blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Ήλιο: Ο Κρόνος πάντα κάνει τη δουλειά του!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Ήλιο: Ο Κρόνος πάντα κάνει τη δουλειά του!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015, με τον Κρόνο σε τετράγωνο με Ήλιο

Οι μέρες που ακολουθούν έχουν ένα ξεχωριστό στίγμα, αφού τον κύριο ρόλο αναλαμβάνει ο Κρόνος, που βρίσκεται ακόμα στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και στις 22 του μήνα συγκρούεται μέσα από μια δύσκολη όψη του τετραγώνου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα!
 
Ο Κρόνος έχουμε πει επανειλημμένως πως είναι ο μεγάλος δάσκαλος του ζωδιακού, που αναλαμβάνει τη διαχείριση και τη διεκπεραίωση όλων εκείνων των εκκρεμοτήτων που εσύ δεν έχεις καταφέρει να ξεκαθαρίσεις μέχρι στιγμής στην ζωή σου! Είναι αυτός που σε καλεί να αναλάβεις την ευθύνη που σου αναλογεί, σε σχέση με τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σου. Οι ημέρες αυτές έχουν ένα δύσκολο, μελαγχολικό ως και κουραστικό χρώμα, αφού μια τάση απαισιοδοξίας λειτουργεί πιεστικά στον ψυχισμό σου, κάνοντάς σε αρνητικό απέναντι σε όλους και σε όλα!
 
Πολύ πιθανόν τώρα να δίνεις στα πράγματα πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι πραγματικά έχουν. Όμως είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στην ουσία των προβλημάτων και να αποφύγεις τα δράματα και τις υπερβολές, που έτσι κι αλλιώς δεν σε βοηθούν σε τίποτα… Σχέσεις και συνεργασίες περνούν από έντονους κλυδωνισμούς. Κυριαρχεί η τάση να κρίνεις ή να κρίνεσαι με ιδιαίτερη αυστηρότητα, γεγονός που μπορεί να γεννήσει αντιδράσεις, ενδεχομένως και ακραίες!
 
Βεβαίως, το όποιο πρόβλημα δεν είναι σημερινό… Είναι καταστάσεις που σε έχουν προβληματίσει αρκετές φορές στο παρελθόν, μόνο που τώρα φαίνεται να οδεύουν σε μια οριστική επίλυση ή στο κλείσιμο κάποιων σχέσεων που σε απασχολούν. Όσο κι αν νιώθει απογοητευμένος ή εξουθενωμένος, όσο και αν νιώθεις τις ευθύνες να βαραίνουν τους ώμους σου, να θυμάσαι πως για ό,τι προκύπτει έχεις πάντα ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης…
 
Απόφυγε την όποια ακραία εκδήλωση ή ακόμα και να εκφράσεις δύσκολα συναισθήματα, δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο μέσα από τον οποίο δεν θα σου είναι εύκολο να ξεφύγεις. Προτίμησε μια πιο διαλλακτική και ήπια οδό, ενώ αν είναι εύκολο, μετατόπισε τις όποιες συζητήσεις για λίγο αργότερα, ώστε να μπορέσεις να δεις τα πράγματα με πιο καθαρό μυαλό. Και κυρίως, προσπάθησε να μην φορτώσεις κι άλλο την ψυχολογία σου με δύσκολα συναισθήματα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τις μοίρες αυτές, το διάστημα που ακολουθεί σας φέρνει αντιμέτωπους με σχέσεις ή καταστάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, με οικονομικές ανησυχίες, καθώς και με έντονο προβληματισμό για τις σχέσεις της προσωπικής σας ζωής!

Είναι μια εποχή με πολύ λεπτές ισορροπίες, που μπορεί να κλονίσουν το ψυχισμό σας, αλλά και το περιβάλλον στο οποίο κινείστε. Γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσετε τις αποστάσεις και να μην τραβήξετε το σκοινί στα άκρα, γιατί μπορεί να σπάσει και ενδεχομένως να μην είστε ακόμα έτοιμοι για κάτι τέτοιο!

Να έχετε μια όμορφη μέρα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-08-2015 20:00:00