blank
 
blank

Ο Κρόνος στον Τοξότη, στις 23 Δεκεμβρίου 2014. Πού και πώς θα εξελιχθείς τα επόμενα τρία χρόνια;

 
Ο Κρόνος στον Τοξότη, στις 23 Δεκεμβρίου 2014. Πού και πώς θα εξελιχθείς τα επόμενα τρία χρόνια;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 26
 
Sponsored Links

Κρόνος στον Τοξότη

Κρόνος στον Τοξότη και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

 
Που και πως θα εξελιχθείς τα επόμενα τρία χρόνια; Ο πειθαρχημένος Κρόνος στον ασυμβίβαστο και «φευγάτο» Τοξότη μας ωθεί να εξελίξουμε τις πεποιθήσεις μας και να ανοίξουμε το μυαλό μας, παραμένοντας αντικειμενικοί.
 
Στις 23 Δεκεμβρίου 2014, ο Κρόνος -πρέσβης της ωριμότητας, της ανάπτυξης και των προκλήσεων- εγκαταλείπει τον υδάτινο Σκορπιό για τον φλογερό Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Ο Κρόνος επισκέπτεται ένα ζώδιο, κάθε 28 με 30 χρόνια περίπου και η άφιξη του σηματοδοτεί μια περίοδο δύο ή τριών ετών που μας αποκαλύπτει σε ποιον τομέα και πόσο σκληρά θα είναι τα μαθήματα που θα πάρουμε.
 
Η τελευταία περιοδεία του Κρόνου από το ζώδιο του Τοξότη ήταν τον Νοέμβριο του 1985 μέχρι τον Νοέμβριο του 1988, οπότε ανακαλέστε στη μνήμη σας τα γεγονότα που σας απασχόλησαν εκείνο το διάστημα. Ίσως να βρείτε επαναλαμβανόμενα γεγονότα ή θέματα που επανεμφανίζονται. Ο Κρόνος, ρίχνει τους προβολείς στο "έργο της ζωής" σας, και σας καλεί να σταθείτε στο ύψος σας για να αποφύγετε ρωγμές ψυχής τα επόμενα χρόνια.
 
Ο Κρόνος και ο Τοξότης αποτελούν ένα περίεργο μείγμα, -επειδή ο Τοξότης είναι το ζώδιο της αισιοδοξίας και της επέκτασης, ενώ ο Κρόνος σχετίζεται με τους περιορισμούς και την σκληρή πραγματικότητα. Ωστόσο αυτή η «παντρειά» των αντιθέτων θα μπορούσε πραγματικά να φέρει μια υγιή ισορροπία. Αναλογιζόμενοι τη μετρημένη προσέγγιση του Κρόνου, αναμένεται να δούμε εύφλεκτες καταστάσεις στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα ή και ακόμα και εξεγέρσεις. Ο Κρόνος μπορεί να επηρεάσει ηγέτες ή το ύφος ηγεσίας, και ο φιλοσοφημένος Τοξότης μπορεί να φέρει νέους δημοφιλείς ηγέτες στο παγκόσμιο σκηνικό. Ωστόσο, ο Τοξότης, σαν ζώδιο της φωτιάς, αναμένεται να αναδείξει ηγέτες που είναι μάλλον δογματικοί και καλοί ρήτορες, οπότε υπάρχει και η περίπτωση να δούμε, από το 2015 μέχρι το 2017, μερικούς "αμπελοφιλόσοφους", οι οποίοι θα έχουν πιο πολύ ταλέντο στην ομιλία από ότι στη δράση.
 
Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία, μυθικό θεό του γλεντιού, που έρχεται σε αντίθεση με την πειθαρχία του Κρόνου. Οι ορέξεις μας για την υπέρβαση θα μπορούσαν να συγκρουστούν με τον έλεγχο της πραγματικότητας. Ο Τοξότης είναι επίσης σχετικός με την εκπαίδευση και τη φιλοσοφία, και αυτή η διέλευση θα μπορούσε να είναι μια ευλογία για την προσωπική μας ανάπτυξη. Οι ικανοί, σε οποιοδήποτε τομέα, ανεβαίνουν στην κορυφή κάτω από την βασιλεία του Κρόνου, ενώ οι ανίκανοι και ψευδο-γκουρού σίγουρα θα εκτεθούν από τον έλεγχο του συγκεκριμένου πλανήτη.
 
Αν ανήκετε σε ένα από τα τέσσερα μεταβλητά ζώδια -Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης ή Ιχθείς- αυτός ο κύκλος του Κρόνου στον Τοξότη θα έχει την ισχυρότερη επίδραση σε σας. Ετοιμαστείτε να δείτε μεγάλες ανακατατάξεις στην προσωπική ή / και επαγγελματική σας ζωή, η οποία θα πάρει εξολοκλήρου ένα νέο ώριμο σχήμα. Τα μεταβλητά ζώδια «αλλάζουν», αλλά με τον δομημένο Κρόνο δίπλα τους, αυτά τα ευέλικτα ζώδια μπορεί να υψώσουν το ανάστημά τους και να κάνουν μόνιμες δεσμεύσεις, που θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία.
 
Ο Κρόνος θα κάνει μια τελευταία επίσκεψη στο Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2015. Ακριβώς όπως τα σχολεία κλείνουν για το καλοκαίρι, αυτό το πλανητικό σκηνικό μας δίνει την ευκαιρία να αποχωρήσουμε από τη δράση και να ενδιαφερθούμε για τον εαυτό μας. Ο ενδοσκοπικός Σκορπιός ασχολείται με τις μικρές λεπτομέρειες, ενώ ο εξωστρεφής Τοξότης επικεντρώνεται στη μεγάλη εικόνα. Αν στο παρελθόν είχατε ένα μεγάλο όραμα που βάλτωσε ή χάθηκε στις λεπτομέρειες και τους προβληματισμούς, τώρα κάτω από το βλέμμα του Κρόνου στον Τοξότη, έχετε την ευκαιρία να επανέλθετε και να τελειώσετε αυτό που ονειρεύεστε.
 
Επιπροσθέτως το 2015:
 
Θα πρέπει να σταθούμε λίγο στη διέλευση του Ουρανού που κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα κι αυτό επειδή είναι μια γωνία που θα επηρεάζει την ανθρωπότητα, έως τις 17 Μαρτίου του 2015. Στις 17 Μαρτίου λοιπόν σχηματίζεται το έβδομο από τα επτά (!) τετράγωνα, σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους των δεινών.
 
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Κρόνο στον Τοξότη έχουν καταγραφεί στην ιστορία σημαντικά γεγονότα που αφορούν στα χρηματιστήρια, που ανήκουν στην «δικαιοδοσία» του Δία, του κυβερνήτη του Τοξότη. Ο Δίας και ο Κρόνος ονομάζονται «κοινωνικοί» πλανήτες, καθώς διαμορφώνουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο «κινείται» ο κοινωνικός ιστός. Στη διάρκεια του δευτέρου εξαμήνου του 2015 ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των αξιών και των ιδανικών «συγκρούεται» στις 17 Σεπτεμβρίου με τον Δία και στις 26 Νοεμβρίου με τον Κρόνο.
 
Αξίζει εδώ να θυμηθούμε ότι η οικονομική κρίση ξεκίνησε με την είσοδο του Πλούτωνα στον Αιγόκερω το 2008, ενώ η είσοδος του Ουρανού στον Κριό και τα τετράγωνα που σχημάτισαν μεταξύ τους, από το 2012 επιτάχυναν τις εξελίξεις. Τις δυο από τις τέσσερις φορές που η Ελλάδα κήρυξε πτώχευση (το 1843 και το 1932), ο Ουρανός βρισκόταν στον Κριό, ενώ η παγκόσμια οικονομική ύφεση του 1929 με αποκορύφωμα το χρηματιστηριακό κραχ της Wall Street του Οκτωβρίου και την «μαύρη Πέμπτη» έγινε με Κρόνο στον Τοξότη!!
 
Μάθε πως θα σε επηρεάσει προσωπικά η νέα θέση του Κρόνου καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Μάθετε λεπτομέρειες για το ζώδιό σας στο άρθρο μας:

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.”

Κρόνος στον Τοξότη και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-12-2014 17:43:00