blank
 
blank

Ήλιος σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Θεραπεία και κάθαρση!

 
Ήλιος σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Θεραπεία και κάθαρση!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Στις 7 Μαΐου κορυφώνεται το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου από τον Ταύρο, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, που λειτουργεί δυναμικά και θεραπευτικά, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι, που μέσα μας για καιρό παλλόταν, ψάχνοντας τρόπο να εκφραστεί. 

Sponsored Links

Ήλιος σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Τα γήινα ζώδια, η Παρθένος και ο Αιγόκερως που φιλοξενούν τον Ήλιο και τον Πλούτωνα αντίστοιχα, συμβάλλουν ώστε να παραμείνουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στις συνθήκες της ζωής μας, αλλά παράλληλα υπάρχει και η ευκαιρία να επιτύχουμε έναν μεγάλο στόχο, ένα όνειρο, ένα απωθημένο, μαχητικά και δυναμικά. Ακόμα και αν απουσιάζουν οι κατάλληλες συνθήκες, εμείς είμαστε σε θέση να τις δημιουργήσουμε. Η Παρθένος λειτουργεί εκπληκτικά, όταν πρόκειται για οργάνωση στρατηγικής, ενώ ο Αιγόκερως τροφοδοτεί με παθιασμένη επιθυμία να πετυχαίνουμε στόχους, με όποιο κόστος.

Γεγονός είναι πως ανασύρεται από μέσα μας μία δύναμη μοναδική, όρεξη για ζωή, για δημιουργία προοπτικών, για έρωτα και νέα ξεκινήματα. Ειδικά τα τελευταία ευνοούνται πολύ, είτε είναι ερωτικά ξεκινήματα, είτε επαγγελματικά. Επίσης, υπάρχει μία εύνοια στα εργασιακά μας, μία προστασία από άτομα που έχουν ισχύ και επίδραση στη ζωή μας. Έτσι, η συνεννόηση με εργοδότη, πατέρα, αδερφό, σύζυγο, εραστή θα είναι ιδανική και εποικοδομητική.

Επηρεάζονται τα γήινα ζώδια κυρίως, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και όσοι έχουν πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, από την 8η έως τη 17η μοίρα, αφήνοντας τις μέρες αυτές τις πιο δυνατές εντυπώσεις, με τη πειθώ, τη διαπραγματευτική τους ικανότητα και τον αέρα τους.

Μία εβδομάδα κατά την οποία έχουμε το μαγικό χάρισμα, λες και κρατάμε ένα ραβδάκι, να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, είτε είναι η κατάκτηση ενός ατόμου, για το οποίο χτυπά η καρδιά μας, είτε μία επίτευξη στα επαγγελματικά, είτε μία έμπνευση που θα βρει πρόσφορο έδαφος και θα καρποφορήσει. Επίσης, δεν αποκλείονται οι σχέσεις και οι γνωριμίες με άτομα που έχουν κύρος και εξουσία, τα οποία λειτουργούν σαν το καλύτερο αφροδισιακό.

Πλούτωνας, ο εξολοθρευτής!

Μη ξεχνάμε όμως, πως ο Πλούτωνας δρα και σαν εξολοθρευτική δύναμη, που μας δίνει την ευκαιρία να ξεφορτωθούμε όλα εκείνα τα αρνητικά που μας καθηλώνουν σε μαρασμό και απραξία. Έτσι, θα υπάρξει η ευκαιρία για όσους τολμήσουν, να απαλλαγούν οριστικά από πράγματα, καταστάσεις και άτομα που τους βαραίνουν, είτε έμπρακτα, είτε με την αρνητική τους ενέργεια και σκέψη.

Προβλήματα κάθε φύσεως, προσωπικά ή επαγγελματικά, θα έχουν την ευκαιρία να λυθούν με εύκολο και καθόλου κοπιαστικό τρόπο. Τα μπλοκαρίσματα και τα εμπόδια θα παραμεριστούν ως δια μαγείας, αφήνοντας κενή θέση για σύσφιξη σχέσεων και ανακούφιση. Επίσης, η θετική όψη μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα, εκτός του ότι τροφοδοτεί με ενέργεια και καλή διάθεση, αποτελεί και μία θεραπευτική δύναμη για πιο σοβαρά προβλήματα υγείας.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Σχετικά άρθρα

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια από την Ρένα Μεντάκη.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2016. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Μάιο 2016.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-05-2016 17:53:00