blank
 
blank

Τα άστρα 17 ως 19 Απριλίου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Κριό: Η επιτυχία είναι μέσα σου!

 
Τα άστρα 17 ως 19 Απριλίου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Κριό: Η επιτυχία είναι μέσα σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 17 ως 19 Απριλίου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Κριό

Νέα Σελήνη στον Κριό και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Την ημέρα του Σαββάτου έχουμε την Νέα Σελήνη του μήνα, στην 28η μοίρα του Κριού. Αυτό το καινούργιο φεγγάρι έρχεται να φωτίσει τα όνειρά σου, τις φιλοδοξίες σου, να δώσει μια καινούργια ώθηση, που θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις τους στόχους, τις φιλοδοξίες, τις επιθυμίες σου! Θα σε κάνει να θυμηθείς πως πάντα στην πλάτη σου είναι ένα ζευγάρι φτερά, έτοιμα να ξεδιπλωθούν για να πετάξεις!
 
Ο Κριός είναι το ζώδιο που συμβολίζει το καινούργιο ξεκίνημα, που έχει μέσα του τον σπόρο μιας βαθιάς επιθυμίας, που ήρθε η ώρα της να γίνει πραγματικότητα! Και είναι τόσο έντονη η επιθυμία σου, που δεν θα το σκεφτείς και πάρα πολύ, μα θα περάσεις άμεσα στην δράση, χωρίς να λάβεις υπόψη σου τις παραμέτρους, τις δυσκολίες ή τα εμπόδια, που μπορεί να βρεις μπροστά σου! Είναι η στιγμή εκείνη που η εσωτερική σου φλόγα δυναμώνει, θεριεύει και φωτίζει όλη σου την ύπαρξη! Είναι η στιγμή που θα σπείρεις τους πρώτους σπόρους στο χωράφι των επιθυμιών, που αν τους καλλιεργήσεις, σύντομα θα σου αποδώσουν καρπούς! Είναι η δημιουργία, που σου δώσει χαρά και θα σε κάνει ευτυχισμένο! Είναι μια ''κομβική'' στιγμή, ένα σταυροδρόμι, εκεί που το όνειρό σου συναντιέται με την πραγματικότητα και είναι έτοιμο να υλοποιηθεί!
 
Εσύ τι θα κάνεις γι’ αυτό; Θα αρπάξεις την ευκαιρία ή θα αφήσεις αυτό το τραίνο να φύγει χωρίς εσένα για τον επόμενο προορισμό του; Είναι πολύ σημαντικό αυτό το καινούριο φεγγάρι για εσένα, που έχεις αποφασίσει πως ήρθε η στιγμή να κάνεις την αλλαγή! Για σένα που έχεις αποφασίσει να ορίσεις τη μοίρα σου, την πορεία σου και την εξέλιξή σου! Για εσένα που σου έχουν τελειώσει τα λόγια, οι δικαιολογίες, οι ματαιώσεις και οι αναβολές! Τώρα είναι η δική σου στιγμή για να δημιουργήσεις το αύριο που επιθυμείς! Τούτη η Νέα Σελήνη του Κριού μπορεί να γίνει η δική σου Άνοιξη της δημιουργίας!

Άρης σε τετράγωνο με Δία

Κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης είναι ο Άρης, που μπορεί στο ζώδιο του Ταύρου να μην εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τις ιδιότητές του, όμως έχει δύο σημαντικές όψεις, πάνω στις οποίες θα στηριχτεί, για να δημιουργήσει τις δικές του εξελίξεις! Αρχικά, το τετράγωνο του Άρη με τον Δία, που κορυφώνεται σήμερα, θα σε βάλει στον πειρασμό να υπερβείς τα συνηθισμένα όριά σου, να ανακαλύψεις καινούργια, ανεξερεύνητα πεδία και να κάνεις πράγματα που έχουν έναν πιο τολμηρό χαρακτήρα, αποφασίζοντας να κάνεις εκείνο το βήμα, που μέχρι τώρα ήταν μετέωρο μέσα σου!
 
Η ψυχή σου νιώθει πιο αισιόδοξη, πιο έτοιμη από ποτέ να περάσει το κατώφλι μιας άγνωστης μέχρι χτες πραγματικότητας και να την κατακτήσει! Κι αν λειτουργήσεις με πρόγραμμα, σύνεση και οργάνωση, μπορείς να πετύχεις πραγματικά το ακατόρθωτο, αρκεί να είσαι προνοητικός και μεθοδικός!

Άρης σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Άλλωστε, η επόμενη όψη του Άρη στον κύκλο αυτόν, είναι το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα! Μια όψη που θα ενεργοποιήσει τον εξελικτικό μηχανισμό της ανάπτυξης, που όταν ξέρεις τι πραγματικά θέλεις, μπορείς να πετύχεις το ακατόρθωτο!
 
Όλα είναι μέσα στο μυαλό σου! Πόσο αποφασισμένος είσαι να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου; Πόσο αποφασισμένος είσαι να ορίσεις τη δική σου πορεία; Οι βοήθειες που σου προσφέρονται στον κύκλο αυτό είναι σημαντικές, μια και ένα ανοικτό πεδίο δράσης είναι εδώ και σε περιμένει!
 
Είναι μια περίοδος που εστιάζει σε οικονομικές διεκδικήσεις που μπορεί πραγματικά να δώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, αρκεί εσύ να είσαι αποφασισμένος να φτάσεις μέχρι το τέλος και να μην επιτρέψεις σε καμία δυσκολία και σε κανένα εμπόδιο να σταθούν μπροστά σου και να εμποδίσουν την ανάπτυξη που εσύ έχεις επιλέξει για τον εαυτό σου! Όλα είναι σκέψη, οραματισμός και επιθυμία… Αυτή είναι η μόνη ουσιαστική αρχή η δράση και η υλοποίηση είναι το αποτέλεσμα τους!
 
Η ερωτική ζωή χαρακτηρίζεται από ισχυρά συναισθήματα και πάθη το διάστημα αυτό, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στα συναισθηματικά μας ζητήματα και κάνοντας πολλούς να κινηθούν με έναν τρόπο ακραίο, ακολουθώντας τη βαθιά επιθυμία της ψυχής τους!

Αφροδίτη-Ποσειδώνας

Οι εξελίξεις μπορεί να είναι θυελλώδεις, ορμητικές, ανεξέλεγκτες, μέσα σε ένα περιβάλλον που ομολογουμένως έχει αρκετή σύγχυση, μια και η Αφροδίτη στον κύκλο των συναντά τον… ''μετρ'' των συναισθημάτων Ποσειδώνα, ο οποίος είναι πολύ εύκολο να την κάνει να χαθεί στις δαιδαλώδεις διαδρομές των προσδοκιών της, που βέβαια μπορεί και να την απογοητεύσουν!
 
Και χρειάζεται πραγματικά πολύ μεγάλη προσοχή σε σχέση με τις προσδοκίες που έχεις από τους άλλους, γιατί ενδεχομένως να μην τροφοδοτήσουν την ψυχή σου με χαρά, μα με απογοήτευση και θλίψη… Ίσως η λύση εδώ, είναι η στροφή μέσα σου, που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τους θησαυρούς της καρδιάς σου! Άλλωστε, η πνευματικότητα πάντα προσφέρει λύσεις και απαλύνει το συναίσθημά σου!
 
Να θυμάσαι πως ο κύκλος αυτός σου προσφέρει ευκαιρίες! Είναι η στιγμή να κάνεις το βήμα που περίμενες, αφού αυτό θα σε φέρει πιο κοντά στην πραγματικότητα που επιθυμείς! Μην ξεχνάς πως ακόμα κι αν δυσκολευτείς, αν χρειαστεί να ξεπεράσεις δυσκολίες και εμπόδια, μπορείς να πετύχεις μια σημαντική νίκη! Για τον εαυτό σου, για σένα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Κριό

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος αυτός είναι δικός σας! Ένας κύκλος ευκαιριών που εσείς θα δημιουργήσετε! Αρκεί να είστε συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι για το πού ακριβώς θέλατε να πάτε…
 
Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, δείτε το δάσος και όχι το δέντρο! Ακόμα και αν μπροστά σας παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες, να θυμάστε πως ο στόχος είναι η επιτυχία και είναι μέσα σας! Και αυτό δεν μπορεί να ούτε να το αλλάξει, αλλά ούτε και να το εμποδίσει κανείς!Μάθε τι καινούριο ξεκινάει για σένα αυτό το διάστημα με την επιρροή της Νέας Σελήνης. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 13 ως 19 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 19 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η γιορτή της ζωής, η Ανάσταση της Αγάπης και τα ερωτικά καρδιοχτύπια μετά το Πάσχα!

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Νέα Σελήνη στον Κριό και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-04-2015 20:00:00