blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Κρόνο: Περιορισμοί; Όχι, ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Κρόνο: Περιορισμοί; Όχι, ευχαριστώ, δεν θα πάρω!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Κρόνο

Μπορεί να νοιώσεις πιεσμένος και να μην ξέρεις τι σου φταίει… Μπορεί οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σου να μην ενισχύουν ούτε την αισιοδοξία, ούτε τα θετικά συναισθήματα σου… Μπορεί οι υποχρεώσεις που προκύπτουν τώρα να είναι πολύ περισσότερες απ’ όσες περίμενες… Για σκέψου όμως, ποιας πράξης σου αποτέλεσμα είναι αυτό; Γιατί σίγουρα κάπου έχεις βάλει και εσύ το χεράκι σου!
 
Πολύ πιθανόν, επίσης, να νιώσεις μια άρνηση να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα και την πραγματικότητα, έτσι όπως διαμορφώνεται τις ημέρες αυτές. Ίσως να θελήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου, αρνούμενος να δεις ακόμα και τα σημαντικά ή τα σοβαρά! Η ενέργεια του τετραγώνου μεταξύ του Ηλίου και του Κρόνου δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε διαχειρίσιμη! Είναι αυτή που έρχεται να δυσκολέψει την ψυχολογία αλλά και τις σχέσεις μας. Το ζήτημα δεν είναι ποιες δυσκολίες δημιουργεί, αλλά πώς θα βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν της ημέρες αυτές!
 
Πολλά από αυτά έχουν τι ρίζες τους στο παρελθόν και μπορεί να αφορούν σε πρόσωπα ή καταστάσεις, που μας προβλημάτισαν και συνεχίζουν να μας προβληματίζουν και σήμερα. Μόνο που τώρα, τα ζητήματα που εκφράζονται γίνονται εντονότερα. Είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε κάτω από την πίεση προσώπων, τα οποία με κάποιο τρόπο προσπαθούν να μας επιβληθούν, γεγονός που όχι μόνο δεν μας αρέσει, αλλά μας κάνει να αγχωνόμαστε περισσότερο και να πιεζόμαστε. Όμως, από την άλλη μεριά αναγκαζόμαστε να υποκύψουμε σε αυτές τις πιέσεις, προκειμένου να διατηρήσουμε τις ισορροπίες, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό μας χώρο!
 
Δεν αποκλείεται βεβαίως, να είμαστε εμείς αυτοί που ασκούν την πίεση ή την όποια μορφή εξουσίας στους άλλους. Όπως και να έχει, το καθεστώς των ημερών παραπέμπει σε κινήσεις, οι οποίες με κάποιο τρόπο περιορίζουν την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την έκφραση, ενώ δημιουργούν δεσμεύσεις και εγκλωβισμούς, από τους οποίους δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε!
 
Μα πάνω απ’ όλα, οι συμπεριφορές κινούνται κάτω από την διάθεση μιας κριτικής, η οποία πολλές φορές γίνεται ιδιαίτερα αυστηρή, δημιουργώντας έντονη δυσαρέσκεια στις σχέσεις. Και πολλές φορές, είναι αυτός ο λόγος μιας απομάκρυνσης ή ενός περιορισμού στην επικοινωνία! Και είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε (τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς) εκείνη την κούραση, την κόπωση, συχνά ακόμα και χωρίς λόγο… Οφείλεται σ’ εκείνη την απαισιόδοξη διάθεση, που σε κάνει να μην θέλεις τίποτα, να μην σε εκφράζει κανένα πρόσωπο και καμία κατάσταση, ενώ ενισχύει μια τάση απομόνωσης, που σε κάνει να μην θέλεις να επικοινωνήσεις με κανέναν και για τίποτα…
 
Και επειδή εδώ το χειρότερο σενάριο το γράφουν οι αρνητικές σου σκέψεις, καλό είναι να μην αφήσεις τις συγκυρίες να τροφοδοτήσουν την ψυχή σου με δυσάρεστα μηνύματα. Προσπάθησε να ασχοληθείς με τις πιο ευχάριστες πληροφορίες, που αν μη τι άλλο θα σου δώσουν τη δυνατότητα μιας ενθαρρυντικές οπτικής και όχι του περιορισμού και της απαισιοδοξίας, έτσι όπως ορίζουν οι ενέργειες των ημερών…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου

Η όψη επηρεάζει περισσότερο Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Κατά τη διάρκεια των ημερών που ακολουθούν, έρχονται αντιμέτωποι αφενός μεν παρελθοντικές επιλογές τους, οι οποίες φαίνεται να λειτουργούν ιδιαίτερα πιεστικά σε ό,τι αφορά τη λήψη των αποφάσεων. Γενικότερα, θα αντιμετωπίσουν μια πιο βαριά ψυχολογία, η οποία δεν βοηθάει στην επικοινωνία τους, ενώ μπορεί να υπάρξουν και πρόσωπα, τα οποία ασκούν μια μορφή εξουσίας ή χειραγώγησης στην προσωπικότητά τους. Πράγμα διόλου ευχάριστο, που ωστόσο με ευελιξία και στρατηγική μπορούν να αποφύγουν!
 
Επίσης, τις ημέρες αυτές μπορεί να υπάρξουν πρόσθετες ευθύνες τις οποίες καλούνται να διαχειριστούν. Και είναι αυτές που δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα και τα ζορίζουν!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της περιόδου 16 ως 26 Φεβρουαρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015. 

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Άστρα να πάνε και τον Φεβρουάριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Γιώργο Ματσάγγο

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-02-2015 20:00:00