blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο στον Ταύρο: Η σταθερότητα είναι σημαντική για την εξέλιξή σου!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο στον Ταύρο: Η σταθερότητα είναι σημαντική για την εξέλιξή σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015, με τον Ήλιο στον Ταύρο

Οι όψεις του Ήλιου από τον Ταύρο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις τις σταθερές σου, να βάλεις τα όριά σου, να περιφράξεις τα κεκτημένα σου, να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου, να αξιοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα και να απολαύσεις την όμορφη πλευρά της ζωής… Κι όλα αυτά, φυσικά τα προσφέρει απλόχερα η μετακίνηση του Ήλιου από το παρορμητικό ζώδιο του Κριού, για να περάσει σε αυτό του Ταύρου, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο εξελίξεων. Η επιθυμία για έντονη δράση και μεγαλύτερη παρόρμηση, δίνει τη θέση της στην ανάγκη για τακτοποίηση, οργάνωση και μεθόδευση των ζητημάτων που είτε έχουμε αφήσει πίσω μας λόγω αμελείας, είτε έχουμε δρομολογήσει με ασαφή τρόπο και τώρα έχει έρθει η στιγμή να τα βάλουμε σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση! Και βέβαια, το επόμενο διάστημα υπάρχει μια πιο συντηρητική διάθεση, που λειτουργεί πιο περιοριστικά σε ό,τι αφορά τη δράση και την πρωτοβουλία.
 
Ο Ταύρος είναι ένα γήινο και σταθερό ζώδιο, δεν του αρέσουν οι αλλαγές, ούτε και η υπερβολική κίνηση… Προτιμά την πιο πρακτική εκτόνωση, που έρχεται μέσα από την πολλή και σκληρή δουλειά, γεγονός που τον κάνει να λειτουργεί εκ του ασφαλούς. Δεν νοιώθει την ανάγκη ούτε να κυνηγήσει, ούτε να ρισκάρει! Προτιμά την ασφάλεια που του δίνουν αυτά που ήδη έχει κατακτήσει.
 
Έτσι, το διάστημα αυτό, το κλίμα που διαμορφώνεται σε οδηγεί περισσότερο στην ασφάλεια που σου δίνουν όλα αυτά που έχεις καταφέρει, ενώ θέλεις να έχεις γύρω σου τα πρόσωπα εκείνα, που η αγκαλιά τους είναι πάντα ανοιχτή, να σε υποδεχτεί με ζεστασιά και αγάπη! Η ενέργεια του Ήλιου στον Ταύρο θα συσφίξει πάρα πολύ τις σχέσεις, θα δημιουργήσει το ζεστό κλίμα που έχεις ανάγκη για να εκφραστείς, για να νοιώσεις καλά, για να επικοινωνήσεις… Η οικειότητα είναι το κλειδί, που θα ανοίξει την πόρτα της καρδιάς σου και θα της επιτρέψει να εκφράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το συναίσθημά της. Και θα σε οδηγήσει στο να δημιουργήσεις όμορφες παρέες και ζεστές βραδιές, για να απολαύσεις ένα ωραίο φαγητό, συνοδευμένο με την ζεστασιά που σου δίνουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γιατί η ανάγκη του Ταύρου είναι να περνάει καλά και αυτό θα επιδιώξει και θα το οργανώσει, προσφέροντας το απλόχερα και στους γύρω του!

Οι όψεις του Ήλιου από τον Ταύρο

Η διαδρομή του Ήλιου στον Ταύρο δεν έχει δυσάρεστες συναντήσεις, κάθε άλλο! Αρχικά, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα οδηγεί σε μία πιο συναισθηματική διάθεση και στην ανάγκη να εκφράσεις αυτό που νιώθεις στα πρόσωπα που αγαπάς, με έναν ζεστό και ουσιαστικό τρόπο, χτίζοντας τις γέφυρες της επικοινωνίας μέσα από την αγάπη και την κατανόηση.
 
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να οδηγήσει σε μια υπερβολή, τόσο υλική όσο και συναισθηματική, και να σε βγάλει έξω από τα συνηθισμένα σου μέτρα και όρια, μπορεί όμως να δημιουργήσει και σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, αν παραμείνει σε εστιασμένος σε αυτά που στοχεύεις.
 
Και φυσικά, το εντυπωσιακό τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, που μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά ανοίγματα και πραγματικά θεαματικές κατακτήσεις!
 
Όπως και να ‘χει, ο Ήλιος στον Ταύρο θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των ενεργειών του πλανητικού σκηνικού και θα δρομολογήσει την σταθεροποίηση καταστάσεων, για τις οποίες εργάστηκες το προηγούμενο διάστημα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο στον Ταύρο

Την εύνοια της νέας θέσης του Ηλίου εισπράττουν τα ζώδια της γήινης τριπλότητας, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που θα έχουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσουν οτιδήποτε ξεκίνησαν το διάστημα που προηγήθηκε, ενώ είναι πιθανό να τους δοθούν και καινούργιες ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να χτίσουν νέα δεδομένα στις υποθέσεις που τους ενδιαφέρουν, τόσο στην επαγγελματική τους ζωή, όσο και στην προσωπική.
 
Λέοντες και Υδροχόοι, είστε από αυτούς που μπορεί να δοκιμαστούν περισσότερο με την νέα θέση του Ηλίου σε ό,τι αφορά τα σχέδιά σας, αλλά και τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όμως, αν λειτουργήσετε με μεθοδικότητα και ευελιξία, κρατώντας χαμηλούς τόνους, μπορείτε να έχετε σημαντικές εξελίξεις και αποτελέσματα σε όποιο εγχείρημα και αν τολμήσετε να κάνετε!
 
Όσο για τους Σκορπιούς, με τον Ήλιο απέναντί σας μπαίνετε σε μια φάση δοκιμασίας σε σχέση με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Και είναι πιθανό στο διάστημα αυτό να θελήσετε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με το ποιος αξίζει τελικά να είναι κοντά σας και ποιος όχι! Πολύ πιθανό επίσης να ανοίξετε και έναν καινούριο κύκλο σε συνεργασίες στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς και να υπάρξουν καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες στα προσωπικά σας. Μάθε τι αλλάζει στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή από το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο.Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529.

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-04-2015 20:00:00