blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Κρόνο: Η υπομονή είναι αρετή!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Κρόνο: Η υπομονή είναι αρετή!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Κρόνο

Μέσα σε ένα βαρύ κλίμα ανοίγει η αυλαία της εβδομάδας, υπενθυμίζοντάς μας πως η όποια επιλογή κάνουμε στη διαδρομή μας, έχει πάντα το τίμημα της! Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο σήμερα, μια όψη που καταρχήν αυξάνει το ενδιαφέρον μας για τα πρακτικά ζητήματα ή τις υποχρεώσεις, απαιτώντας χειροπιαστά αποτελέσματα. Δημιουργεί την ανάγκη για έλεγχο, για οριοθέτηση, για ανάληψη ευθυνών, σε σπρώχνει να διαχειριστείς και να διευθετήσεις τα θέματα που ενδεχομένως σε δυσκολεύουν ή σε πιέζουν.
 
Παράλληλα όμως, προκαλεί και μια έλλειψη ενεργητικότητας, θέλεις να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω, να κλειστείς στον εαυτό σου, στις σκέψεις σου, που γίνονται πιο απαισιόδοξες τις ημέρες αυτές… Ταυτόχρονα, είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει και μια άρνηση να αναλάβεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία!
 
Είναι αυτή ακριβώς η στιγμή, που πρέπει να υπερβείς τον εαυτό σου, την κακή διάθεση ή τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζεις… Να θυμάσαι πως ο Κρόνος πάντα σε δοκιμάζει και καλείσαι να ξεπεράσεις τις δοκιμασίες του! Πώς; Η υπομονή, ο σωστός προγραμματισμός και η ανάληψη των ευθυνών σου, θα σε βοηθήσουν να ταξινομήσεις τις προτεραιότητές σου και να τις διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αλλιώς, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς από ένα κλίμα απογοήτευσης κι αρνητικής διάθεσης, που θα λειτουργήσει ανασταλτικά σε κάθε είδους δραστηριότητα! Το μάθημα που σου δίνει η όψη είναι ακριβώς αυτό: Να ξεπεράσεις την κακή πλευρά του εαυτού σου!
 
Είναι πολύ πιθανό να έχεις λόγους κι ερεθίσματα, τα οποία συντελούν στη δημιουργία ενός δύσκολου κλίματος, όπως το να βρεθείς απέναντι από συμπεριφορές οι οποίες έχουν έντονα επιβλητικό χαρακτήρα απέναντί σου ή να νιώσεις πως οι υποχρεώσεις σου λειτουργούν ασφυκτικά και δεν είναι εύκολο να αναλάβεις την ευθύνη τους! Όμως, μην το βάζεις κάτω… είναι αυτό, στο οποίο εκπαιδεύεσαι τις ημέρες αυτές!
 
Αν αναλάβεις την πραγματική και ολοκληρωτική ευθύνη του εαυτού σου και των πράξεών σου, τότε μόνο μπορείς να βάλεις σε υγιείς βάσεις και να ξεκαθαρίσεις και οτιδήποτε νοιώθεις πως δεν λειτουργεί σωστά στη ζωή σου! Να το θυμάσαι αυτό, πριν απογοητευτείς ή πριν ενδώσεις στο γενικότερα βαρύ κλίμα των ημερών… Έτσι, θα δεις τα πράγματα μέσα από μια οπτική ωριμότητας και μπορείς να βγεις κερδισμένος!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Ήλιου-Κρόνου

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, πολύ πιθανό να νιώσετε τις υποχρεώσεις να πνίγουν, ενώ οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου κινούνται σε ένα περιβάλλον έντασης κι ενδεχομένως να θελήσετε να διακόψετε κάποιες από αυτές, που νιώθετε πως όχι μόνο δεν εξυπηρετούν άλλο τους σκοπούς ή τις ανάγκες σας, αλλά ενδεχομένως εμποδίζουν κιόλας την όποια προσπάθεια ή την εξέλιξή σας! Στην παρούσα φάση, καλό θα είναι να αποφύγετε την ανάληψη πρόσθετων ευθυνών, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε ικανοποιητικά.

Καλή εβδομάδα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-11-2015 20:00:00