blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Μια θετική όψη, με εκπλήξεις κι ευκαιρίες! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Μια θετική όψη, με εκπλήξεις κι ευκαιρίες! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού

Ο Νοέμβριος μας αποχαιρετά με μια ιδιαίτερα θετική όψη που σηματοδοτεί εκπλήξεις και ευκαιρίες για όλους. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για νέα ξεκινήματα που μπορεί να προκύψουν μέσα από τα πιο απίθανα γεγονότα.
 
Φαίνεται ότι η τύχη επιτέλους μας χαμογελά και μας δείχνει νέους δρόμους που μέχρι τώρα δεν είχαμε εντοπίσει. Βέβαια, θα πρέπει να θυμηθούμε και το ρητό «συν Αθηνά και χείρα κίνει» και να το εφαρμόσουμε, ώστε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, καθώς οι πραγματικά «τολμηροί» ίσως αποδειχθούν και οι πιο ευνοημένοι των επόμενων τριών ημερών. Δεδομένου ότι ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, που σχετίζεται με το εξωτερικό, ίσως δείχνει ευκαιρίες που σχετίζονται με αυτό, με πολυεθνικές εταιρίες ή με τουριστικές δραστηριότητες. Όπως και να ‘χει, καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί και ώστε να μην προσπεράσουμε ό,τι καλό έρχεται στο δρόμο μας.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτήν την όψη είναι τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον ζωοδότη Ήλιο την τελευταία μέρα του Νοεμβρίου και σου επιφυλάσσει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις, φίλε Κριέ. Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα θετικές για σένα, αφού θα προκύψουν απρόσμενες ευκαιρίες, όχι μόνο για να λύσεις τυχόν προβλήματα που σε απασχολούν, αλλά και για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προγραμματίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ενόψει της εορταστικής περιόδου, ή ακόμα και να σχεδιάσεις τον γάμο σου, που μπορεί να είναι κάπως ξαφνικός, δεν θα υστερεί όμως σε τίποτα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει τους ρυθμούς σου ή ακόμα και την ρότα της ζωής σου και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο εξωτερικό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, ο Νοέμβριος μας εγκαταλείπει με μια εξαιρετική όψη, που για σένα θα σηματοδοτήσει θετικές αλλαγές στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, καθώς επίσης και στα οικονομικά σου, που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα προκύψουν ευκαιρίες τέτοιες, που θα σε βοηθήσουν να αποπληρώσεις τυχόν χρέη, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και ένας υποψήφιος αγοραστής για κάποιο ακίνητο, που εδώ και καιρό θέλεις να «ξεφορτωθείς». Το γεγονός ότι ο Ουρανός κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο, μπορεί να σου φέρει και επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ένα επιπλέον έσοδο. Τέλος, όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, φαίνεται ότι η αναβίωση μιας σχέσης από το παρελθόν ή ένα νέο πάθος που θα παρουσιαστεί στη ζωή σου, σου επιφυλάσσει ιδιαίτερες συγκινήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 30 Νοεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται ήδη στον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο το έμφυτο επικοινωνιακό σου ταλέντο και θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να πετύχεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καινούργια άτομα, που θα πιστέψουν στις ικανότητές σου και θα σου προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες. Αν επιθυμείς να ξεκινήσεις μια καινούργια ζωή σε μια άλλη χώρα, ίσως το όνειρό σου πραγματοποιηθεί από εκεί που δεν το περιμένεις. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, καθώς αυτές τις μέρες θα αναπτύξεις μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια απρόβλεπτη γνωριμία που θα προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα εξελιχθεί ραγδαία σε σχέση ζωής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, που διαμορφώνεται την τελευταία μέρα του Νοεμβρίου, σηματοδοτεί ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις στην δουλειά και την καριέρα σου, φίλε Καρκίνε. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα μπορέσεις να αυξήσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου, μέσα από ανέλπιστες ευκαιρίες που θα προκύψουν. Ο Ουρανός, που κυβερνά τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις χρέη που σε προβληματίζουν ή να βρεις τα χρήματα για μια σημαντική επένδυση, που θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Επιπλέον, στην αισθηματική σου ζωή θα αναζωπυρωθεί το πάθος σου με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία, που θα σε συνεπάρει. Δεν αποκλείεται επίσης και η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ήλιος, σχηματίζει τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό την τελευταία μέρα του Νοεμβρίου και σηματοδοτεί τα καλύτερα για πολλούς τομείς της ζωής σου. Τις επόμενες μέρες θα δεις τα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται μέσα από ανέλπιστα γεγονότα και ευκαιρίες. Το εξωτερικό, άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα ή ακόμα και νομικές διαδικασίες αν υπάρχουν, σου επιφυλάσσουν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις, που θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής σου. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, καθώς τώρα μπορείς να επισπεύσεις την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή να νιώσεις τα βέλη του έρωτα να σε χτυπούν για πρώτη φορά τόσο δυνατά. Τέλος, ίσως νιώσεις την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό του πρώτου σου απογόνου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο Ήλιος διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 30 Νοεμβρίου, και φέρνει θετικές εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, καθώς επίσης και στα περιουσιακά σου στοιχεία. Ένα νέο εγχείρημα, που μπορεί να ξεκινήσεις ακόμα και σαν χόμπι μέσα από τον προσωπικό σου χώρο, ίσως σου αποφέρει σημαντικά οφέλη και σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από τα οικονομικά σου προβλήματα. Δεν αποκλείεται ακόμα μια αγοραπωλησία να σου ανοίξει το δρόμο για την υλοποίηση ενός σχεδίου σου. Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες μέρες θα διαπιστώσεις ότι μπορείς πλέον να απελευθερωθείς από κάθε γεγονός που σε «πιέζει» και να δημιουργήσεις μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Παρόμοιες εξελίξεις θα υπάρξουν και στην ερωτική σου ζωή, καθώς πλέον μπορείς να ενδώσεις πιο εύκολα σε μια ερωτική περιπέτεια, που θα αλλάξει τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 30 Νοεμβρίου, θα επηρεάσει θετικά την αισθηματική σου ζωή, την σχέση σου με τον σύντροφό σου, αλλά και τυχόν συνεργασίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες, γεγονός που θα βελτιώσει και την ψυχολογία σου. Αν την περίοδο αυτή βρίσκεσαι σε διαπραγματεύσεις για επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, καθώς η σχέση με τον σύντροφό σου αποκτά ξανά την αρμονία που πιθανώς έχει χαθεί, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια τυχαία γνωριμία θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Τέλος, αν νιώθεις ερωτικά σκιρτήματα για ένα φιλικό σου πρόσωπο, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να τα αποκαλύψεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 30 Νοεμβρίου, και φέρνει τις καλύτερες εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στα οικονομικά σου. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν τις επόμενες ημέρες, θα είναι εντελώς αναπάντεχες και θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, αλλά και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα που έχεις ως προς το επαγγελματικό μέλλον σου. Μια σημαντική βελτίωση των αποδοχών σου θα σου επιτρέψει να αναζητήσεις ένα καινούργιο σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, γεγονός που ωστόσο θα σε χαροποιήσει απόλυτα. Η προσωπική σου ζωή δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από την συγκεκριμένη όψη παρόλο που, αν είσαι ελεύθερος, ίσως σου φέρει έναν έρωτα μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Ο Ήλιος που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, φίλε Τοξότη, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 30 Νοεμβρίου και σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, το επόμενο τριήμερο θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τα αληθινά συναισθήματα του συντρόφου σου, ο οποίος σκοπεύει να σου εκδηλώσει πολλά σχέδια που έχει στο μυαλό του για το κοινό σας μέλλον. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας απρόσμενος έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του με τον πιο απροσδόκητο τρόπο και αμέσως θα διαπιστώσεις ότι πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό. Ευχάριστες εκπλήξεις σου επιφυλάσσουν και τα ταξίδια που τυχόν θα κάνεις τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό, κυρίως αν έχεις κάνει ήδη ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 30 Νοεμβρίου ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που θα αποδειχθεί αρκετά θετικό για το ζώδιό σου. Ο Ήλιος που βρίσκεται στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε τυχόν οικογενειακά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα, ή να λάβεις ένα σημαντικό οικονομικό βοήθημα μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Καλό θα είναι τις επόμενες ημέρες να επιδιώξεις μια συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, καθώς οτιδήποτε κι αν σου προσφέρουν αυτό το διάστημα, θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για το μέλλον σου. Τέλος, όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, η όψη αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί ή να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, που θα βασίζεται στο πάθος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Ο κυβερνήτης σου Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στις 30 Νοεμβρίου και σου προσφέρει αξιόλογες ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, φίλε Υδροχόε. Το επόμενο τριήμερο θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις σημαντικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Δεδομένου ότι το επικοινωνιακό σου χάρισμα και η πειθώ σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα, θα πρέπει να επιδιώξεις συζητήσεις και συμφωνίες, που θα εξελιχθούν προς όφελός σου. Σημαντική βοήθεια μπορεί ακόμα να προέλθει μέσα από το συγγενικό σου περιβάλλον. Προσοχή θα πρέπει να δώσεις και στις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, καθώς είναι πιθανό να βρεις τον έρωτα που αναζητάς μια ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 30 Νοεμβρίου διαμορφώνεται το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, που πρόκειται να επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σου και όχι μόνο. Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υποστεί σημαντικές διαρροές, ευχάριστη έκπληξη θα αποτελέσουν τυχαία γεγονότα, πελάτες που επιστρέφουν σε σένα, ή χρήματα που σου οφείλονται εδώ και καιρό, και θα σου εξασφαλίσουν ένα ποσό, που σου είναι απαραίτητο. Εύνοια αναμένεται και από τον χώρο της εργασίας σου, καθώς είναι πιθανό μια πρόταση να σου φέρει μεγάλα έσοδα. Παρόμοιες εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, όπου οι συνθήκες θα σε κάνουν να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα σχέση μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-11-2013 00:00:00