blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Όσο περισσότερο προσπαθείς να αποκτήσεις τον έλεγχο, τόσο περισσότερο εγκλωβίζεσαι!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Όσο περισσότερο προσπαθείς να αποκτήσεις τον έλεγχο, τόσο περισσότερο εγκλωβίζεσαι!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Ισχυρή η ενέργεια της όψης τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα στα ζώδια του Ζυγού και του Αιγόκερου αντίστοιχα. Σε καλεί να ξεμπλέξεις το κουβάρι των εκκρεμοτήτων που κουβαλάς με πρόσωπα και καταστάσεις, χωρίς να υπολογίσεις το κόστος ή τις συνέπειες! Εστιάζει κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, ωστόσο επηρεάζει και τις προσωπικές σου σχέσεις. Το παιχνίδι του ισχυρού και του αδύνατου ενεργοποιείται για μια ακόμα φορά, το σκηνικό του ποιος θα επιβληθεί σε ποιον επαναλαμβάνεται, προκαλώντας ισχυρές δονήσεις στην ψυχολογία σου, αλλά και αντιδράσεις φυσικά!
 
Μπορεί βρεθείς αντιμέτωπος με κρυφές, υπόγειες δυνάμεις που λειτουργούν παρασκηνιακά σε πολλές περιπτώσεις, βάζοντας εμπόδια στην εξέλιξη ή στα σχέδιά σου. Εχθρικές συμπεριφορές εκδηλώνονται και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις, ακόμα και οριστικές! Οι πάσης φύσεως εκβιασμοί βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, στηριζόμενοι τόσο σε υλικό, όσο και σε συναισθηματικό υπόβαθρο, μόνο και μόνο για να επιβληθούν και να πετύχουν το σκοπό τους.
 
Βεβαίως, πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά! Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για ένα… restart, μία σημαντική επανεκκίνηση που μπορείς να πετύχεις. Ίσως μέσα από δύσκολες καταστάσεις, όμως η εκκαθάριση που μπορείς να κάνεις, είναι αυτή που θα σε απελευθερώσει ουσιαστικά! Πολύ πιθανόν επίσης να αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο και τα πρόσωπα που το ενορχηστρώνουν, γεγονός που θα βάλει τέλος στην δράση του και θα σου δώσει τη δυνατότητα να κατανοήσεις ποια πρόσωπα τελικά μπορείς να εμπιστευτείς και ποια όχι!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, πολύ πιθανόν η όψη να λειτουργήσει σε προσωπικό επίπεδο, διαμορφώνοντας ένα δύσκολο σκηνικό σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν αποκλείεται ωστόσο με κάποιο τρόπο να βρεθείτε ωφελημένοι από τα λάθη των άλλων ή με κάποιο τρόπο… ''μοιραίο'' να δικαιωθείτε, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και η δικαιοσύνη!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-10-2015 20:00:00