blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Το μυαλό ταξιδεύει, ενώ το συναίσθημα ζητά εκτόνωση...

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Το μυαλό ταξιδεύει, ενώ το συναίσθημα ζητά εκτόνωση...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Ήλιο σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Το μυαλό ταξιδεύει και το συναίσθημα από χτες έχει ενεργοποιηθεί και ζητά εκτόνωση… Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να κάνει τα δικά του παιχνίδια στο πλανητικό σκηνικό και σήμερα, σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Ήλιο, ενεργοποιεί και πάλι τη φαντασία δημιουργώντας τα δικά του, περίεργα σκηνικά στην καθημερινότητα, στις ζωές και στις διαθέσεις!
 
Η προσφορά έρχεται να συνενώσει τους ανθρώπους και να τους δώσει τη δυνατότητα, μέσα από τη συμπαράσταση, την συμπόνια και την κατανόηση, να έρθουν πιο κοντά, να δημιουργήσουν στενότερους δεσμούς και να ενεργοποιήσουν τις θετικές δονήσεις της ενέργειας, που θα βοηθήσουν τόσο αυτούς που εισπράττουν, όσο και αυτούς που παρέχουν! Η ανάγκη για αρμονία είναι διάχυτη, προτρέπει για αρμονικές σχέσεις, που δημιουργούνται μέσα από την ανταλλαγή ιδεών συζητήσεων και συναισθημάτων…
 
Οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για την ενασχόληση με οικονομικά ζητήματα, μια και τώρα είναι πολύ εύκολο είτε να μην υπολογίσεις σωστά τα δεδομένα σου, είτε να υπάρξουν λάθη στις συναλλαγές. Γενικότερα, μπορεί να δημιουργηθούν θέματα με την διαχείριση των χρημάτων σου, καθώς στο σκηνικό προστίθενται και οι… εξαπατήσεις.
 
Όμως, μπορείς να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα, που θα σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο, τη δική σου αλήθεια… Η διαίσθηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη τις ημέρες αυτές και συχνά γίνεται οδηγός, κατευθύνοντας τις συμπεριφορές ή ανοίγοντας καινούριους δρόμους δυνατοτήτων. Αλλά και η προσευχή αποκτά μια μεγαλύτερη δύναμη… Μην ξεχάσεις να ζητήσεις μέσα στην καρδιά σου ό,τι νιώθεις πως επιθυμείς βαθιά! Να ξέρεις πως κάποιος θα σε ακούσει!
 
Και βεβαίως, το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ενισχύει την ερωτική ζωή, ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες της, σε όποιον έχει επαφή με το συναίσθημα του. Μας προσφέρει δυνατότητες εναρμόνισης με τους άλλους, αλλά και νέες ευκαιρίες, καθώς φέρνει κοντά τα πρόσωπα εκείνα, που έχουν να ανταλλάξουν κάτι πιο βαθύ πιο εσωτερικό και πιο ουσιαστικό!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα

Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τολμήστε να μιλήσετε, να εκφραστείτε και να πείτε αυτό που νιώθετε… Ανοίξτε την πόρτα στο άγνωστο, μπορεί να κρύβει κάτι πολύ σημαντικό για τη ζωή σας! Επίσης, εμπιστευτείτε τη δύναμη της προσευχής, που προέρχεται μέσα από την ειλικρινή και βαθιά πρόθεση. Μπορεί να σας ανοίξει καινούργιες ευκαιρίες για την υλοποίηση των ονείρων σας!Τι θα φέρει στα ερωτικά στο το τρίγωνου Ήλιου-Ποσειδώνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε με sms τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 για να στο αποκαλύψουν οι διάσημοι αστρολόγοι μας. Η χρέωση είναι μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014.

Τα ζώδια τον Νοέμβριο 2014: O μήνας των αντιθέσεων, του πολεμικού Άρη και των κεραυνών του Δία!

Άρης στον Αιγόκερω μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Τι θα φέρει ο πλανήτης της δράσης στο ζώδιο της έξαρσής του; Προβλέψεις για τα ζώδια.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-10-2014 20:00:00