blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Κρόνο στον Τοξότη: Η φιλοσοφία, οι ιδέες και η έμπνευση, τα βασικά συστατικά της αλλαγής!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Κρόνο στον Τοξότη: Η φιλοσοφία, οι ιδέες και η έμπνευση, τα βασικά συστατικά της αλλαγής!
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014, με τον Κρόνο στον Τοξότη

Κρόνος στον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Σήμερα είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της χρονιάς, μια και ο Κρόνος εγκαταλείπει (αν και όχι οριστικά) το ζώδιο του Σκορπιού, για να περάσει στον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του 2017. Ο Κρόνος είναι ένας πραγματικά πολύ παρεξηγημένος πλανήτης και στους περισσότερους προκαλεί ένα δέος, έναν φόβο ή ακόμα και να πανικό. Όχι άδικα βέβαια, μια και οι άνθρωποι συνηθίζουμε να μένουμε σε καταστάσεις που μπορεί να μη μας εκφράζουν, να μην μας πηγαίνουν, όμως είτε από συνήθεια είτε από ανασφάλεια, δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να προβούμε σε αλλαγές. Συχνά προτιμούμε το ''βόλεμα'' μιας γνώριμης δυστυχίας από μια ''άγνωστη'' ευτυχία!
 
Σε αυτό ακριβώς το σημείο επεμβαίνει ο μεγάλος ''δάσκαλος'' του ζωδιακού. Γιατί ακριβώς αυτό είναι ο Κρόνος, αναλαμβάνει εκείνος την άχαρη διαδικασία του ξεκαθαρίσματος των καταστάσεων που δεν έχουμε καταφέρει εμείς να ξεδιαλύνουμε ή να διακόψουμε, και μάλιστα τις περισσότερες φορές με πολύ πιο σκληρό τρόπο απ’ ό,τι αν το κάναμε μόνοι μας! Ωστόσο, ο Κρόνος δεν θα έρθει ποτέ να χαλάσει κάτι, το οποίο έχει υγιείς και στέρεες βάσεις, δομή και αλήθεια μέσα του!
 
Είναι ένας πνευματικός πατέρας (μαζί με τον Δία), που έχει την αποστολή της ανάπτυξης της προσωπικότητας. Αν είσαι συνεπής και υπάκουος, οργανωμένος και μεθοδικός, ακριβώς όπως προστάζει ο Κρόνος, όχι μόνο σε περνά στην… επόμενη τάξη της ζωής, αλλά πολλές φορές σε επιβραβεύει πολύ πιο πλουσιοπάροχα από ό,τι ο Δίας! Γιατί ο Κρόνος δεν είναι τόσο στερητικός όσο είθισται να λέγεται, είναι απλά αυστηρός. Δεν θα σου δώσει εύκολα το απολυτήριο της τάξης, πρέπει να τον πείσεις ότι είσαι επιμελής μαθητής, μεθοδικός, και έχεις μάθει πολύ καλά το μάθημα που σου έχει δώσει!
 
Όμως, τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι αρκούμαστε στα εύκολα, στην χαλαρότητα, στην καλοπέραση… Προτιμούμε το… διάλειμμα από το να στριμωχτούμε και να διαβάσουμε, από το να ζοριστούμε, να μάθουμε, να προσπαθήσουμε, να οργανωθούμε ή ακόμα, απλά… να προβληματιστούμε! Γιατί από τη στιγμή που προβληματίζεσαι και έχεις ερωτήματα, αναγκάζεσαι να ψάξεις τις απαντήσεις και από τη στιγμή που αρχίζεις να τις ψάχνεις, βλέπεις πιο ξεκάθαρα τι σου πηγαίνει και τι όχι και αυτόματα παίρνεις θέση! Και το να πάρουμε θέση απέναντι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και σε αυτά που δεν θέλουμε, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι! Αυτό είναι και το σχολείο του Κρόνου! Ένα σχολείο που απαιτεί χρόνο, κόπο και πολλή προσπάθεια, για να φτάσεις στο τελικό αποτέλεσμα!
 
Όμως, πάνω απ’ όλα ο Κρόνος είναι δίκαιος και θα σου δώσει αυτό που πρέπει να πάρεις, αυτό που δικαιούσαι. Να είσαι σίγουρος πως θα επιβραβεύσει ακόμα και την πιο μικρή προσπάθειά σου, αρκεί να είναι συνειδητή!
 
Ο Τοξότης θα βοηθήσει πολύ την έκφραση του Κρόνου, παρόλο που η ποιότητα του ζωδίου είναι πιο ενθουσιώδης από αυτή του πλανήτη. Ωστόσο, θα τον κάνει πιο ευέλικτο και θα του δώσει την δυνατότητα να εκφραστεί ποικιλοτρόπως και όχι απόλυτα και δογματικά, όπως συνήθως κάνει!
 
Όσο ο Κρόνος θα κινείται στον Τοξότη θα κυριαρχεί μια πιο φιλοσοφική τάση, μία αναζήτηση στα πνευματικά ζητήματα, τις αξίες μας, τον ανθρωπισμό μας, αλλά και μια μεγαλύτερη αισιοδοξία, που ενισχύει τους καινούριους στόχους και τις καινούργιες φιλοδοξίες. Δημιουργεί μια επεκτατική διάθεση, όμως σε πιο υγιή βάση, κατευθύνοντας τα πρόσωπα και τις εξελίξεις σε πιο φωτεινές διαδρομές, ενώ συνειδητοποιούμε την αναγκαιότητα όλων όσων αναλαμβάνουμε.
 
Επίσης είναι μια εποχή που η γνώση έρχεται να ανοίξει καινούργιους ορίζοντες και να βοηθήσει στην ανακάλυψη του εαυτού μας και της αλήθειας μας. Τώρα μπορούμε να πλησιάσουμε στην αυτογνωσία και αυτή είναι η πιο σημαντική αλλαγή από όλες!
 
Το διάστημα από τις 15 Ιουνίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στο ζώδιο του Σκορπιού, επηρεάζοντας τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Σκόρπιους, Λέοντες και Υδροχόους, αλλά μόνο των τελευταίων ημερών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα μιας σημαντικής αναθεώρησης την περίοδο αυτή αλλά και ενός οριστικού κλεισίματος σε σχέσεις της προσωπικής ή της επαγγελματικής τους ζωής.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Κρόνο στον Τοξότη

Η νέα θέση του Κρόνου έρχεται να ενισχύσει πολύ Κριούς και Λέοντες, βοηθώντας τους να επαναπροσδιορίσουν τι είναι σημαντικό για τη ζωή τους και να βάλουν νέες βάσεις, ενισχύοντας την δημιουργική τους πλευρά. Παράλληλα, τους παρέχει σημαντικές βοήθειες, για να ολοκληρώσουν αυτά που σχεδιάζουν.
 
Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς, ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου, (μια και τη χρονιά αυτή ο Κρόνος αγγίζει μόνο το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών) καλούνται να αναθεωρήσουν τις καταστάσεις, αλλά και τα πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή τους. Ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα, που θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν πιο υγιείς σχέσεις και να βάλουν πιο γερά θεμέλια στην πορεία τους από εδώ και πέρα.
 
Ταύροι και Σκόρπιοι, ο Κρόνος σας απαλλάσσει από τις δυσκολίες που προκάλεσε το προηγούμενο διάστημα στη ζωή σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας ζητήματα, ωστόσο πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί στη διαχείρισή τους, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε τις βάσεις για την οικονομική σας ασφάλεια.
 

Ζυγοί και Υδροχόοι ευνοήστε αρκετά από την νέα θέση του Κρόνου. Γίνεστε πιο συγκεκριμένοι στα αιτήματά σας και σε αυτά που θέλετε να διεκδικήσετε από τους άλλους, ενώ συναντάτε και τα κατάλληλα πρόσωπα, που μπορούν να σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά σε όλα αυτά που σχεδιάζετε. Τις καθοριστικές αλλαγές που θα φέρει ο Κρόνος στη ζωή σου μάθε τες στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 28 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Χριστούγεννα… 12 αστέρων: Η Νέα Σελήνη, οι όψεις των Χριστουγέννων και ο Κρόνος στον Τοξότη!

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-12-2014 20:00:00