blank
 
blank

Κρόνος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 26 Νοεμβρίου 2015. Ποια ζώδια επηρεάζονται; Από την Μαρία Σύλλα.

 
Κρόνος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 26 Νοεμβρίου 2015. Ποια ζώδια επηρεάζονται; Από την Μαρία Σύλλα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 16
 
Sponsored Links

Κρόνος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 26 Νοεμβρίου 2015

Στις 26 Νοεμβρίου 2015 κορυφώθηκε το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, μία όψη που θα σημαδέψει όλο το 2016, καθώς το τετράγωνο θα επαναληφθεί στις 17 Ιουνίου και στις 10 Σεπτεμβρίου 2016. Όλη η νέα χρονιά λοιπόν θα φέρει τη σφραγίδα της σύγκρουσης των δύο πλανητών.
 
Μια τέτοια περίοδος τείνει να είναι από τις πιο απαιτητικές ψυχολογικά και πνευματικά. Είναι η εποχή που καλούμαστε να δούμε την πραγματικότητα μέσα από δύσκολα γεγονότα. Και οι δύο πλανήτες αναζητούν την αλήθεια, ο καθένας με το δικό του τρόπο, γι’ αυτό και υπάρχει αυτή η σύγκρουση. Μας ζητάνε να αλλάξουμε σημαντικά πράγματα στον εαυτό μας, στις ζωές μας και στην κοινωνία μας. Έτσι, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα δούμε να συμβαίνει είναι η αποδόμηση των υπαρχόντων συστημάτων, αλλά και ό,τι παλιό μπλοκάρει την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Πρέπει ν’ αναγεννηθούμε, βγαίνοντας από τις εξαρτήσεις και τις φαντασιώσεις μας. Να βγούμε από την άρνηση και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, μένοντας πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά μας. Οι καιροί απαιτούν να χαράξουμε στρατηγική για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας και κυρίως να μάθουμε την έννοια της προσφοράς και να την κάνουμε πράξη.
 
Τα γεγονότα που θα μας βάλουν στην παραπάνω λογική θα είναι αρκετά, τόσο σε αριθμό όσο και σε ένταση. Θέματα φιλοσοφιών και θρησκειών θα ανοίξουν και πάλι, για να χαραχτεί η νέα πνευματική πορεία της ανθρωπότητας. Το New Age και οι εναλλακτικές θεραπείες θα μπουν στο στόχαστρο των πολλών, ενώ η επιστήμη θα διευρύνει τον κύκλο των οπαδών της μέσα από σημαντικές ανακαλύψεις. Τα ταξίδια μας θα περιοριστούν και θα δυσκολέψουν, ενώ οι πρόσφυγες που θα συνεχίσουν να φθάνουν δύσκολα, στις νέες τους πατρίδες δε θα γίνονται εύκολα δεκτοί. Θα υπάρξει αύξηση των ιώσεων και των επιδημιών παγκοσμίως και για άλλη μια φορά θα αναδειχτεί το πρόβλημα της μόλυνσης των υδάτων.
 
Το μάθημα είναι μέσα απ’ αυτές τις καταστάσεις να επιστρατεύσουμε τη φυσική μας ευγένεια και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Να καταφέρουμε να μείνουμε πιστοί σε αυτό που κράτησε ζωντανή την ανθρωπότητα στις δύσκολες στιγμές και αυτό δεν είναι άλλο από την ενότητα.
 
Ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτό το διάστημα πρέπει να είναι οι:
Δίδυμοι γεννημένοι 26, 27 και 28/5
Παρθένοι γεννημένοι 28, 29 και 30/8
Τοξότες γεννημένοι 28, 29 και 30/11
Ιχθείς γεννημένοι 24, 25 και 26/2

Ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός, θα εκδηλωθούν τα γεγονότα του φαινομένου. Παρόλα αυτά, διαφυλάξτε την υγεία σας και τις σχέσεις σας, αν ανήκετε σε οποιαδήποτε ημερομηνία των Μεταβλητών του πρώτου δεκαημέρου

Οι αναλυτικές προβλέψεις στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-11-2015 13:53:00