρριψη.
 
Οι όψεις του Ποσειδώνα δεν είναι εύκολες, μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια, προκαλούν σύγχυση όσον αφορά τη ταυτότητα μας, το σκοπό, τις προθέσεις των άλλων απέναντί μας, ενώ απομακρυνόμαστε από ρεαλιστικούς στόχους στη ζωή μας και κυνηγάμε… χίμαιρες. Εξάλλου, πολλοί θα υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες, τις δυνάμεις τους και τη δύναμη του μυαλού τους. Υπάρχει φυσικά και η άλλη όψη των πραγμάτων, αυτή που επιτάσσει να αντιταχθούμε στους ανεμόμυλους της ψυχής μας και να τους μετατρέψουμε σε κάτι υπαρκτό και ρεαλιστικό. Δεν είναι άσχημη περίοδος για σχέδια, το αντίθετο μάλιστα, με τη προϋπόθεση να αφοσιωθούμε σε αυτά.
 
Μέσα από τη δημιουργική απασχόληση, τη Τέχνη, τη προσφορά και τη καλοσύνη των αισθημάτων, θα βρούμε τις μέρες αυτές την ιδανική διέξοδο. Πολλοί θα δούμε στην προσφορά, στη βοήθεια, στη δημιουργία ενός κοινωνικού οφέλους, το μέσο για να επικοινωνήσουμε με κάτι ανώτερο από εμάς. Ίσως ναι, κάποιοι στην κυριολεξία συναντήσουν τον Θεό τους ή έστω πλησιάσουν σε αυτόν, ενώ κάποιοι άλλοι θα βρουν μία θαυμάσια ευκαιρία για λύτρωση μέσα από τη πνευματικότητα και την ανιδιοτελή αγάπη.
 
Η όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα έχει και μία άλλη δυναμική: ρίχνει στα πόδια μας έρωτες ρομαντικούς, γνήσιους, παλιομοδίτικους με την έννοια της νοσταλγίας. Αλλά και έρωτες, οι οποίοι κουβαλάνε μαζί τους το ομιχλώδες και το ακαθόριστο. Εκεί θα πρέπει να είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε, αν τον άλλον το βλέπουμε σαν σωτήρα ή σαν πρίγκιπα. Σαν μέσο για κάτι ή σαν αυτοσκοπό. Όσον αφορά τις σχέσεις, ίσως πέσουμε σε παγίδες καλοστημένες. Η εικόνα που έχουμε σχηματίσει στο μυαλό μας για τον άλλον, πιθανόν να κλονιστεί, να αποκτήσει ρωγμές και μαζί, η αυτοπεποίθησή μας. Ίσως είναι η συνειδητοποίηση πως ο σύντροφος ή ο εραστής δεν είναι αυτός που νομίζουμε και έτσι ξαφνικά, οδηγηθούμε στην απομυθοποίηση και, κατά συνέπεια, στην απογοήτευση που τόσο γλυκά και ακαταμάχητα μας σερβίρει ο Ποσειδώνας.
 
Παράλληλα, τις μέρες που η όψη είναι ενεργή, πολλοί θα μπουν στο πειρασμό να κάνουν ερωτικές αταξίες που ίσως αποκαλυφθούν ή πληγώσουν κάποιους. Μέσα σε αυτά που δίνει η όψη αυτή, συγκαταλέγονται και το ψέμα, η διαστρέβλωση της αλήθειας, οι ανασφάλειες. Ας μη γίνουμε ευκολόπιστοι, κρατώντας ένα στοιχείο καχυποψίας, ακόμα και απέναντι σε αυτούς που εμπιστευόμαστε. Ίσως με αυτόν το τρόπο, εξασφαλίσουμε την αξιοπρέπεια μας, γιατί δεν έχουν όλοι τις μέρες αυτές καλό σκοπό απέναντί μας. Απέναντι σε ποιους πρέπει να είσαι επιφυλακτικός αυτές τις μέρες και τι πρέπει να προσέξεις στις σχέσεις σου; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μάθεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το μέλλον σου.
 
Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Φενγκ σούι 2015: Κάνε το σπίτι σου να σου φέρει τύχη!

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-02-2015 15:43:00